Tudóstér: Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Élelmiszertudományi doktori program publikációi

-
szűkítés
feltöltött közlemény: 124 Open Access: 46
2024
  1. Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
    European Food Research and Technology 250 1031-1042, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry (2022)
    Q2 Biotechnology (2022)
    Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022)
    Q2 Food Science (2022)
    Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2022)
  2. Tóth, F., Magyar, T., Tamás, J., Nagy, P.: Improving the Nutrient Management of an Apple Orchard by Using Organic-Based Composites Derived from Agricultural Waste.
    Horticulturae. 10 (2), 1-14, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Horticulture (2022)
    Q2 Plant Science (2022)
  3. Baranyi, J., Csorba, S., Farkas, Z., Pacza, T., Jóźwiak, Á.: Internal dynamics of patent reference networks using the Bray-Curtis dissimilarity measure.
    J Big Data. 11 (1), 1-10, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Computer Networks and Communications (2022)
    D1 Hardware and Architecture (2022)
    D1 Information Systems (2022)
    D1 Information Systems and Management (2022)
  4. Csatári, G., Aszalósné Balogh, R., Nagy, V., Kovács, S.: Mungóbab és amaránt növények zöld biomasszájából keletkező présrostban rejlő biológiai értékek vizsgálata.
    In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 67, 2024. ISBN: 9786156457431
  5. Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
    Agron. J. 14 1-30, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
  6. Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
    Mater. Adv. [Epub ahead of print] (-), -, 2024.
  7. Héjja, M., Mihok, E., Alaya, A., Jolji, M., György, É., Mészáros, N., Turcuş, V., Oláh, N., Máthé, E.: Specific Antimicrobial Activities Revealed by Comparative Evaluation of Selected Gemmotherapy Extracts.
    Antibiotics-Basel. 13 (2), 1-31, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Biochemistry (2022)
    Q2 Infectious Diseases (2022)
    Q2 Microbiology (2022)
    Q2 Microbiology (medical) (2022)
    Q2 Pharmacology (medical) (2022)
    Q1 Pharmacology, Toxicology and Pharmaceutics (miscellaneous) (2022)
2023
  1. Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions.
    Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Food Science (2022)
  2. Répás, Z., Bakos, C., Hajdú, F., Buzás, -., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
    Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
  3. Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
    Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
    Q2 Food Science (2022)
    Q2 Plant Science (2022)
  4. Répás, Z.: Az extrudált polisztirol alapú csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági kockázatának elemzése.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.:Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 201-209, 2023. ISBN: 9789634905257
  5. Tóth, B., Kaczur, D.: Az őszi búza termesztéstechnológiai elemei.
    Értékálló aranykorona. 23 (8), 9-12, 2023.
  6. Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
    Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
  7. Nagy, V., Syed, R., Máthé, E., Diósi, G.: Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?.
    In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
  8. Hajdú, P., Törős, G., Llanaj, X., Prokisch, J.: Change in the active substance content of shiitake mushroom (Lentinula edodes) as affected by sous vide technology.
    In: 5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2). Eds.: Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez, IKSAD Publications, Ankara, 48-49, 2023. ISBN: 9786253670030
  9. Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
    Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Computer Networks and Communications (2022)
    Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
    Q1 Geography, Planning and Development (2022)
    Q2 Hardware and Architecture (2022)
    Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022)
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022)
  10. Nagy, V., Csatári, G., Aszalósné Balogh, R., Burzán, J., Kovács, S., Máthé, E., Diósi, G.: Comparison of the Klason lignin content of different beer industry by-products.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
  11. Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Detection of Carbon nanodots in black foods.
    In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 16, 2023. ISBN: 9786155606144
  12. Jolji, M., Pecsenye, B., Mposula, Z., Alaya, A., Kiss, T., Máthé, E.: Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers.
    Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023.
  13. Szőke-Trenyik, E., Mihalkó, J., Sipos, P., Szabó, B.: Development of High-Fibre, Ready-to-Bake Flour Mixtures from Purple Wheat.
    Processes. 11 (2), 1-12, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Bioengineering (2022)
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
    Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
  14. Pócsi, I., Federica, G., Ambrus, Á., Antonio, F.: Editorial: Aspergillus-derived mycotoxins in the feed and food chain, volume II.
    Front. Microbiol. 14 1-2, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Microbiology (2022)
    Q1 Microbiology (medical) (2022)
  15. Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effect of chicken manure based composite soil conditioner on cucumber growth in small pot experiment.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 64, 2023. ISBN: 9789634905356
  16. Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented and supplemented chicken manure on the nutrient management aspects of an apple orchard.
    Agrártud. közl. 1 117-123, 2023.
  17. Tóth, F., Yuksel, G., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of organic composite fertilizer on soil nitrogen status and mineralization.
    Ecocycles. 9 (3), 1-9, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
  18. Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
    J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Biotechnology (2022)
    Q3 Food Science (2022)
    Q4 Microbiology (2022)
    Q4 Molecular Biology (2022)
  19. Szabó, A., Tamás, J., Kövesdi, Á., Nagy, A.: Evaluation of new pivoting linear-move precision irrigation machine = Evaluation d'une nouvelle machine d'irrigation de precision a mouvement lineaire pivotant.
    Irrig. Drain. 72 (4), 922-933, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science (2022)
    Q2 Soil Science (2022)
  20. Shaikh, A., Ahmed, A., Prokisch, J., Kovács, B.: Examination of organic and inorganic compounds in enriched honey with spices and herbs.
    In: I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma.. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 26, 2023. ISBN: 9786156457189
  21. Ahmed, A., Mozzon, M., Kovács, B.: Exploring Sudanese Natural Responses to Iron Deficiency: The Potential of Baobab Leaves.
  22. Shaikh, A., Kovács, B., Oláh, C., Daróczi, L., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Exploring the Potential of Green Walnut Extract in Developing Specialized Bee Products.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 56, 2023. ISBN: 9789634905356
  23. Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Fermentált csirketrágya alapú összetett tápanyagpótló készítmény hatása az uborka növekedésére tenyészedényes kísérletben.
    In: Növény és környezet:a debreceni tartamkísérletek 40 éve. Szerk.: Kakuszi-Széles Adrienn, Debreceni Egyetem MÉK Fölhasznosítási, Műszaki és Precíziós Technológiai Intézet, Debrecen, 66, 2023. ISBN: 9789634905400
  24. Nagy, P., Tóth, F.: Fermentált és adalékolt baromfitrágya hatása almaültetvény talajának tápanyagszolgáltató képességére.
    In: Talajvédelem Különszám 2023 : Talajtani kutatás és oktatás a digitális mezőgazdaság korában. Szerk.: Makádi Marianna, Tóth Gabriella, Bertóti Réka Diána, Talajvédelmi Alapítvány : Magyar Talajtani Társaság, Miskolc, 166-178, 2023. ISBN: 9786150191775
  25. Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Fermentált és adalékolt baromfitrágya hatása paradicsom termeszthetőségére tenyészedény kísérletben.
    In: Talajvédelem, Talajtani Kutatás és Oktatás a Digitális Mezőgazdaság korában, Talajtani Vándorgyűlés Hódmezővásárhely, Talajvédelmi Alapítvány, Magyar Talajtani Társaság, SZTE Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 218-231, 2023. ISBN: 9786150191775
  26. Szőke, Z., Paholcsek, M.: Fitonutriensekben gazdag takarmányadalékok hatásának vizsgálata a haszonállatok gyomor-bél traktusának mikrobiom összetételére és rezisztomjára.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 : Tanulmánykötet I. kötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 26-35, 2023. ISBN: 9786156457370
  27. Pákozdi, K., Emri, T., Antal, K., Pócsi, I.: Global Transcriptomic Changes Elicited by sodB Deletion and Menadione Exposure in Aspergillus nidulans.
    J. Fungi. 9 (11), 1-15, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
    Q2 Microbiology (medical) (2022)
    Q1 Plant Science (2022)
  28. Shaikh, A., Kovács, B., Oláh, C., Daróczi, L., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Green walnut extract: A novel ingredient for enhancing bee products.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 : Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 48-49, 2023. ISBN: 9786156457233
  29. Nagy, P., Tóth, F.: Gyümölcsültetvények precíziós tápanyagpótlásának elméleti és gyakorlati összefüggései, különös tekintettel a klimatikus anomáliákra.
    In: Növény és környezet:a debreceni tartamkísérletek 40 éve. Szerk.: Kakuszi-Széles Adrienn, Debreceni Egyetem MÉK Fölhasznosítási, Műszaki és Precíziós Technológiai Intézet, Debrecen, 44, 2023. ISBN: 9789634905400
  30. Pereira, L., Lopes, C., Martins, M., De, F., Di, P., de, M., De, A., De, A., Vieira, F.: How Brazilian Schoolchildren Identify, Classify, and Label Foods and Beverages - A Card Sorting Methodology.
    Int. J. Environ. Res. Public Health. 20 (2), 1-13, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis (2022)
    Q2 Pollution (2022)
    Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health (2022)
  31. Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
    Agrártud. közl. 1 35-39, 2023.
  32. Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
    Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Computer Science Applications (2022)
    Q2 Engineering (miscellaneous) (2022)
    Q2 Fluid Flow and Transfer Processes (2022)
    Q2 Instrumentation (2022)
    Q2 Materials Science (miscellaneous) (2022)
    Q3 Process Chemistry and Technology (2022)
  33. Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
    Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Food Science (2022)
    Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
    Q2 Health (social science) (2022)
    Q2 Microbiology (2022)
    Q1 Plant Science (2022)
  34. Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., El-Ramady, H., Peles, F., Prokisch, J.: Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits.
    EBSS. 7 101-120, 2023.
  35. Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A., Brevik, E.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
    EBSS. 7 85-99, 2023.
  36. El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
    Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
  37. Hajdú, P., Orosz-Tóth, Á., Kiss, D., Prokisch, J.: Növényi alapú "ivójoghurtok" termékfejlesztése.
    In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 28, 2023. ISBN: 9786156457189
  38. Nagy, V., Csatári, G., Kovács, S., Burzán, J., Máthé, E., Diósi, G.: Növényi rostfrakciók meghatározása technológiai és analitikai módszerek alkalmazásával sörtörköly mintákban.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 515, 2023. ISBN: 9786156457233
  39. Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
    Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Plant Science (2022)
    Q1 Soil Science (2022)
  40. Bodnár, V., Pákozdi, K., Király, A., Póliska, S., Antal, K., Leiter, É., Pócsi, I., Emri, T.: Osmotic stress elicited gene expression changes in aspergillus wentii wildtype and 'c gfdb and aspergillus nidulans wild-type and gfdb mutant strains.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Supplement-1), 58, 2023.
  41. Baráth, N., Ungai, D., Kovács, B.: Overview of test methods used to classify wheat flour and bread samples: REVIEW.
    Agrártud. közl. 2 27-34, 2023.
  42. Alaya, A., Mihok, E., Pecsenye, B., Jolji, M., Kertész, A., Bársony, P., Vigh, S., Cziáky, Z., Máthé, A., Burtescu, R., Oláh, N., Neamtu, A., Turcuş, V., Máthé, E.: Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
    Antioxidants. 12 (9), 1-36, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Biochemistry (2022)
    Q2 Cell Biology (2022)
    Q1 Clinical Biochemistry (2022)
    D1 Food Science (2022)
    Q2 Molecular Biology (2022)
    Q1 Physiology (2022)
  43. Muthu, A., Ferroudj, A., Sári, D., Béni, Á., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Production methods for making nano Selenium, nano Tellurium and nano alloys, as potential materials in the food and pharma industry.
    In: Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 13, 2023. ISBN: 9786155606144
  44. Khalfalla, M., Zsombik, L.: Proximate assessment of crude protein content in Hungarian Sorghum (S.bicolor (L.) Moench) grain varieties.
    In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig / Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 103-109, 2023. ISBN: 9789634905257
  45. Ambrus, Á., Doan, V., Szenczi, -., Szemánné, -., Vásárhelyi, A.: Quality Control of Pesticide Residue Measurements and Evaluation of Their Results.
    Molecules. 28 (3), 1-8 (cikkazonosító)954, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Analytical Chemistry (2022)
    Q2 Chemistry (miscellaneous) (2022)
    Q2 Drug Discovery (2022)
    Q2 Medicine (miscellaneous) (2022)
    Q3 Molecular Medicine (2022)
    Q2 Organic Chemistry (2022)
    Q1 Pharmaceutical Science (2022)
    Q2 Physical and Theoretical Chemistry (2022)
  46. Nagy, R., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Rheological properties and nutritional value of sorghum flour and sorghum-based gluten-free bakery products.
    In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić, Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 85, 2023. ISBN: 9788675205814
  47. Bodnár, V., Király, A., Orosz, E., Miskei, M., Emri, T., Karányi, Z., Leiter, É., De Vries, R., Pócsi, I.: Species-specifc effects of the introduction of Aspergillus nidulans gfdB in osmophilic aspergilli.
    Appl. Microbiol. Biotechnol. 107 ((2023),), 2423-2436, 2023.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Applied Microbiology and Biotechnology (2022)
    Q1 Biotechnology (2022)
    Q1 Medicine (miscellaneous) (2022)
  48. Nagy, P., Tóth, F.: Study of effect of organic based composites on water and nutrient uptake of tomato in small pot experiment.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 51, 2023. ISBN: 9789634905356
  49. Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: The current situation of the use of brewers' spent grain.
    In: Scientific Conference of PhD Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation - Proceedings of abstracts on occasion of the Science and Technology Week in the Slovak Republic. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 67, 2023. ISBN: 9788055226606
  50. Törős, G., Peles, F., Hajdú, P., Prokisch, J.: The examination of the total protein and fiber content of different mushroom powders.
    5. International Food, Agriculture and Veterinary Sciences Congress : Proceedings book (volume-2) / eds. Tarkan Şahin, Mükremin Ölmez 27-28, 2023.
  51. Pákozdi, K., Lisztes-Szabó, Z., Murvai, K., Hegedűs, G., Emri, T., Pócsi, I., Virág, E.: Transcriptomic adaptation to superoxide stress in fvatfa and fvmnsod fusarium verticilloides strains.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 70 (Supplement-1), 75-76, 2023.
  52. Zsombik, L., Győri, Z., Khalfalla, M.: Unravelling the Factors Affecting Element Concentrations in Sorghum (bicolor (L.) Moench) Grains: Implication for Human Nutrition.
2022
  1. Baráth, N.: A búzaliszt és kenyérminták minősítésére alkalmazott vizsgálati módszerek áttekintése.
  2. Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Miklós, I., Dobos, A., Győri, Z., Nampoothiri, K., Pócsi, I.: Biological control and elimination of mycotoxins in food and feed.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 17, 2022. ISBN: 9789634904687
  3. Bodnár, V., Antal, R., Emri, T., Pusztahelyi, T., Leiter, É., Pócsi, I.: Characterization of bzip transcription factors required for the oxidative stress response in the aflatoxin producer fungus aspergillus flavus.
    In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstarct Book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 35-36, 2022. ISBN: 9789634904687
  4. Ahmed, A., Mozzon, M., Kovács, B.: Characterizing baobab trees (Adansonia digitata L.) growth ecosystems in Sudan.
  5. Nagy, V., Jevcsák, S., Máthé, E., Diósi, G.: Csokoládé a sör szerelmeseinek: A sör melléktermékeinek újrafelhasználása az édesiparban.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 46, 2022. ISBN: 9786155606120
  6. Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Early evaluation of use of fermented chicken manure products in practice of apple nutrient management.
    Agrártud. közl. 2022 (1), 195-198, 2022.
  7. Tóth, F., Tamás, J., Nagy, P.: Effects of fermented chicken manure products on the N mineralization rate of the soil using the incubation method.
    Agrártud. közl. 2022 (1), 199-204, 2022.
  8. Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes).
    Toxins. 14 (9), 1-12, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q1 Toxicology
  9. Nagy, R., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains.
    In: Wellmann International Scientific Conference : Book of Abstracts. Ed.: Orsolya Kiss, University of Szeged, Hódmezővásárhely, 65, 2022. ISBN: 9789633068601
  10. Nagy, P., Tóth, F.: Fermentált és adalékolt baromfitrágya hatása almaültetvény talajának tápanyagszolgáltató képességére.
    In: Talajtani Vándorgyűlés : absztraktfüzet : Szegedi Tudományegyetem - Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 2022. szeptember 1-3, Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 14-15, 2022.
  11. Tóth, F., Nagy, P.: Fermentált és adalékolt baromfitrágya hatása paradicsom termeszthetőségére tenyészedény kísérletben.
    In: Talajtani Vándorgyűlés : absztraktfüzet : Szegedi Tudományegyetem - Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 2022. szeptember 1-3, Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 14, 2022.
  12. Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages.
    Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agronomy and Crop Science
    Q2 Food Science
    Q2 Plant Science
  13. Pacza, T., Martins, M., Rockaya, M., Müller, K., Chatterjee, A., Barabási, A., Baranyi, J.: MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions.
    Sci Data. 9 (1), 1-7, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Computer Science Applications
    D1 Education
    D1 Information Systems
    D1 Library and Information Sciences
    D1 Statistics and Probability
    D1 Statistics, Probability and Uncertainty
  14. Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds.
    Scientifica. 2022 1-6, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
    Q2 Environmental Science (miscellaneous)
  15. Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Preliminary studies to evaluate the use of spectral data in monitoring of apple orchard parameters.
    Acta Agrar. Debr. 2 37-41, 2022.
  16. Adácsi, C., Kovács, S., Miklós, I., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Resistance of yeasts against Fusarium mycotoxins.
    In: "FIBOK 2022" : Fiatal Biotechnológusok V. Országos Konferenciája = 5th National Conference of Young Biotechnologists : Program és angol nyelvű összefoglalók = Program and abstracts. Szerk.: Bánfalvi Zsófia, Gócza Elen, Olasz Ferenc, Pál Magda, Posta Katalin, Várallyay Éva, MATE Genetika és Biotechnológia Intézet, Gödöllő, 84-84, 2022. ISBN: 9789632699998
  17. Emri, T., Antal, K., Gila, C., Jónás, A., Pócsi, I.: Stress Responses Elicited by Glucose Withdrawal in Aspergillus fumigatus.
    J. Fungi. 8 (11), 1-19, 2022.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q2 Microbiology (medical)
    Q1 Plant Science
2021
  1. Viczján, G., Erdei, T., Óvári, I., Lampé, N., Szekeres, R., Bombicz, M., Takács, B., Szilágyi, A., Zsuga, J., Szilvássy, Z., Juhász, B., Gesztelyi, R.: A Body of Circumstantial Evidence for the Irreversible Ectonucleotidase Inhibitory Action of FSCPX, an Agent Known as a Selective Irreversible A1 Adenosine Receptor Antagonist So Far.
    Int. J. Mol. Sci. 22 (18), 1-21, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Catalysis
    Q1 Computer Science Applications
    Q1 Inorganic Chemistry
    Q1 Medicine (miscellaneous)
    Q2 Molecular Biology
    Q1 Organic Chemistry
    Q1 Physical and Theoretical Chemistry
    D1 Spectroscopy
  2. Nagy, A., Bódi, E., Szabó, A., Tamás, J.: Advanced technologies of precision irrigation.
    Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 106 p., 2021. ISBN: 9789634903277
  3. Nagy, V., Fekete, I., Balogh, K., Diósi, G.: Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése.
    In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
  4. Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: An Irrigation Homogenity Assessment of a Variable Rate Sprinkler Irrigation.
    Acta Horticulturae et Regiotecturae. 24 (1), 8-11, 2021.
  5. Nagy, V., Diósi, G.: A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása.
    Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3327-3338, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  6. Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J., Nagy, A.: Assessment of a Yield Prediction Method Based on Time Series Landsat 8 Data.
    Acta Horticulturae et Regiotecturae. 24 (1), 12-15, 2021.
  7. Nagy, R., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Murányi, E., Czimbalmos, R., Sipos, P.: Condensed tannin content and antioxidant activity of Hungarian sorghum varieties grown at Research Institute in Karcag.
    Agrártud. Közl. 1 155-160, 2021.
  8. Adácsi, C., Pusztahelyi, T.: Detoxification potential of lactic acid bacteria originated from silage.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 68 4, 2021.
  9. Nagy, V., Jevcsák, S., Nagy, A., Diósi, G.: Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban.
    In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
  10. Nagy, V., Máthé, E., Nagy, A., Jevcsák, S., Diósi, G.: Élelmi rost tartalom vizsgálata különféle árpamaláta típusokban.
    In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2021. ISBN: 9786155586996
  11. Khalfalla, M., Hussien, M., Ibrahim, H.: Isolation, Extraction, Purification, and Molecular Characterization for Thermostable α -Amylase from Locally Isolated Bacillus Species in Sudan.
    Biochem Res Int. 2021 1-8, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Biochemistry
  12. Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények magnéziumtartalmának meghatározása.
    In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium =17th Hungarian Magnesium Symposium, Debreceni Egyetem DE Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2021.
  13. Barna, D., Fári, M., Bákonyi, N.: Lucerna barnalé hasznosítása alga-baktérium társkultúra táptalaj-összetevőjeként.
    In: Absztraktkötet : Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium 2021, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 18, 2021.
  14. Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
    Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q3 Bioengineering
    Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
    Q3 Process Chemistry and Technology
  15. Adácsi, C., Pusztahelyi, T., Kovács, S.: Mycotoxin resistance and elimination capability of Klebsiella pneumoniae.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 68 (Suppl.1), 53, 2021.
  16. Pusztahelyi, T., Adácsi, C.: Non-lactic acid bacteria for biological control of mycotoxin contamination in commodities.
    Acta Microbiol. Immunol. Hung. 68 (Supplement-1), 107, 2021.
  17. Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: Precíziós öntözőberendezés szórásegyenletességének értékelése.
    Hidrol. Közlöny. 101 (1), 74-79, 2021.
  18. Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
    Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  19. Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: The influence of hail net on the water balance and leaf pigment content of apple orchards.
    Sci. Hortic. 283 1-8, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Horticulture
  20. Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
    Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Ecology
    Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
    Q1 Plant Science
  21. Tóth, F., Tamás, J., Csihon, Á., Nagy, P.: Usage of fermented chicken manure as a biofertilizer in an apple orchard.
    Nat. Res. Sustain. Develop. 11 (2), 193-204, 2021.
  22. Nagy, V., Diósi, G.: Using brewer's spent grain as a byproduct of the brewing industry in the bakery industry.
    Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3339-3350, 2021.
  23. Nagy, A., Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J.: Wheat Yield Forecasting for the Tisza River Catchment Using Landsat 8 NDVI and SAVI Time Series and Reported Crop Statistics.
    Agronomy-Basel. 11 (4), 1-13, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
2020
  1. Szabó, A., Tamás, J., Nagy, A.: A jégvédő háló használatának hatásai az alma gyümölcsös vízháztartására és lombozatának pigment tartalmára.
    Kertgazdaság. 52 (3), 3-16, 2020.
  2. Sipka, S., Nagy, J., Sipka, P., Kocsis, J., Tóth, J., Árkosy, P., Horváth, Z.: Analysis of Low Cancer Mortality Rates in the Wine Regions of Tokaj and Balaton in Hungary.
    Int. J. Environ. Res. Public Health. 17 (18), 1-8, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis
    Q2 Pollution
    Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health
  3. Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J., Nagy, A.: Búzatermés előrejelzés lehetőségének értékelése Landsat 8 idősoros adatok alapján.
    In: Az elmélet és a gyakorlat találkozása a térinformatikában XI. : Theory meets practice in gis. Szerk.: Molnár Vanda Éva, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 249-256, 2020. ISBN: 9789633188866
  4. Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
    Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  5. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
    Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020.
  6. Szabó, A., Kubicza, K., Tamás, J., Nagy, A.: Effect of hail net on the water potential of an apple orchard.
    Acta Agrar. Debr. 2 109-113, 2020.
  7. Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Zurbó, Z., Csapó, J.: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 1 : A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása = Determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (3), 3105-3116, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  8. Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Zurbó, Z., Csapó, J.: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 2 - Determination of methionine, cystine, lysine and arginine.
    Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3187, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  9. Nagy, R., Sipos, P.: Evaluation of starch gelatinization properties of sorghum and corn flours.
    In: The International Conference of Food Physicists : Abstract Book, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Iasi, 60, 2020.
  10. Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants.
    Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q1 Agronomy and Crop Science
  11. Adácsi, C., Pusztahelyi, T.: Investigation of Aflatoxin M1 Binding Capacity of Probiotic Bacterial Cultures And Their Preparations.
    In: 4th National Conference of Young Biotechnologists : Abstract Book "FIBOK 2020". Ed.: Tünde Pusztahelyi, Levente Czeglédi, Éva Domokos-Szabolcsy, Tamás Emri, University of Debrecen, Debrecen, 72-72, 2020. ISBN: 9789634902720
  12. Tóth, F., Kun, S., Kiss, N., Nagy, P.: Investigation of the effect of a complex substitution soil therapy preparation based on poultry manure in a soil incubation experiment.
    In: Georgikon Napok Nemzetközi Tudományos Konferencia: A klímaváltozás kihívásai a következő évtizedekben: Előadások kivonatai és programfüzet. Szerk.: Lukács Gábor, Kormos Éva, Szent István Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 133, 2020. ISBN: 9789632699417
  13. Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
    Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
    Folyóirat-mutatók:
    Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
2019
  1. Kiss, D., Juhászné Tóth, R., Zurbó, Z., Csapó, J.: Élelmiszer alapanyagok fehérjetartalmának és aminosav-összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 24, 2019. ISBN: 9786155606090
  2. Nagy, P., Magyar, T., Gorliczay, E., Berta, K., Tóth, F., Tamás, J.: Evaluation of Parameters in an Aerob Industrial Fermentation System.
    Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 221-232, 2019.
  3. Nagy, A., Tamás, J., Szabó, A., Gálya, B., Fehér, J.: Mezőgazdasági aszály monitoring és aszály előrejelzés távérzékelt adatok alapján a Tisza vízgyűjtőn.
    Hidrol. Közlöny. 99 (4), 60-68, 2019.
  4. Zurbó, Z., Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: Prebiotikumok előállítása di- és trikarbonsavak, valamint a laktóz reakciójával.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 60, 2019. ISBN: 9786155606090
  5. Szabó, A., Tömöri, F., Vad, A., Tamás, J., Nagy, A.: Precíziós öntözéstechnológia alkalmazásának és kialakításának vizsgálata.
    Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (4), 239-248, 2019.
  6. Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
    In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
  7. Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Zurbó, Z., Csapó, J.: Szelénnel dúsított tej előállítása.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
  8. Kovács, S., Török, E., Tóth, I., Barna, D., Bákonyi, N.: Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
    In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
  9. Szabó, A., Adeniyi, O., Tamás, J., Nagy, A.: Wheat yield prediction based on MODIS NDVI time series data in the wider region of a cereal processing plant.
    In: Innovációs kihívások a XXI. században : LXI. Georgikon Napok konferenciakötete. Szerk.: Pintér Gábor, Csányi Szilvia, Zsiborács Henrik, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 407-415, 2019. ISBN: 9789633961308
  10. Szabó, A., Tamás, J., Adeniyi, O., Nagy, A.: Wheat yield prediction based on MODIS NDVI time series data in the wider region of a cereal processing plant.
    Nat. Res. Sustain. Develop. 9 (2), 193-202, 2019.
2018
  1. Bákonyi, N., Tóth, I., Barna, D., Fári, M.: Előkísérletek a lucerna barnalé tartósítására bioipari hasznosítás céljából.
    In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 253-258, 2018. ISBN: 9786155837159
  2. Bákonyi, N., Kovács, Z., Tóth, I., Barna, D., Fári, M., Alshaal, T.: To study the secondary element contents (Ca, Mg, S) of deproteinized leaf juice of selected alfalfa varieties at different harvest time.
    In: Arccal vagy háttal a jövőnek? : LX. Georgikon Napok, tanulmánykötet. Szerk.: Pintér Gábor, Zsiborács Henrik, Csányi Szilvia, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 11-15, 2018.
feltöltött közlemény: 124 Open Access: 46
https://tudoster.idea.unideb.hu
A szolgáltatást nyújtja: DEENK