Tudóstér: GINOP-2.2.1-15-2017-00051 publikációi

-
szűkítés
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 6
2024
  1. Elhawat, N., Balláné Kovács, A., Antal, G., Kurucz, E., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M., Alshaal, T.: Living mulch enhances soil enzyme activities, nitrogen pools and water retention in giant reed (Arundo donax L.) plantations.
    Sci. Rep. 14 (1), 1-11, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Multidisciplinary (2022)
2023
  1. Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
    Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Plant Science (2022)
    Q1 Soil Science (2022)
2022
  1. Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product.
    Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Multidisciplinary
2021
  1. Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
    Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  2. Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
    Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
2020
  1. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
    Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020.
  2. Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
    Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
2019
  1. Veres, S., Makleit, P., Csajbók, J., Simkó, A., Gáspár, S., Fári, M.: Physiological plasticity of alfalfa cultivars under different abiotic conditions.
  2. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
    In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
  3. Kovács, S., Török, E., Tóth, I., Barna, D., Bákonyi, N.: Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
    In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
2017
  1. Veres, S., Makleit, P., Csajbók, J., Gáspár, S., Simkó, A., Fári, M.: Lucerna genotípusok fiziológiai sokféleségének értékelése Physiological values of different lucerne (Medicago sativa L.) genotypes.
    In: LIX. Georgikon Napok Konferenciakiadványa : A múlt mérföldkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 580-584, 2017. ISBN: 9789639639898
feltöltött közlemény: 11 Open Access: 6
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK