Összes letöltés a DEA-ból: 928
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 480 |
Kína (CN) | 50 |
Japán (JP) | 26 |
Németország (DE) | 24 |
Magyarország (HU) | 19 |
India (IN) | 18 |
Oroszország (RU) | 15 |
Írország (IE) | 14 |
Olaszország (IT) | 13 |
Törökország (TR) | 13 |
Egyiptom (EG) | 9 |
Szerbia (RS) | 9 |
Egyesült Királyság (GB) | 8 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 7 |
Litvánia (LT) | 7 |
Nepál (NP) | 6 |
Brazília (BR) | 5 |
Kanada (CA) | 5 |
Dominikai Köztársaság (DO) | 5 |
Franciaország (FR) | 5 |
Irak (IQ) | 5 |
Pakisztán (PK) | 5 |
Lengyelország (PL) | 5 |
Szlovénia (SI) | 5 |
Dél-Afrika (ZA) | 5 |
Svájc (CH) | 4 |
Csehország (CZ) | 4 |
Jordánia (JO) | 4 |
Marokkó (MA) | 4 |
Fehéroroszország (BY) | 3 |
Chile (CL) | 3 |
Új-Zéland (NZ) | 3 |
Szingapur (SG) | 3 |
Ukrajna (UA) | 3 |
Portugália (PT) | 2 |
Afganisztán (AF) | 1 |
Bulgária (BG) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Libanon (LB) | 1 |
Malajzia (MY) | 1 |
Svédország (SE) | 1 |
Tunézia (TN) | 1 |
Uruguay (UY) | 1 |
n.a. | 123 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Ezzat, G., Salama, A., Szabó, S., Yaseen, A., Molnár, B., Holb, I.: Deficit Irrigation Strategies on Tree Physiological and Chemical Properties: Treatment Effects, Prediction Based Model Analyses and Inter-Correlations. Agronomy-Basel. 11 (7), 1-34, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320514 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 44 |
2021 | Salama, A., Ezzat, G., El-Ramady, H., Alam-Eldein, S., Okba, S., Elmenofy, H., Hassan, I., Illés, A., Holb, I.: Temperate Fruit Trees under Climate Change: Challenges for Dormancy and Chilling Requirements in Warm Winter Regions. Horticulturae. 7 (4), 1-18, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/332823 Folyóirat-mutatók:
Q1 Horticulture Q2 Plant Science | kiadói változat: 3 |
2021 | Ezzat, G., Szabó, S., Szabó, Z., Hegedűs, A., Berényi, D., Holb, I.: Temporal Patterns and Inter-Correlations among Physical and Antioxidant Attributes and Enzyme Activities of Apricot Fruit Inoculated with Monilinia laxa under Salicylic Acid and Methyl Jasmonate Treatments under Shelf-Life Conditions. J. Fungi. 7 (5), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/308048 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q2 Microbiology (medical) Q1 Plant Science | kiadói változat: 22 |
2020 | Ezzat, G., El-Sherif, A., Elgear, D., Szabó, S., Holb, I.: A comparison of fruit and leaf parameters of apple in three orchard training systems. Zemdirbyst. 107 (4), 373-382, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296880 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 259 |
2020 | Ezzat, G., Hegedűs, A., Szabó, S., Ammar, A., Szabó, Z., Nyéki, J., Molnár, B., Holb, I.: Temporal Changes and Correlations between Quality Loss Parameters, Antioxidant Properties and Enzyme Activities in Apricot Fruit Treated with Methyl Jasmonate and Salicylic Acid during Cold Storage and Shelf-Life. Appl. Sci.-Basel. 10 (22), 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/298637 Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Science Applications Q2 Engineering (miscellaneous) Q2 Fluid Flow and Transfer Processes Q2 Instrumentation Q2 Materials Science (miscellaneous) Q2 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 94 |
2017 | Ezzat, G., Ammar, A., Szabó, Z., Nyéki, J., Holb, I.: Postharvest Treatments with Methyl Jasmonate and Salicylic Acid for Maintaining Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality Properties of Apricot Fruit during Cold Storage and Shelf-Life. Pol. J. Food Nutr. Sci. 67 (2), 159-166, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281370 Folyóirat-mutatók:
Q2 Food Science Q2 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 129 |
2017 | Ezzat, G., Ammar, A., Szabó, Z., Holb, I.: Salicylic acid treatment saves quality and enhances antioxidant properties of apricot fruit. Hort. Sci. (Prague). 44 (2), 73-81, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281368 Folyóirat-mutatók:
Q2 Horticulture | kiadói változat: 46 |
2014 | Ezzat, G., Szabó, Z., Nyéki, J., Holb, I.: Induce the plant resistance to pathogen infection: (review). Int. J. Hortic. Sci. 20 (1-2), 89-93, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201863 | kiadói változat: 10 |
2014 | Ezzat, G., Nessreen, N., Ammar, A.: Study of some cooking and eating quality characters on some Egyptian rice genotype. Agrártud. közl. 59 77-82, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201879 | kiadói változat: 37 |
2014 | Ezzat, G., Szabó, Z., Ammar, A.: The role of some elicitors in idcucing chilling stress resistnace in apricot fruit. Agrártud. közl. 59 27-32, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201878 | kiadói változat: 28 |
2013 | Ezzat, G., Szabó, Z., Nyéki, J., Holb, I.: Preliminary results on salicylic acid treatment on brown rot caused by Monilinia laxa on Jumbo Cot fruit, Prunus armeniaca L. Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4,), 37-40, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201862 | kiadói változat: 84 |
2013 | Amira, S., Nagwa, M., Ezzat, G.: Some microbial treatments against the tomato leaf miner; Tuta absoluta (Merick) under natural field conditions. Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 81-84, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201861 | kiadói változat: 67 |
2012 | Ezzat, G., Nyéki, J., Soltész, M., Amriskó, L., Balázs, G., Mikita, T., Szabó, Z.: Storability of some apricot varieties as affected by storage period. Int. J. Hortic. Sci. 18 (1), 339-42, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201860 | kiadói változat: 96 |
2012 | Ezzat, G., Amriskó, L., Balázs, G., Mikita, T., Nyéki, J., Soltész, M., Szabó, Z.: Variation between some apricot varieties in regard to flowering phenolgy in Boldogkőváralja, Hungary. Int. J. Hortic. Sci. 18 (1), 7-9, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/201859 | kiadói változat: 9 |