Összes letöltés a DEA-ból: 597
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 269 |
Magyarország (HU) | 45 |
Németország (DE) | 25 |
Törökország (TR) | 21 |
Ukrajna (UA) | 17 |
Oroszország (RU) | 16 |
Írország (IE) | 14 |
Csehország (CZ) | 10 |
Egyesült Királyság (GB) | 10 |
Hollandia (NL) | 10 |
Kína (CN) | 8 |
Románia (RO) | 8 |
Ciprus (CY) | 7 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 6 |
India (IN) | 6 |
Lengyelország (PL) | 6 |
Kanada (CA) | 5 |
Svájc (CH) | 5 |
Olaszország (IT) | 5 |
Fülöp-szigetek (PH) | 5 |
Szudán (SD) | 5 |
Japán (JP) | 4 |
Malajzia (MY) | 4 |
Belgium (BE) | 3 |
Brazília (BR) | 3 |
Franciaország (FR) | 3 |
Görögország (GR) | 3 |
Dél-Afrika (ZA) | 3 |
Finnország (FI) | 2 |
Horvátország (HR) | 2 |
Lettország (LV) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Albánia (AL) | 1 |
Ausztrália (AU) | 1 |
Bulgária (BG) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Spanyolország (ES) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Szerbia (RS) | 1 |
Szingapur (SG) | 1 |
Szíria (SY) | 1 |
n.a. | 50 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Czipa, N., Kovács, B., Alexa, L., Gebreyesus, M.: Determination of Trace, Micro and Macro Elemental Concentration of Eritrean Honeys. Biol. Trace Elem. Res. 201 1-9, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360081 Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022) Q2 Biochemistry (medical) (2022) Q2 Clinical Biochemistry (2022) Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism (2022) Q1 Inorganic Chemistry (2022) Q2 Medicine (miscellaneous) (2022) | Kiadói változat: 8 |
2019 | Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Change of antioxidant compounds of spices during drying. Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300573 | kiadói változat: 42 |
2018 | Novák, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Comparative study of special honey products and herbhoneys. Agrártud. Közl. 74 117-120, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269757 | kiadói változat: 32 |
2018 | Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of element contents of commercial and homemade jams. Agrártud. Közl. 74 71-75, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269744 | kiadói változat: 62 |
2018 | Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of micro and trace elements of commercial beers. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 432-436, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269824 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology Q4 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 31 |
2018 | Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of commercial and homemade jams. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 407-411, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269821 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology Q4 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 34 |
2018 | Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determining the antioxidant compounds of beer. Agrártud. Közl. 74 5-10, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269762 | kiadói változat: 65 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts. University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258196 | teljes szöveg: 27 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries. University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263090 | teljes szöveg: 245 |
2018 | Czipa, N., Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B.: The effect of collecting area on the element content of Hungarian acacia honeys. Agrártud. Közl. Klsz. 129-138, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269763 | kiadói változat: 51 |