Tudóstér: Szilágyi Endre publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 2
2023
  1. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
    Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
  2. Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Bíróné Molnár, P., Oláh, J., Babinszky, L., Czeglédi, L., Cziáky, Z., Paholcsek, M., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Monitoring physiological processes of fast-growing broilers during the whole life cycle: Changes of redox-homeostasis effected to trassulfuration pathway predicting the development of non-alcoholic fatty liver disease.
    PLoS One. 18 (8), 1-28, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary
  3. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Role of optimal gut microbiome composition in alleviating stress-induced effects and antibiotic resistance in poultry farming.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 62, 2023. ISBN: 9789634905356
2021
  1. Szilágyi-Tolnai, E., Fauszt, P., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Stágel, A., Kónya, J., Szabó, J., Stündl, L., Babinszky, L., Gálné Remenyik, J., Biró, S., Paholcsek, M.: Nutraceuticals Induced Changes in the Broiler Gastrointestinal Tract Microbiota.
    mSystems. 6 (2), 1-25, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Biochemistry
    D1 Computer Science Applications
    D1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Genetics
    Q1 Microbiology
    D1 Modeling and Simulation
    Q1 Molecular Biology
    D1 Physiology
feltöltött közlemény: 4 Open Access: 2
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK