Összes letöltés a DEA-ból: 333
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 131 |
Németország (DE) | 86 |
Kína (CN) | 31 |
Írország (IE) | 14 |
Ausztria (AT) | 7 |
Franciaország (FR) | 6 |
Oroszország (RU) | 6 |
Egyesült Királyság (GB) | 5 |
Magyarország (HU) | 5 |
Svájc (CH) | 4 |
Mexikó (MX) | 4 |
Kanada (CA) | 2 |
Spanyolország (ES) | 2 |
Ghána (GH) | 2 |
Marokkó (MA) | 2 |
Hollandia (NL) | 2 |
Törökország (TR) | 2 |
Andorra (AD) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Indonézia (ID) | 1 |
India (IN) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Portugália (PT) | 1 |
Vietnám (VN) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 12 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2020 | Nábrádi, Z., Bánáti, D., Szakály, Z.: A study on consumer habits in the dietary supplements market. Apstract. 14 (3-4), 5-12, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/331095 | kiadói változat: 5 |
2018 | Miquel, S., Champ, C., Day, J., Aarts, E., Bahr, B., Bakker, M., Bánáti, D., Calabrese, V., Cederholm, T., Cryan, J., Dye, L., Farrimond, J., Korosi, A., Layé, S., Maudsley, S., Milenkovic, D., Mohajeri, M., Sijben, J., Solomon, A., Spencer, J., Thuret, S., Vanden, B., Vauzour, D., Vellas, B., Wesnes, K., Willatts, P., Wittenberg, R., Geurts, L.: Poor cognitive ageing: Vulnerabilities, mechanisms and the impact of nutritional interventions. Ageing Res. Rev. 42 40-55, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/274253 Folyóirat-mutatók:
D1 Aging D1 Biochemistry D1 Biotechnology D1 Molecular Biology D1 Neurology | kiadói változat: 78 |
2017 | Vauzour, D., Camprubi-Robles, M., Miquel-Kergoat, S., Andres-Lacueva, C., Bánáti, D., Barberger-Gateau, P., Bowmang, G., Caberlotto, L., Clarke, R., Hogervorst, E., Kiliaan, A., Lucca, U., Manach, C., Minihane, A., Siobhan, E., Perneczky, M., Perry, H., Roussel, A., Schuermans, J., Sijben, J., Spencer, J., Thuret, S., de Rest, O., Vandewoude, M., Wesnes, K., William, R., Williams, R., Ramirez, M.: Nutrition for the Ageing Brain: Towards evidence for an optimal diet. Ageing Res. Rev. 35 222-240, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/274243 Folyóirat-mutatók:
D1 Aging D1 Biochemistry D1 Biotechnology D1 Molecular Biology D1 Neurology | kiadói változat: 62 |
2015 | Barlow, S., Boobis, A., Bridges, J., Cockburn, A., Dekante, W., Hepburn, P., Houbeng, G., Königh, J., Maarten, J., Schuermans, J., Bánáti, D.: The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety. Trends Food Sci. Technol. 46 (2), 176-188, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/274246 Folyóirat-mutatók:
D1 Biotechnology D1 Food Science | kiadói változat: 184 |
2014 | Szűcs, V., Bánáti, D., Szabó, E.: Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos fogyasztói vizsgálat eredményei. Élelm. Táplálk. Mark. 10 (2), 19-27, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275743 | kiadói változat: 4 |