Tudóstér: Gál Ferenc publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 3
2020
  1. Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
    Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Multidisciplinary
2019
  1. Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
    Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
2018
  1. Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
    Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary
2016
  1. Homoki, J., Kun-Nemes, A., Fazekas, E., Gyémánt, G., Balogh, P., Gál, F., Al, -., Mortier, J., Wolber, G., Babinszky, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin composition, antioxidant efficiency, and alpha-amylase inhibitor activity of different Hungarian sour cherry varieties (Prunus cerasus L.).
    Food Chem. 194 (1), 222-229, 2016.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Analytical Chemistry
    D1 Food Science
    D1 Medicine (miscellaneous)
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK