Tudóstér: Premordia Inda publikációi
PDF
tudományos
nem tudományos
OA
nem OA
könyv
könyvrészlet
folyóiratcikk
szabadalom
időszaki kiadvány
csak a Scopusban szereplők listázása
pályázati azonosítók megjelenítése
nyelv választása
magyar
idegen nyelv
szerzőség választása
első szerző
utolsó szerző
SCImago
Q1/D1
Q1
Q2
Q3
Q4
Q1-Q4
besorolás nélkül
2023
2022
2021
-
2023
2022
2021
szűkítés
feltöltött közlemény:
3
Open Access:
3
2023
Premordia, I.
, Gál, T.:
Food neophilics' choice of an ethnic restaurant: The moderating role of authenticity
.
PLoS One.
18 (5), 1-21, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1
Multidisciplinary
2021
Premordia, I.
, Gál, T.:
Dear customer, thank you for your review: the service failure-recovery dyadic interactions in the restaurant industry
.
IRMM.
11 (3), 49-57, 2021.
Premordia, I.
, Gál, T.:
Experience: What are the determining factors of service failure affecting behavioral intentions?
.
Netw. Intell. Stud.
9 (17), 69-83, 2021.
feltöltött közlemény:
3
Open Access:
3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja:
DEENK