Tudóstér: Dudás László publikációi

PDF
-
szűkítés
feltöltött közlemény: 17 Open Access: 3
2023
  1. László, Z., Dudás, L., Ragán, P., Kocsis, I., Sándor, Z.: Ökológiai jelentőségű másodvetés hatása a talaj tömörödöttségére.
    In: Talajvédelem, Talajtani Kutatás és Oktatás a Digitális Mezőgazdaság korában, Talajtani Vándorgyűlés Hódmezővásárhely, Talajvédelmi Alapítvány, Magyar Talajtani Társaság, SZTE Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 135-147, 2023. ISBN: 9786150191775
2010
  1. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: A hazai zöldségtermelés megújítása.
    Gazdálkodás. 54 (7), 806-811, 2010.
2007
  1. Dudás, L., Galambosi, B.: A csalán, mint alternatív élelmiszernövény.
    Agrártud. közl. 27 68-70, 2007.
  2. Fári, M., Hodossi, S., Dudás, L., Budapesti Corvinus Egyetem (Budapest): A magyar zöldségágazat megújításának kiemelt jelentőségű területei.
    In: Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak : 2007. november 7-8., Budapest : összefoglalók / [rend., közread. a] Budapesti Corvinus Egyetem, Inkart Kft., Budapest, 290-291, 2007.
  3. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: A paradicsomfajták változatos világa.
    Agroinform. 16 (8), 20-21, 2007.
  4. Nemeskéri, E., Dudás, L.: A vándorfólia növeli a termésbiztonságot és a jövedelmezőséget.
    Agroinform. 16 (4), 20-21, 2007.
  5. Dudás, L.: A zöldségfélék táplálkozási jelentősége.
    In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 42-49, 2007. ISBN: 9789639773141
  6. Dudás, L.: Biológiai érettségben betakarított étkezési paprikák.
    In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés (Szántóföldi zöldségtermesztés). Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Kht., [Kecskemét], 98-101, 2007.
  7. Oláh, J., Ledóné Darázsi, H., Krecz, Á., Parragh, D., Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Comparative study of heirloom tomato varietes.
    Int. J. Hortic. Sci. 13 (4), 31-33, 2007.
  8. Dudás, L.: Hőigény.
    In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 89-95, 2007.
  9. Dudás, L., Holb, I., Fári, M.: Kápia típusú étkezési paprikafajták organikus termesztése szabadföldön agroszövetes talajtakarással.
    Zöldségtermesztés. 38 (3), 24-27, 2007.
  10. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Legfontosabb zöldségnövényeink egyike.
    Agroinform. 16 (12), 15, 2007.
  11. Dudás, L.: Paprika.
    In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 28-30, 2007. ISBN: 9789639773141
  12. Dudás, L.: Paprikáink éréséről és szedéséről.
    Agroinform. 16 (3), 20, 2007.
  13. Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Zöldségtermesztésünk korszerűsítésének indokai és a fejlesztés lehetséges irányai.
    In: Ágazatspecifikus innováción alapuló projektek generálása a zöldség termékpályán c. interaktív konferencia. Szerk.: Felföldi János, Szabó Erika, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 51-57, 2007, (Szaktanácsadási füzetek, 1588-8665 ; 16.)
2006
  1. Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Dudás, L., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Holb, I.: Effect of Culture Vessels on the Biomass Production and Total Antioxidant Capacity in Pea Seedlings Germinated under Pam-System.
    Acta horticulturae. 725 517-521, 2006.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Horticulture
2003
  1. Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
    Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
feltöltött közlemény: 17 Open Access: 3
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK