Összes letöltés a DEA-ból: 564
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 324 |
Magyarország (HU) | 27 |
Oroszország (RU) | 17 |
Hollandia (NL) | 13 |
Németország (DE) | 12 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 11 |
Kína (CN) | 9 |
Egyesült Királyság (GB) | 4 |
Pakisztán (PK) | 4 |
Belgium (BE) | 3 |
Franciaország (FR) | 3 |
Bulgária (BG) | 2 |
Ecuador (EC) | 2 |
Horvátország (HR) | 2 |
Indonézia (ID) | 2 |
Lettország (LV) | 2 |
Mongólia (MN) | 2 |
Románia (RO) | 2 |
Szingapur (SG) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Csehország (CZ) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
India (IN) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Panama (PA) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Szaud-Arábia (SA) | 1 |
Seychelle-szigetek (SC) | 1 |
Svédország (SE) | 1 |
Törökország (TR) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 105 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Vincze, F., Muka, T., Eichelmann, F., Llanaj, E.: Eating out intensity, ultra-processed foods and body mass index among Albanian youth. Public Health Nutr. 26 (12), 2953-2962, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/359965 Folyóirat-mutatók:
Q1 Medicine (miscellaneous) (2022) Q2 Nutrition and Dietetics (2022) Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health (2022) | kiadói változat: 6 |
2023 | Pikó, P., Llanaj, E., Nagy, K., Ádány, R.: Genetic Background of Metabolically Healthy and Unhealthy Obesity Phenotypes in Hungarian Adult Sample Population. Int. J. Mol. Sci. 24 (6), 1-16, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/349425 Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis (2022) Q1 Computer Science Applications (2022) D1 Inorganic Chemistry (2022) Q1 Medicine (miscellaneous) (2022) Q2 Molecular Biology (2022) Q1 Organic Chemistry (2022) Q1 Physical and Theoretical Chemistry (2022) D1 Spectroscopy (2022) | kiadói változat: 4 |
2023 | Buttia, C., Llanaj, E., Raeisi-Dehkordi, H., Kastrati, L., Amiri, M., Meçani, R., Taneri, P., Ochoa, S., Raguindin, P., Wehrli, F., Khatami, F., Espínola, O., Rojas, L., de Mortanges, A., Macharia-Nimietz, E., Alijla, F., Minder, B., Leichtle, A., Lüthi, N., Ehrhard, S., Que, Y., Fernandes, L., Hautz, W., Muka, T.: Prognostic models in COVID-19 infection that predict severity: a systematic review. Eur. J. Epidemiol. 38 (4), 355-372, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346763 Folyóirat-mutatók:
D1 Epidemiology (2022) | kiadói változat: 16 |
2023 | Valido, E., Stoyanov, J., Gorreja, F., Stojic, S., Niehot, C., Kiefte-de Jong, J., Llanaj, E., Muka, T., Glisic, M.: Systematic Review of Human and Animal Evidence on the Role of Buckwheat Consumption on Gastrointestinal Health. Nutrients. 15 (1), 1-18, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343021 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2022) D1 Nutrition and Dietetics (2022) | kiadói változat: 16 |
2022 | Llanaj, E., Ahanchi, N., Dizdari, H., Taneri, P., Niehot, C., Wehrli, F., Khatami, F., Raeisi-Dehkordi, H., Kastrati, L., Bano, A., Glisic, M., Muka, T.: Buckwheat and Cardiometabolic Health: a Systematic Review and Meta-Analysis. J. Pers. Med. 12 (12), 1-19, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341231 Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) | kiadói változat: 9 |
2022 | Bárdos, H., Llanaj, E., Vincze, F., Diószegi, J., Pikó, P., Kósa, Z., Sándor, J., Ádány, R.: Diet quality as assessed by Healthy Eating Index-2015 among Hungarian Roma living in settlements of Northeast Hungary. Sci. Rep. 12 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/339445 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary | kiadói változat: 12 |
2022 | Llanaj, E., Dejanovic, G., Valido, E., Bano, A., Gamba, M., Kastrati, L., Minder, B., Stojic, S., Voortman, T., Marques-Vidal, P., Stoyanov, J., Metzger, B., Glisic, M., Kern, H., Muka, T.: Effect of oat supplementation interventions on cardiovascular disease risk markers: a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. Eur. J. Nutr. 61 (4), 1749-1778, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327648 Folyóirat-mutatók:
Q1 Medicine (miscellaneous) Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 26 |
2022 | Llanaj, E., Muka, T.: Misleading Meta-Analyses during COVID-19 Pandemic: examples of Methodological Biases in Evidence Synthesis. J Clin Med. 11 (14), 1-7, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/335920 Folyóirat-mutatók:
Q1 Medicine (miscellaneous) | kiadói változat: 10 |
2021 | Llanaj, E., Vincze, F., Kósa, Z., Bárdos, H., Diószegi, J., Sándor, J., Ádány, R.: Deteriorated Dietary Patterns with Regards to Health and Environmental Sustainability among Hungarian Roma Are Not Differentiated from Those of the General Population. Nutrients. 13 (721), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303342 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science D1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 68 |
2021 | Hercberg, S., Touvier, M., Salas-Salvado, J., Group of European scientists supporting the implementation of Nutri-Score in Europe: The Nutri-Score nutrition label: a public health tool based on rigorous scientific evidence aiming to improve the nutritional status of the population. Int. J. Vitam. Nutr. Res. 2021 1-11, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320916 | kiadói változat: 34 |
2020 | Taneri, P., Gómez-Ochoa, S., Llanaj, E., Raguindin, P., Rojas, L., Roa-Díaz, Z., Salvador, D., Groothof, D., Minder, B., Kopp-Heim, D., Hautz, W., Eisenga, M., Franco, O., Glisic, M., Muka, T.: Anemia and iron metabolism in COVID-19: a systematic review and meta-analysis. Eur. J. Epidemiol. 35 (8), 763-773, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291688 Folyóirat-mutatók:
D1 Epidemiology | kiadói változat: 41 |
2020 | Llanaj, E., Pikó, P., Nagy, K., Rácz, G., Sándor, J., Kósa, Z., Fiatal, S., Ádány, R.: Applicability of Obesity-Related SNPs and their Effect Size Measures Defined on Populations with European Ancestry for Genetic Risk Estimation among Roma. Genes. 11 1-13, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/285932 Folyóirat-mutatók:
Q2 Genetics Q2 Genetics (clinical) | kiadói változat: 34 |
2020 | Llanaj, E., Vincze, F., Kósa, Z., Sándor, J., Diószegi, J., Ádány, R.: Dietary Profile and Nutritional Status of the Roma Population Living in Segregated Colonies in Northeast Hungary. Nutrients. 12 (9), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/296132 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 36 |
2020 | Diószegi, J., Pikó, P., Kósa, Z., Sándor, J., Llanaj, E., Ádány, R.: Taste and Food Preferences of the Hungarian Roma Population. Front. Public Health. 8 1-11, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/291565 Folyóirat-mutatók:
Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 27 |
2019 | Diószegi, J., Llanaj, E., Ádány, R.: Genetic Background of Taste Perception, Taste Preferences, and Its Nutritional Implications: a Systematic Review. Front Genet. 10 1-22, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/278182 Folyóirat-mutatók:
Q2 Genetics Q2 Genetics (clinical) Q1 Molecular Medicine | kiadói változat: 144 |
2018 | Llanaj, E., Ádány, R., Lachat, C., D'Haese, M.: Examining food intake and eating out of home patterns among university students. PLoS One. 13 (10), 1-14, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257507 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) Q1 Medicine (miscellaneous) | kiadói változat: 81 |