Jelenlegi hely

Statisztika

Csapó János

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 61

Összes letöltés a DEA-ból: 8243

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)3843
Egyesült Államok (US)1610
Kína (CN)347
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)230
Franciaország (FR)155
Németország (DE)145
Egyesült Királyság (GB)138
Malajzia (MY)112
Románia (RO)97
Indonézia (ID)67
Kanada (CA)58
India (IN)58
Pakisztán (PK)58
Törökország (TR)56
Szlovákia (SK)54
Japán (JP)51
Ukrajna (UA)43
Brazília (BR)36
Szerbia (RS)35
Lengyelország (PL)31
Thaiföld (TH)27
Spanyolország (ES)26
Oroszország (RU)26
Hollandia (NL)25
Írország (IE)22
Ruanda (RW)22
Argentína (AR)21
Ausztria (AT)21
Ausztrália (AU)16
Olaszország (IT)16
Egyiptom (EG)15
Dél-Afrika (ZA)15
Belgium (BE)13
Kolumbia (CO)12
Csehország (CZ)12
Vietnám (VN)12
Ciprus (CY)11
Mexikó (MX)10
Tunézia (TN)10
Görögország (GR)9
Irak (IQ)9
Litvánia (LT)9
Nigéria (NG)9
Szingapur (SG)9
Svájc (CH)8
Svédország (SE)8
Bulgária (BG)7
Marokkó (MA)7
Izrael (IL)6
Lettország (LV)6
Fülöp-szigetek (PH)6
Algéria (DZ)5
Kuvait (KW)5
Peru (PE)5
Szaud-Arábia (SA)5
Ecuador (EC)4
Horvátország (HR)4
Jordánia (JO)4
Kenya (KE)4
Málta (MT)4
Finnország (FI)3
Új-Zéland (NZ)3
Puerto Rico (PR)3
Szudán (SD)3
Benin (BJ)2
Dánia (DK)2
Dominikai Köztársaság (DO)2
Észtország (EE)2
Etiópia (ET)2
Libanon (LB)2
Srí Lanka (LK)2
Norvégia (NO)2
Omán (OM)2
Portugália (PT)2
Zambia (ZM)2
Zimbabwe (ZW)2
Egyesült Arab Emírségek (AE)1
Albánia (AL)1
Banglades (BD)1
Burkina Faso (BF)1
Chile (CL)1
Costa Rica (CR)1
Kuba (CU)1
Eritrea (ER)1
Grúzia (GE)1
Guinea (GN)1
Jamaica (JM)1
Luxemburg (LU)1
Mongólia (MN)1
Makaó (MO)1
Pápua Új-Guinea (PG)1
Réunion (RE)1
Seychelle-szigetek (SC)1
Szíria (SY)1
Üzbegisztán (UZ)1
n.a.499
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2022Juhászné Tóth, R., Kiss, D., Csapó, J.: The role of selenium in nutrition and the manufacturing of selenium-enriched milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 15 (1), 84-93, 2022.
Kiadói változat: 29
2021Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs.
Processes. 9 (1), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kiadói változat: 134
2020Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020.
kiadói változat: 38
2019Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
kiadói változat: 192
2018Csapó, J., Albert, C.: Methods and procedures for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 58-80, 2018.
kiadói változat: 79
2018Csapó, J., Kiss, D., Albert, C.: Production of prebiotics via reactions involving lactose as well as malic acid and citric acid.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 97-109, 2018.
kiadói változat: 81
2018Csapó, J., Albert, C., Kiss, D.: Production of protected amino acids using the reaction between hydroxycarboxylic acids and amino acids as well as binding on the bentonite.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 110-127, 2018.
kiadói változat: 76
2017Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm.
Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017.
kiadói változat: 9
2017Csapó, J., Schobert, N.: Production of a high-nutritional-value functional food, the Update1 bread, with the supplementation of the wheat flour with high-protein-content raw food materials.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 36-60, 2017.
kiadói változat: 41
2017Albert, C., Gombos, S., Salamon, R., Csiki, Z., Prokisch, J., Csapó, J.: Production of highly nutritious functional food with the supplementation of wheat flour with lysine.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 10 (1), 5-20, 2017.
kiadói változat: 67
2017Prokisch, J., Csiki, Z., Albert, C., Csapó, J.: Production of high-lysine-content biscuit and examination of the absorption of lysine in humans.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 21-35, 2017.
kiadói változat: 71
2017Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly I. Fat-soluble vitamins.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 127-145, 2017.
kiadói változat: 101
2017Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly II. Water-soluble vitamins.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 146-166, 2017.
kiadói változat: 75
2016Holló, I., Csapó, J., Holló, G.: Impact of DDGS-supplemented diet with or without vitamin E and selenium supplementation on the fatty acid profile of beef.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 9 (1), 77-89, 2016.
kiadói változat: 45
2015Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312
könyv: 4284
2015Tamás, M., Csapó, J.: Examination of the selenium content of wheat grasses produced in different soil types in Csik Basin.
Acta Univ. Sap. Alimentaria. 8 (1), 30-44, 2015.
kiadói változat: 82
2015Komlósi, I., Csapó, J.: Interdiszciplináris kutatások a táplálkozástudományban: Funkcionális élelmiszerek.
In: "Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda térségére" című projektben elért eredmények. Szerk.: Lővei Attila, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 5-11, 2015. ISBN: 9789631241259
teljes szöveg: 173
2015Csapó, J., Holló, G., Holló, I., Salamon, R., Salamon, S., Toró, S., Csapóné Kiss, Z.: Production of selenium-enriched milk and dairy products.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 5-29, 2015.
kiadói változat: 42
2014Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É., Borbélyné Varga, M.: Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában.
Agrártud. Közl. 57 67-74, 2014.
Kiadói változat: 20
2014Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének folyadékkromatográfiás vizsgálata.
[S.n.], [S.l], [205] p., 2014.
teljes szöveg: 34
2014Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének gázkromatográfiás vizsgálata.
[S.n.], [S.l], 193 p., 2014.
teljes szöveg: 255
2014Csapó, J.: GC-MS és HPLC-MS alkalmazása élelmiszerszennyezők meghatározására.
[S.n.], [S.l.], 121 p., 2014.
teljes szöveg: 358
2014Csapó, J., Salamon, R., Salamon, S., Toró, S., Csapóné Kiss, Z.: Structural and quantitative analysis of exopolisaccharides and oligosaccharides produced by lactobacillus. I. Basic information, isolation, quantitative determination, molecular mass and monosaccharide composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 7 5-20, 2014.
Kiadói változat: 7
2013Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É.: A lenmag etetés hatása a tej zsírsavösszetételére.
Agrártud. Közl. 51 45-50, 2013.
Kiadói változat: 8
2013Herpai, Z., Szigeti, J., Csapó, J.: A rapid and sensitive method for the determination of high-fructose corn syrup (HFCS) in honey.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 6 5-13, 2013.
Kiadói változat: 98
2013Csapó, J., Albert, C.: Determination of seleno-amino acids by ion-exchange column chromatography and high-performance liquid chromatography (Preliminary study).
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 6 45-51, 2013.
Kiadói változat: 25
2013Csapó, J., Salamon, R.: Fatty acid composition and cholesterol content of the fat of pigs of various genotypes.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 6 23-33, 2013.
Kiadói változat: 13
2012Csapó, J., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É.: Colostrum and milk of different cattle breeds as amino acid source.
Acta Agric. Slov. 100 (Suppl.), 327-331, 2012.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Water Science and Technology
kiadói változat: 5
2012Vargáné Visi, É., Salamon, R., Lóki, K., Csapó, J.: Gas chromatographic analysis of conjugated linoleic acids.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 5 52-62, 2012.
Kiadói változat: 14
2012Salamon, R., Vargáné Visi, É., András, C., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: Synthetic methods for obtaining conjugated linoleic acids (CLA) by catalysis.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 5 32-51, 2012.
Kiadói változat: 43
2011Béri, B., Vargáné Visi, É., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Süli, Á., Salamon, R., Csapó, J.: Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 28-43, 2011.
Kiadói változat: 31
2011Csapó, J., Lóki, K., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 18-27, 2011.
Kiadói változat: 11
2011Vargáné Visi, É., Süli, Á., Béri, B., Csapóné Kiss, Z., Lóki, K., Salamon, R., Csapó, J.: Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 5-17, 2011.
Kiadói változat: 10
2010Márton, M., Mándoki, Z., Csapó, J.: Evaluation of biological value of sprouts. I. Fat content, fatty acid composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 3 53-65, 2010.
Kiadói változat: 161
2010Tamás, M., Mándoki, Z., Márton, M., Mészáros, S., Lányi, S., Csapó, J.: Különböző talajtípusokon termesztett búzafű (Triticum aestivum L.) és búzamag szeléntartalma összefüggésének vizsgálata.
Agrártud. közl. 41 117-121, 2010.
pre-print: 6
2010Lóki, K., Kalambura, S., Mándoki, Z., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapó, J.: The influence of disposal technology obtained with alkaline treatments on D-amino acid content of slaughterhouse waste.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 3 66-80, 2010.
kiadói változat: 24
2010Tamás, M., Mándoki, Z., Csapó, J.: The role of selenium content of wheat in the human nutrition: A literature review.
Acta Univ. Sap. Alimentaria. 3 5-34, 2010.
kiadói változat: 257
2010Márton, M., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: The role of sprouts in human nutrition. A review.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 3 (1), 81-117, 2010.
Kiadói változat: 27
2009Erdei, É., Csapó, J., Pepó, P., Tóth, S., Szabó, B.: A cukorcirok (Sorghum dochna L.) restorer vonalak hatása a présnedv beltartalmi paramétereire.
Agrártud. közl. 36 51-56, 2009.
kiadói változat: 53
2009Erdei, É., Csapó, J., Szabó, B., Pepó, P., Tóth, S.: A cukorcirok (Sorghum dochna L.) restorer vonalak hatása a présnedv beltartalmi paramétereire.
Agrártud. közl. 36 51-56, 2009.
kiadói változat: 25
2009Salamon, R., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: Changes in fatty acid composition and conjugated linoleic acid contents of sour dairy products caused by pure cultures.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 276-286, 2009.
Kiadói változat: 6
2009Salamon, R., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 101-109, 2009.
Kiadói változat: 167
2009Csapó, J., Salamon, S.: Composition of the mother's milk I. Protein contents, amino acid composition, biological value. A review.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 174-195, 2009.
Kiadói változat: 16
2009Salamon, S., Csapó, J.: Composition of the mother's milk II. Fat content, fatty acid composition. A review.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 196-234, 2009.
Kiadói változat: 11
2009Salamon, S., Csapó, J.: Composition of the mother's milk III. Macro and micro element contents. A review.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 235-275, 2009.
Kiadói változat: 12
2009Albert, C., Pohn, G., Lóki, K., Csapó, J.: Effect of microorganisms on free amino acid and free D-amino acid contents of various dairy products.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 45-53, 2009.
Kiadói változat: 37
2009Vargáné Visi, É., Albert, C., Lóki, K., Csapó, J.: Evaluation of the inactivation of heat sensitive antinutritive factors in fullfat soybean.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 111-117, 2009.
Kiadói változat: 9
2009Salamon, R., Lóki, K., Vargáné Visi, É., Mándoki, Z., Csapó, J.: Increase of conjugated linoleic acid content of dairy products by adding sunflower oil.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 287-293, 2009.
Kiadói változat: 25
2009Pohn, G., Albert, C., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: Influence of mastitis on D-amino acid content of milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 31-43, 2009.
kiadói változat: 51
2009Csapó, J., Salamon, S., Vargáné Visi, É., Csapóné Kiss, Z.: Influence of the microwave heating on the water soluble vitamin and D-amino acid content of meat.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 81-88, 2009.
Kiadói változat: 41
2009Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések.
Agrártud. közl. 36 101-107, 2009.
kiadói változat: 47
2009Csapó, J., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: The D-amino acid content of foodstuffs (A Review).
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 5-30, 2009.
Kiadói változat: 39
2009Albert, C., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: The effect of microwave pasteurization on the composition of milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 153-165, 2009.
Kiadói változat: 23
2009Vargáné Visi, É., Lóki, K., Albert, C., Csapó, J.: The influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 55-64, 2009.
Kiadói változat: 27
2009Salamon, R., Vargáné Visi, É., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of the milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 89-100, 2009.
Kiadói változat: 13
2008Csapó, J., Albert, C., Lóki, K., Pohn, G.: Age determination based on amino acid racemization: a new possibility.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 109-118, 2008.
Kiadói változat: 55
2008Albert, C., Lóki, K., Pohn, G., Vargáné Visi, É., Csapó, J.: Investigation of performic acid oxidation in case of thiol-containing amino acid enantiomers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 73-80, 2008.
Kiadói változat: 9
2008Csapó, J., Lóki, K., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Mercaptoethanesulfonic acid as the reductive thiol-containing reagent employed for the derivatization of amino acids with o-phthaldialdehyde analysis.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 49-60, 2008.
Kiadói változat: 52
2008Csapó, J., Albert, C., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z.: Quantitative determination of the protein of bacterial origin based on D-amino acid contents.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 (1), 81-97, 2008.
Kiadói változat: 29
2008Csapó, J., Albert, C., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z.: Separation and determination of the amino acids by ion exchange column chromatography applying postcolumn derivatization.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 1 5-29, 2008.
kiadói változat: 450
2008Lóki, K., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapó, J.: Separation and determination of the tryptophan enantiomers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 61-71, 2008.
Kiadói változat: 20