Tudóstér: T. Nagy-Pető Dorka publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 10 Open Access: 5
2023
  1. Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: A helyi termékekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások összehasonlító vizsgálata.
    Marketing & Menedzsment. 57 (1), 49-57, 2023.
  2. Pető, D., Kovács, B., Kiss, M., Szakály, Z., Kiss, V.: Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary.
    Stud. Agric. Econ. 125 (3), 143-153, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q3 Development
    Q3 Economics and Econometrics
    Q3 Geography, Planning and Development
  3. Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: Fogyasztói asszociációk és vásárlási szokások a rövid ellátási láncok kapcsán.
    Gazdálkodás. 67 (4), 315-324, 2023.
2022
  1. Pető, D., Szakály, Z., Kiss, V.: Az etnocentrikus magatartás vizsgálata a cetscale modell alkalmazásával.
    Economica. 13 (3-4.), 1-11, 2022.
2021
  1. Pető, D.: A helyi termékek fogyasztói preferenciáinak vizsgálata.
    Táplálkozásmarketing. 8 (2), 61-72, 2021.
  2. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary.
    Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
    Q2 Genetics
2020
  1. Pető, D., Fehér, A., Szakály, Z.: Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói attitűdök vizsgálata.
    Táplálkozásmarketing. 7 (1), 39-55, 2020.
  2. Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model.
    Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Food Science
    Q1 Nutrition and Dietetics
  3. Barna, F., Szakály, Z., Pető, D., Bauerné Gáthy, A.: Fenntartható élelmiszer-fogyasztás: Egészség- és környezettudatosak-e az alternatív étrendet követők?.
    Gazdálkodás. 64 (3), 189-201, 2020.
2019
  1. Pető, D.: Az egészségvédő hatás szerepe a lakosság élelmiszer-vásárlásában = The role of health protective effect in the food purchase of the population.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 181-189, 2019.
feltöltött közlemény: 10 Open Access: 5
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK