Összes letöltés a DEA-ból: 7223
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 3613 |
Egyesült Államok (US) | 1284 |
Kína (CN) | 313 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 221 |
Franciaország (FR) | 144 |
Egyesült Királyság (GB) | 131 |
Németország (DE) | 123 |
Románia (RO) | 90 |
Indonézia (ID) | 62 |
Szlovákia (SK) | 53 |
Kanada (CA) | 43 |
Törökország (TR) | 43 |
Ukrajna (UA) | 43 |
Japán (JP) | 42 |
India (IN) | 41 |
Szerbia (RS) | 35 |
Pakisztán (PK) | 33 |
Lengyelország (PL) | 28 |
Írország (IE) | 22 |
Oroszország (RU) | 22 |
Ruanda (RW) | 22 |
Hollandia (NL) | 20 |
Thaiföld (TH) | 19 |
Malajzia (MY) | 18 |
Ausztria (AT) | 15 |
Ausztrália (AU) | 15 |
Argentína (AR) | 12 |
Kolumbia (CO) | 12 |
Csehország (CZ) | 12 |
Egyiptom (EG) | 12 |
Brazília (BR) | 11 |
Ciprus (CY) | 11 |
Tunézia (TN) | 10 |
Vietnám (VN) | 10 |
Belgium (BE) | 9 |
Spanyolország (ES) | 9 |
Dél-Afrika (ZA) | 9 |
Svájc (CH) | 8 |
Görögország (GR) | 8 |
Irak (IQ) | 8 |
Olaszország (IT) | 8 |
Nigéria (NG) | 7 |
Bulgária (BG) | 6 |
Izrael (IL) | 6 |
Litvánia (LT) | 6 |
Lettország (LV) | 6 |
Marokkó (MA) | 6 |
Svédország (SE) | 6 |
Szingapur (SG) | 6 |
Kuvait (KW) | 5 |
Mexikó (MX) | 5 |
Fülöp-szigetek (PH) | 5 |
Szaud-Arábia (SA) | 5 |
Ecuador (EC) | 4 |
Jordánia (JO) | 4 |
Málta (MT) | 4 |
Peru (PE) | 4 |
Kenya (KE) | 3 |
Puerto Rico (PR) | 3 |
Szudán (SD) | 3 |
Dánia (DK) | 2 |
Dominikai Köztársaság (DO) | 2 |
Észtország (EE) | 2 |
Etiópia (ET) | 2 |
Libanon (LB) | 2 |
Norvégia (NO) | 2 |
Omán (OM) | 2 |
Portugália (PT) | 2 |
Zimbabwe (ZW) | 2 |
Albánia (AL) | 1 |
Banglades (BD) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Costa Rica (CR) | 1 |
Kuba (CU) | 1 |
Eritrea (ER) | 1 |
Grúzia (GE) | 1 |
Guinea (GN) | 1 |
Horvátország (HR) | 1 |
Jamaica (JM) | 1 |
Srí Lanka (LK) | 1 |
Mongólia (MN) | 1 |
Makaó (MO) | 1 |
Új-Zéland (NZ) | 1 |
Pápua Új-Guinea (PG) | 1 |
Réunion (RE) | 1 |
Seychelle-szigetek (SC) | 1 |
Szíria (SY) | 1 |
Üzbegisztán (UZ) | 1 |
Zambia (ZM) | 1 |
n.a. | 447 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Nagy, R., Máthé, E., Csapó, J., Sipos, P.: Modifying Effects of Physical Processes on Starch and Dietary Fiber Content of Foodstuffs. Processes. 9 (1), 1-16, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300829 Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) Q3 Process Chemistry and Technology | kiadói változat: 34 |
2020 | Csapó, J., Albert, C., Sipos, P.: The aflatoxin content of milk and dairy products as well as breast milk and the possibilities of detoxification. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 13 (1), 99-117, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299769 | kiadói változat: 29 |
2019 | Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299770 | kiadói változat: 157 |
2018 | Csapó, J., Albert, C.: Methods and procedures for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 58-80, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269720 | kiadói változat: 79 |
2018 | Csapó, J., Kiss, D., Albert, C.: Production of prebiotics via reactions involving lactose as well as malic acid and citric acid. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 97-109, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269722 | kiadói változat: 65 |
2018 | Csapó, J., Albert, C., Kiss, D.: Production of protected amino acids using the reaction between hydroxycarboxylic acids and amino acids as well as binding on the bentonite. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 110-127, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269721 | kiadói változat: 59 |
2017 | Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm. Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249017 | kiadói változat: 6 |
2017 | Csapó, J., Schobert, N.: Production of a high-nutritional-value functional food, the Update1 bread, with the supplementation of the wheat flour with high-protein-content raw food materials. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 36-60, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248864 | kiadói változat: 37 |
2017 | Albert, C., Gombos, S., Salamon, R., Csiki, Z., Prokisch, J., Csapó, J.: Production of highly nutritious functional food with the supplementation of wheat flour with lysine. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 10 (1), 5-20, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248862 | kiadói változat: 54 |
2017 | Prokisch, J., Csiki, Z., Albert, C., Csapó, J.: Production of high-lysine-content biscuit and examination of the absorption of lysine in humans. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 21-35, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248863 | kiadói változat: 59 |
2017 | Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly I. Fat-soluble vitamins. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 127-145, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248866 | kiadói változat: 100 |
2017 | Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly II. Water-soluble vitamins. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 146-166, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248865 | kiadói változat: 73 |
2016 | Holló, I., Csapó, J., Holló, G.: Impact of DDGS-supplemented diet with or without vitamin E and selenium supplementation on the fatty acid profile of beef. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 9 (1), 77-89, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249211 | kiadói változat: 45 |
2015 | Kovács, B., Csapó, J.: Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei. Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015. ISBN: 9789634738312 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215572 | könyv: 4220 |
2015 | Tamás, M., Csapó, J.: Examination of the selenium content of wheat grasses produced in different soil types in Csik Basin. Acta Univ. Sap. Alimentaria. 8 (1), 30-44, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215087 | kiadói változat: 69 |
2015 | Komlósi, I., Csapó, J.: Interdiszciplináris kutatások a táplálkozástudományban: Funkcionális élelmiszerek. In: "Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda térségére" című projektben elért eredmények. Szerk.: Lővei Attila, [Debreceni Egyetem], [Debrecen], 5-11, 2015. ISBN: 9789631241259 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/221518 | teljes szöveg: 83 |
2015 | Csapó, J., Holló, G., Holló, I., Salamon, R., Salamon, S., Toró, S., Csapóné Kiss, Z.: Production of selenium-enriched milk and dairy products. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 5-29, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248860 | kiadói változat: 29 |
2014 | Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É., Borbélyné Varga, M.: Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában. Agrártud. Közl. 57 67-74, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246059 | Kiadói változat: 5 |
2014 | Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének folyadékkromatográfiás vizsgálata. [S.n.], [S.l], [205] p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248899 | teljes szöveg: 9 |
2014 | Csapó, J.: Élelmiszerek összetételének gázkromatográfiás vizsgálata. [S.n.], [S.l], 193 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248901 | teljes szöveg: 209 |
2014 | Csapó, J.: GC-MS és HPLC-MS alkalmazása élelmiszerszennyezők meghatározására. [S.n.], [S.l.], 121 p., 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248900 | teljes szöveg: 328 |
2014 | Csapó, J., Salamon, R., Salamon, S., Toró, S., Csapóné Kiss, Z.: Structural and quantitative analysis of exopolisaccharides and oligosaccharides produced by lactobacillus. I. Basic information, isolation, quantitative determination, molecular mass and monosaccharide composition. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 7 5-20, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249130 | Kiadói változat: 6 |
2013 | Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É.: A lenmag etetés hatása a tej zsírsavösszetételére. Agrártud. Közl. 51 45-50, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246052 | Kiadói változat: 8 |
2013 | Herpai, Z., Szigeti, J., Csapó, J.: A rapid and sensitive method for the determination of high-fructose corn syrup (HFCS) in honey. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 6 5-13, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249201 | Kiadói változat: 82 |
2013 | Csapó, J., Albert, C.: Determination of seleno-amino acids by ion-exchange column chromatography and high-performance liquid chromatography (Preliminary study). Acta Univ. Sapientiae, Alim. 6 45-51, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249252 | Kiadói változat: 12 |
2013 | Csapó, J., Salamon, R.: Fatty acid composition and cholesterol content of the fat of pigs of various genotypes. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 6 23-33, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249215 | Kiadói változat: 7 |
2012 | Csapó, J., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É.: Colostrum and milk of different cattle breeds as amino acid source. Acta Agric. Slov. 100 (Suppl.), 327-331, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249012 Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q3 Water Science and Technology | kiadói változat: 5 |
2012 | Vargáné Visi, É., Salamon, R., Lóki, K., Csapó, J.: Gas chromatographic analysis of conjugated linoleic acids. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 5 52-62, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249232 | Kiadói változat: 10 |
2012 | Salamon, R., Vargáné Visi, É., András, C., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: Synthetic methods for obtaining conjugated linoleic acids (CLA) by catalysis. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 5 32-51, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249197 | Kiadói változat: 19 |
2011 | Béri, B., Vargáné Visi, É., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Süli, Á., Salamon, R., Csapó, J.: Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 28-43, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249011 | Kiadói változat: 7 |
2011 | Csapó, J., Lóki, K., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 18-27, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249009 | Kiadói változat: 9 |
2011 | Vargáné Visi, É., Süli, Á., Béri, B., Csapóné Kiss, Z., Lóki, K., Salamon, R., Csapó, J.: Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4 5-17, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249005 | Kiadói változat: 8 |
2010 | Márton, M., Mándoki, Z., Csapó, J.: Evaluation of biological value of sprouts. I. Fat content, fatty acid composition. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 3 53-65, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249129 | Kiadói változat: 160 |
2010 | Tamás, M., Mándoki, Z., Márton, M., Mészáros, S., Lányi, S., Csapó, J.: Különböző talajtípusokon termesztett búzafű (Triticum aestivum L.) és búzamag szeléntartalma összefüggésének vizsgálata. Agrártud. közl. 41 117-121, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215093 | pre-print: 5 |
2010 | Lóki, K., Kalambura, S., Mándoki, Z., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapó, J.: The influence of disposal technology obtained with alkaline treatments on D-amino acid content of slaughterhouse waste. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 3 66-80, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248859 | kiadói változat: 19 |
2010 | Tamás, M., Mándoki, Z., Csapó, J.: The role of selenium content of wheat in the human nutrition: A literature review. Acta Univ. Sap. Alimentaria. 3 5-34, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/215074 | kiadói változat: 202 |
2010 | Márton, M., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: The role of sprouts in human nutrition. A review. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 3 (1), 81-117, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249127 | Kiadói változat: 14 |
2009 | Erdei, É., Csapó, J., Pepó, P., Tóth, S., Szabó, B.: A cukorcirok (Sorghum dochna L.) restorer vonalak hatása a présnedv beltartalmi paramétereire. Agrártud. közl. 36 51-56, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/96324 | kiadói változat: 31 |
2009 | Erdei, É., Csapó, J., Szabó, B., Pepó, P., Tóth, S.: A cukorcirok (Sorghum dochna L.) restorer vonalak hatása a présnedv beltartalmi paramétereire. Agrártud. közl. 36 51-56, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/113875 | kiadói változat: 18 |
2009 | Salamon, R., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: Changes in fatty acid composition and conjugated linoleic acid contents of sour dairy products caused by pure cultures. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 276-286, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249250 | Kiadói változat: 6 |
2009 | Salamon, R., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: Changes in fatty acid composition of different milk products caused by different technology. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 101-109, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249258 | Kiadói változat: 164 |
2009 | Csapó, J., Salamon, S.: Composition of the mother's milk I. Protein contents, amino acid composition, biological value. A review. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 174-195, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249122 | Kiadói változat: 8 |
2009 | Salamon, S., Csapó, J.: Composition of the mother's milk II. Fat content, fatty acid composition. A review. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 196-234, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249124 | Kiadói változat: 10 |
2009 | Salamon, S., Csapó, J.: Composition of the mother's milk III. Macro and micro element contents. A review. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 235-275, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249123 | Kiadói változat: 12 |
2009 | Albert, C., Pohn, G., Lóki, K., Csapó, J.: Effect of microorganisms on free amino acid and free D-amino acid contents of various dairy products. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 45-53, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249238 | Kiadói változat: 25 |
2009 | Vargáné Visi, É., Albert, C., Lóki, K., Csapó, J.: Evaluation of the inactivation of heat sensitive antinutritive factors in fullfat soybean. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 111-117, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249253 | Kiadói változat: 9 |
2009 | Salamon, R., Lóki, K., Vargáné Visi, É., Mándoki, Z., Csapó, J.: Increase of conjugated linoleic acid content of dairy products by adding sunflower oil. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 287-293, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249254 | Kiadói változat: 12 |
2009 | Pohn, G., Albert, C., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: Influence of mastitis on D-amino acid content of milk. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 31-43, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249214 | kiadói változat: 39 |
2009 | Csapó, J., Salamon, S., Vargáné Visi, É., Csapóné Kiss, Z.: Influence of the microwave heating on the water soluble vitamin and D-amino acid content of meat. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 81-88, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249236 | Kiadói változat: 39 |
2009 | Mezei, Z., Pongráczné Barancsi, Á., Csapó, J., Sipos, P., Győri, Z.: Közepes és takarmány minőségű búzafajták nyersfehérje- és aminosavtartalma közötti összefüggések. Agrártud. közl. 36 101-107, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/94934 | kiadói változat: 47 |
2009 | Csapó, J., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: The D-amino acid content of foodstuffs (A Review). Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 5-30, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249128 | Kiadói változat: 38 |
2009 | Albert, C., Mándoki, Z., Csapóné Kiss, Z., Csapó, J.: The effect of microwave pasteurization on the composition of milk. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (2), 153-165, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249209 | Kiadói változat: 10 |
2009 | Vargáné Visi, É., Lóki, K., Albert, C., Csapó, J.: The influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 55-64, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249126 | Kiadói változat: 24 |
2009 | Salamon, R., Vargáné Visi, É., Csapóné Kiss, Z., Győri, A., Győri, Z., Csapó, J.: The influence of the season on the fatty acid composition and conjugated linoleic acid content of the milk. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 2 (1), 89-100, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249212 | Kiadói változat: 11 |
2008 | Csapó, J., Albert, C., Lóki, K., Pohn, G.: Age determination based on amino acid racemization: a new possibility. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 109-118, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249199 | Kiadói változat: 31 |
2008 | Albert, C., Lóki, K., Pohn, G., Vargáné Visi, É., Csapó, J.: Investigation of performic acid oxidation in case of thiol-containing amino acid enantiomers. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 73-80, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249210 | Kiadói változat: 9 |
2008 | Csapó, J., Lóki, K., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Mercaptoethanesulfonic acid as the reductive thiol-containing reagent employed for the derivatization of amino acids with o-phthaldialdehyde analysis. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 49-60, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249235 | Kiadói változat: 34 |
2008 | Csapó, J., Albert, C., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z.: Quantitative determination of the protein of bacterial origin based on D-amino acid contents. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 (1), 81-97, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249125 | Kiadói változat: 28 |
2008 | Csapó, J., Albert, C., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z.: Separation and determination of the amino acids by ion exchange column chromatography applying postcolumn derivatization. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 1 5-29, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248858 | kiadói változat: 276 |
2008 | Lóki, K., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapó, J.: Separation and determination of the tryptophan enantiomers. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 1 61-71, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/249259 | Kiadói változat: 20 |