Tudóstér: Muthu Arjun publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 6
2024
  1. Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
    Agron. J. 14 1-30, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2023)
  2. Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
    Mater. Adv. 5 3499-3505, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Chemistry (miscellaneous) (2023)
    Q1 Materials Science (miscellaneous) (2023)
  3. Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Studies on different polysaccharides used as carrier material for spray-drying of synbiotics and its viability under different storage conditions.
    Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre. 31 1-11, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Biochemistry (2023)
    Q2 Food Science (2023)
    Q2 Organic Chemistry (2023)
2023
  1. Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
    Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  2. Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Detection of Carbon nanodots in black foods.
    In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144
  3. Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of prebiotics on thermally acclimatized lactobacilli cultures and their application as synbiotics in RTD fruit drinks.
    3 Biotech. 13 (9), 1-10, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q2 Biotechnology
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
  4. Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
    Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Computer Science Applications
    Q2 Engineering (miscellaneous)
    Q2 Fluid Flow and Transfer Processes
    Q2 Instrumentation
    Q2 Materials Science (miscellaneous)
    Q3 Process Chemistry and Technology
  5. Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A., Brevik, E.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
    EBSS. 7 85-99, 2023.
  6. El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
    Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  7. Muthu, A., Ferroudj, A., Sári, D., Béni, Á., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Production methods for making nano Selenium, nano Tellurium and nano alloys, as potential materials in the food and pharma industry.
    In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 13, 2023. ISBN: 9786155606144
2022
  1. Bommasamudram, J., Muthu, A., Devappa, S.: Effect of sub-lethal heat stress on viability of Lacticaseibacillus casei N in spray-dried powders.
    LWT-Food Sci. Technol. 155 1-9, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 6
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK