Tudóstér: Albert Ervin publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 5 Open Access: 3
2021
  1. Horváth, B., Peles, F., Gasparik, J., Pocklán, E., Sipos, R., Erős, Á., Petróczki, F., Szűcs, K., Albert, E., Micsinai, A.: Élelmiszerekből izolált Staphylococcus fajok antibiotikum rezisztencia vizsgálata.
    Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (2), 3360-3382, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  2. Petróczki, F., Pásztor, Á., Szűcs, K., Pál, K., Kardos, G., Albert, E., Horváth, B., Ungvári, E., Béri, B., Peles, F.: Occurrence and Characteristics of Staphylococcus aureus in a Hungarian Dairy Farm during a Control Program.
    Pathogens. 10 (2), 1-12, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Immunology and Allergy
    Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
    Q2 Infectious Diseases
    Q2 Microbiology (medical)
    Q2 Molecular Biology
2020
  1. Horváth, B., Peles, F., Albert, E., Erős, Á., Sipos, R., Szűcs, K., Micsinai, A.: Állati eredetű, meticillin-rezisztens Staphylococcus aureus törzsek vizsgálata MALDI-TOF MS-módszerrel.
    Magyar Állatorv. L. 142 (9), 545-551, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Veterinary (miscellaneous)
  2. Horváth, B., Peles, F., Szél, A., Sipos, R., Erős, Á., Albert, E., Micsinai, A.: Molecular typing of foodborne coagulase-positive Staphylococcus isolates identified by MALDI-TOF MS.
    Acta Aliment. 49 (3), 307-313, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Food Science
2015
  1. Német, Z., Albert, E., Nagy, T., Olasz, F., Barta, E., Kiss, J., Dán, Á., Bányai, K., Hermans, K., Biksi, I.: Draft Genome Sequence of a Highly Virulent Rabbit Staphylococcus aureus Strain.
    Genome Announc. 3 (4), e00461-15, 2015.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Genetics
    Q4 Molecular Biology
feltöltött közlemény: 5 Open Access: 3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK