Tudóstér: Bytyqi Bekir publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 6 Open Access: 5
2024
  1. Kutasy, E., Virág, I., Bytyqi, B., Csajbók, J., Forgács, F.: Martonvásári őszi és tavaszi zab genotípusok produktivitása eltérő évjáratokban.
    In: Hagyomány és megújulás: A magyar növénynemesítés helyzete a változó világban, XXX. Növénynemesítési Tudományos Napok, Összefoglalók . Szerk.: Bóna Lajos, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veisz Ottó, Vida Gyula, HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, 52-56, 2024. ISBN: 9789638351500
2023
  1. Kutasy, E., Diósi, G., Bódi, E., Nagy, P., Melash, A., Forgács, F., Virág, I., Vad, A., Bytyqi, B., Buday, T., Csajbók, J.: Changes in plant and grain quality of winter oat (Avena sativa L.) varieties in response to silicon and sulphur foliar fertilisation under abiotic stress conditions.
    Plants-Basel. 12 (4), 1-18, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  2. Melash, A., Bytyqi, B., Nyandi, M., Vad, A., Ábrahám, É.: Chlorophyll Meter: A precision agricultural decision-making tool for nutrient supply in durum wheat (Triticum turgidum L.) cultivation under drought conditions.
    Life (Basel). 13 (3), 1-20, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
    Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Paleontology
    Q2 Space and Planetary Science
  3. Bytyqi, B., Kutasy, E.: Leaf reflectance characteristics and yield of spring oat varieties as influenced by varietal divergences and nutritional supply.
    Agrártud. közl. 2023 (1), 29-34, 2023.
  4. Melash, A., Bogale, A., Bytyqi, B., Nyandi, M., Ábrahám, É.: Nutrient management:bas a panacea to improve the caryopsis quality and yield potential of durum wheat (Triticum turgidum L.) under the changing climatic conditions.
    Front. Plant Sci. 14 1-22, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Plant Science
2022
  1. Melash, A., Vad, A., Bytyqi, B., Ábrahám, É.: Harnessing diversity in durum wheat (Triticum turgidum L.) to enhance climate resilience and micronutrient concentration through genetic and agronomic biofortification.
    Agrártud. közl. 2022 (2), 9-20, 2022.
feltöltött közlemény: 6 Open Access: 5
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK