Tudóstér: Máthé Anna Beáta publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 2 Open Access: 2
2023
  1. Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
    Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry
    Q2 Cell Biology
    Q1 Clinical Biochemistry
    D1 Food Science
    Q2 Molecular Biology
    Q1 Physiology
2021
  1. Alaya, A., Máthé, A., Frecska, E., Máthé, E.: The olive (Olea europaea) and the almond (Prunus amygdalus) related phytonutrients, and the associated health-promoting biological effects, a review.
    Agrártud. közl. 2021 (1), 11-24, 2021.
feltöltött közlemény: 2 Open Access: 2
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK