Tudóstér: Szakály Márk Zoltán publikációi
PDF
tudományos
nem tudományos
OA
nem OA
könyv
könyvrészlet
folyóiratcikk
szabadalom
időszaki kiadvány
csak a Scopusban szereplők listázása
pályázati azonosítók megjelenítése
nyelv választása
magyar
idegen nyelv
szerzőség választása
első szerző
utolsó szerző
SCImago
Q1/D1
Q1
Q2
Q3
Q4
Q1-Q4
besorolás nélkül
2022
2021
2020
2019
-
2022
2021
2020
2019
szűkítés
feltöltött közlemény:
9
Open Access:
7
2022
Szakály, M.
, Soós, M.:
A magyar lakosság étkezési motivációinak vizsgálata a TEMS-modell alapján
.
Táplálkozásmarketing.
9 (2), 81-93, 2022.
2021
Szakály, Z., Kovács, B.,
Szakály, M.
, Nagy-Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.:
Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary
.
Genes Nutr.
16 (3), 1-12, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2
Genetics
Szakály, M.
, Soós, M.:
Fogyasztói preferenciák vizsgálata a növényi alapú táplálkozással kapcsolatban
.
Táplálkozásmarketing.
8 (1), 3-20, 2021.
2020
Fehér, A., Gazdecki, M., Véha, M.,
Szakály, M.
, Szakály, Z.:
A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet
.
Sustainability.
12 (10), 1-18, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2
Energy Engineering and Power Technology
Q2
Environmental Science (miscellaneous)
Q1
Geography, Planning and Development
Q2
Management, Monitoring, Policy and Law
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Szakály, Z., Popovics, P.,
Szakály, M.
, Kontor, E.:
A vásárlói magatartás elemzése az élelmiszer- és üzletválasztást befolyásoló tényezők alapján
.
Mark. Menedzsment.
54 (Klsz.), 7-17, 2020.
Szakály, Z., Soós, M.,
Szakály, M.
, Kontor, E.:
Evés ésszel, vagy ész nélkül. Hogyan befolyásolják a környezeti jelek a fogyasztókat?
.
Új Diéta.
29 (1), 2-5, 2020.
Szakály, Z., Kovács, B.,
Szakály, M.
, Nagy-Pető, D., Gál, T., Soós, M.:
Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model
.
Nutrients.
12 (11), 1-19, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1
Food Science
Q1
Nutrition and Dietetics
2019
Szakály, M.
, Soós, M.:
A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata: Analysis of Consumers` Eating Attitudes Having Animal-Origin Diet
.
Int. J. Eng. Manag. Sci.
4 (3), 232-241, 2019.
Szakály, M.
, Soós, M.:
Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review
.
Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing.
15 (1), 11-18, 2019.
feltöltött közlemény:
9
Open Access:
7
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja:
DEENK