Jelenlegi hely

Statisztika

Alexa Loránd

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 10

Összes letöltés a DEA-ból: 597

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)269
Magyarország (HU)45
Németország (DE)25
Törökország (TR)21
Ukrajna (UA)17
Oroszország (RU)16
Írország (IE)14
Csehország (CZ)10
Egyesült Királyság (GB)10
Hollandia (NL)10
Kína (CN)8
Románia (RO)8
Ciprus (CY)7
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)6
India (IN)6
Lengyelország (PL)6
Kanada (CA)5
Svájc (CH)5
Olaszország (IT)5
Fülöp-szigetek (PH)5
Szudán (SD)5
Japán (JP)4
Malajzia (MY)4
Belgium (BE)3
Brazília (BR)3
Franciaország (FR)3
Görögország (GR)3
Dél-Afrika (ZA)3
Finnország (FI)2
Horvátország (HR)2
Lettország (LV)2
Vietnám (VN)2
Albánia (AL)1
Ausztrália (AU)1
Bulgária (BG)1
Benin (BJ)1
Chile (CL)1
Egyiptom (EG)1
Spanyolország (ES)1
Indonézia (ID)1
Pakisztán (PK)1
Portugália (PT)1
Szerbia (RS)1
Szingapur (SG)1
Szíria (SY)1
n.a.50
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Czipa, N., Kovács, B., Alexa, L., Gebreyesus, M.: Determination of Trace, Micro and Macro Elemental Concentration of Eritrean Honeys.
Biol. Trace Elem. Res. 201 1-9, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2022)
Q2 Biochemistry (medical) (2022)
Q2 Clinical Biochemistry (2022)
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism (2022)
Q1 Inorganic Chemistry (2022)
Q2 Medicine (miscellaneous) (2022)
Kiadói változat: 8
2019Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Change of antioxidant compounds of spices during drying.
Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019.
kiadói változat: 42
2018Novák, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Comparative study of special honey products and herbhoneys.
Agrártud. Közl. 74 117-120, 2018.
kiadói változat: 32
2018Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of element contents of commercial and homemade jams.
Agrártud. Közl. 74 71-75, 2018.
kiadói változat: 62
2018Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of micro and trace elements of commercial beers.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 432-436, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology
Q4 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
kiadói változat: 31
2018Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of commercial and homemade jams.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 407-411, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology
Q4 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
kiadói változat: 34
2018Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determining the antioxidant compounds of beer.
Agrártud. Közl. 74 5-10, 2018.
kiadói változat: 65
2018Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts.
University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412
teljes szöveg: 27
2018Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries.
University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320
teljes szöveg: 245
2018Czipa, N., Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B.: The effect of collecting area on the element content of Hungarian acacia honeys.
Agrártud. Közl. Klsz. 129-138, 2018.
kiadói változat: 51