Tudóstér: Szőke-Trenyik Eszter publikációi
PDF
tudományos
nem tudományos
OA
nem OA
könyv
könyvrészlet
folyóiratcikk
szabadalom
időszaki kiadvány
csak a Scopusban szereplők listázása
pályázati azonosítók megjelenítése
nyelv választása
magyar
idegen nyelv
szerzőség választása
első szerző
utolsó szerző
SCImago
Q1/D1
Q1
Q2
Q3
Q4
Q1-Q4
besorolás nélkül
2023
-
2023
szűkítés
feltöltött közlemény:
1
Open Access:
1
2023
Szőke-Trenyik, E.
, Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.:
Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat
.
Processes.
11 (2), 1-12, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3
Bioengineering
Q2
Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3
Process Chemistry and Technology
feltöltött közlemény:
1
Open Access:
1
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja:
DEENK