Jelenlegi hely

Statisztika

Bánáti Diána

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 5

Összes letöltés a DEA-ból: 333

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)131
Németország (DE)86
Kína (CN)31
Írország (IE)14
Ausztria (AT)7
Franciaország (FR)6
Oroszország (RU)6
Egyesült Királyság (GB)5
Magyarország (HU)5
Svájc (CH)4
Mexikó (MX)4
Kanada (CA)2
Spanyolország (ES)2
Ghána (GH)2
Marokkó (MA)2
Hollandia (NL)2
Törökország (TR)2
Andorra (AD)1
Brazília (BR)1
Egyiptom (EG)1
Görögország (GR)1
Indonézia (ID)1
India (IN)1
Lengyelország (PL)1
Portugália (PT)1
Vietnám (VN)1
Dél-Afrika (ZA)1
n.a.12
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2020Nábrádi, Z., Bánáti, D., Szakály, Z.: A study on consumer habits in the dietary supplements market.
Apstract. 14 (3-4), 5-12, 2020.
kiadói változat: 5
2018Miquel, S., Champ, C., Day, J., Aarts, E., Bahr, B., Bakker, M., Bánáti, D., Calabrese, V., Cederholm, T., Cryan, J., Dye, L., Farrimond, J., Korosi, A., Layé, S., Maudsley, S., Milenkovic, D., Mohajeri, M., Sijben, J., Solomon, A., Spencer, J., Thuret, S., Vanden, B., Vauzour, D., Vellas, B., Wesnes, K., Willatts, P., Wittenberg, R., Geurts, L.: Poor cognitive ageing: Vulnerabilities, mechanisms and the impact of nutritional interventions.
Ageing Res. Rev. 42 40-55, 2018.
Folyóirat-mutatók:
D1 Aging
D1 Biochemistry
D1 Biotechnology
D1 Molecular Biology
D1 Neurology
kiadói változat: 78
2017Vauzour, D., Camprubi-Robles, M., Miquel-Kergoat, S., Andres-Lacueva, C., Bánáti, D., Barberger-Gateau, P., Bowmang, G., Caberlotto, L., Clarke, R., Hogervorst, E., Kiliaan, A., Lucca, U., Manach, C., Minihane, A., Siobhan, E., Perneczky, M., Perry, H., Roussel, A., Schuermans, J., Sijben, J., Spencer, J., Thuret, S., de Rest, O., Vandewoude, M., Wesnes, K., William, R., Williams, R., Ramirez, M.: Nutrition for the Ageing Brain: Towards evidence for an optimal diet.
Ageing Res. Rev. 35 222-240, 2017.
Folyóirat-mutatók:
D1 Aging
D1 Biochemistry
D1 Biotechnology
D1 Molecular Biology
D1 Neurology
kiadói változat: 62
2015Barlow, S., Boobis, A., Bridges, J., Cockburn, A., Dekante, W., Hepburn, P., Houbeng, G., Königh, J., Maarten, J., Schuermans, J., Bánáti, D.: The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety.
Trends Food Sci. Technol. 46 (2), 176-188, 2015.
Folyóirat-mutatók:
D1 Biotechnology
D1 Food Science
kiadói változat: 184
2014Szűcs, V., Bánáti, D., Szabó, E.: Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos fogyasztói vizsgálat eredményei.
Élelm. Táplálk. Mark. 10 (2), 19-27, 2014.
kiadói változat: 4