Tudóstér: Tikász Ildikó Edit publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 26 Open Access: 8
2018
  1. Popp, J., Harangi-Rákos, M., Varga, E., Tikász, I., Oláh, J.: A hobbiállat-eledel piac nemzetközi és hazai kilátásai.
    Logiszt. trendek legjobb gyak. 4 (1), 33-38, 2018.
  2. Popp, J., Harangi-Rákos, M., Tikász, I., Varga, E., Oláh, J.: A keveréktakarmány-gyártás kilátásai az EU-ban, különleges tekintettel Magyarországra = outlook of compound feed production in the EU with special regard to Hungary.
    Állatteny. Takarm. 67 (3), 137-157, 2018.
  3. Popp, J., Harangi-Rákos, M., Tikász, I., Varga, E., Oláh, J.: A keveréktakarmány-gyártás kilátásai Magyarországon, különös tekintettel az állattartás környezetterhelésre = outlook of compound feed production in Hungary with special regard to environmental pressures related to livestock production.
    J. Cent. Eu. Green Innov. 6 (2), 13-42, 2018.
  4. Popp, J., Harangi-Rákos, M., Tikász, I., Varga, E., Oláh, J.: A keveréktakarmány-gyártás kilátásal az EU-ban, különös tekintettel Magyarországra.
    Állatteny. Takarm. 67 (3), 137-157, 2018.
  5. Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary.
    Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Accounting
    Q3 Business and International Management
    Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
    Q4 Management Science and Operations Research
    Q3 Marketing
    Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management
    Q3 Strategy and Management
2016
  1. Potori, N., Tikász, I., Varga, E., Garay, R., Rácz, K., Biró, S., Hamza, E.: Changes in farm structures from a social aspect in the post-socialist EU Member States since their accession to the EU..
    In: Competitiveness of the economy in the context of social policy measures: international perspective. Eds.: Kowalski, Andrzej; Wigier, Marek, Institute of Agricultural Economics and Food Economics, National Research Institute, Warsaw, 14-36, 2016. ISBN: 9788376586335
  2. Szűcs, I., Tikász, I., Karnai, L., Stündl, L.: Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata.
    Táplálkozásmarketing. 3 (1), 21-36, 2016.
2010
  1. Tikász, I., Kiss, J., Szabó, B.: Analyzing the Rural Tourism in Kalotaszentkirály.
    In: International Conference on Tourism and Sports Management : Debrecen, Magyarország, 2010.05.27-2010.05.28, Debreceni Egyetem AVK, Debrecen, 1, 2010.
2009
  1. Darabos, É., Maier, P., Homolka, J., Tikász, I., Pető, K., Nagy, A.: Cultural and social accomplishments of agricultural companies as contributions to the development of rural areas.
    Apstract. 3 (3-4), 21-24, 2009.
  2. Maier, P., Homolka, J., Darabos, É., Tikász, I., Pető, K., Nagy, A.: Social and cultural services provided by agricultural enterprises.
    In: Aspect and Visions Applied Economics and Informatics. Szerk.: Nábrádi András, Campus Kiadó, Debrecen, 124, 2009.
  3. Láng, E., Szőllősi, L., Tikász, I., Gergely, É., Daróczi, K., Trón, Z.: XXIX. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdaságtudományi Szekció: Előadás-kivonatok.
    DE Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Kar; Közgazdaságtudományi Kar, Debrecen, 459 p., 2009. ISBN: 9789634732686
2008
  1. Könyves, E., Szabó, B., Tikász, I.: A falusi turizmus helyzete és gazdasági kérdései.
    MTA Társadalomkutató Központ, Budapest, 255 p., 2008. ISBN: 9789635085675
  2. Könyves, E., Szabó, B., Tikász, I.: A falusi turizmus helyzete és gazdasági kérdései.
    MTA Társadalomkutató Központ, Budapest, 255 p., 2008. ISBN: 9789635085675
  3. Szűcs, I., Kovács, K., Tikász, I.: A hazai halhús-fogyasztási szokások főbb jellemzői.
    Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (1), 53-62, 2008.
  4. Tikász, I.: Certain elements of population retaining ability and the ability to economically provide for a population of the countryside.
    Apstract. 2 (1-2), 81-88, 2008.
  5. Szűcs, I., Tikász, I.: Fogyasztói attitűdök vizsgálata a haltermékek piacán.
    Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (2-3), 51-57, 2008.
  6. Tikász, I., Bárány, L., Szűcs, I., Vida, V.: Szabadtartásos baromfitermékek fogyasztói értékítélete.
    Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (2-3), 81-87, 2008.
2007
  1. Tikász, I., Pető, K.: A népességmegtartó- és népességeltartó képesség rendszere.
    In: Agrárgazdaság, Vidékfejlesztés, Agrárinformatika Nemzetközi Konferencia (AVA3), Debrecen, 2007. március 20-21 : [elektronikus dokumentum], Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Kar, Debrecen, Debrecen, 1592-1599, 2007.
  2. Tikász, I., Pető, K.: A népességmegtartó- és népességeltartó képesség rendszere.
    In: Tartamkísérletek a mezőgazdaság szolgálatában : 80 éves a Westsik vetésforgó. Szerk.: Iszályné Tóth Judit, Debreceni Egyetem Kutató Központja, Debrecen, 1-8, 2009.
  3. Tikász, I.: A népességmegtartó és népességeltartó képesség vizsgálata a Püspökladányi kistérségben.
    Agrártud. közl. 26 210-219, 2007.
2006
  1. Apáti, F., Felföldi, J., Gyarmati, Á., Kovács, K., Kiss, Z., Lukácsné Berke, Z., Szőllősi, L., Széll, S., Szűcs, I., Tikász, I.: Hajdú-Bihar megye mezőgazdasága: gazdálkodás az egyes tájegységekben :.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 133 p., 2006.
  2. Tikász, I., Szabó, B., Balogh, P., Kovács, S.: Településfejlettségi vizsgálatok Hajdú-Bihar megyében.
    In: Az Egyetem Kapcsolata a Vidékfejlesztési Szakemberekkel : Debrecen, Magyarország, 2006.03.30, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 41-47, 2006.
2004
  1. Tikász, I., Pető, K.: A Hajdú-Bihar megyei statisztikai kistérségek agrárstruktúra- és vidékfejlesztési programjának összehasonlító elemzése.
    In: Ifjúsági Tudományos Fórum, Veszprémi Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, 411, 2004.
  2. Tikász, I., Pető, K.: Analysing Unemployment in Rural Areas.
    In: Agrarian Prospects XIII. Sustainable development of an agrarian sector - challenges and risks, [S.l.], [s.n.], Prága, 915-920, 2004.
  3. Grasselli, N., Szabó, B., Tikász, I.: Rural Policy and Rural Tourism in Hungary.
    In: Workshop University Partnerships, [s.n.], Rostock, nincs, 2004.
2003
  1. Pető, K., Tikász, I.: Tourism based analysis and development potentials in Hortobágy.
    In: Rural extension and training/education as the missing elements in rural development projects. Ed.: József Kozári, Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő, 241-248, 2003.
feltöltött közlemény: 26 Open Access: 8
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK