Tudóstér: Dávid Péter publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 7 Open Access: 4
2024
  1. Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change.
    Cells. 13 (3), 1-29, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2022)
2023
  1. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Fidler, G., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 50, 2023. ISBN: 9786156457233
  2. Skopkó, B., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change.
    Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Dentistry (miscellaneous) (2022)
  3. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
    Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
  4. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Role of optimal gut microbiome composition in alleviating stress-induced effects and antibiotic resistance in poultry farming.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 62, 2023. ISBN: 9789634905356
2022
  1. Fidler, G., Szilágyi-Rácz, A., Dávid, P., Szilágyi-Tolnai, E., Rejtő, L., Szász, R., Póliska, S., Biró, S., Paholcsek, M.: Circulating microRNA sequencing revealed miRNome patterns in hematology and oncology patients aiding the prognosis of invasive aspergillosis.
    Sci. Rep. 12 (1), 1-17, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Multidisciplinary
  2. Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: The effect of phytonutrient-enriched diet on microbial communities of the gastrointestinal tract of poultry.
    In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és XV. Fermentációs Kollokvium : Absztraktfüzet, [s.n.], Kecskemét, 49, 2022.
feltöltött közlemény: 7 Open Access: 4
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK