Összes letöltés a DEA-ból: 530
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 327 |
Magyarország (HU) | 64 |
Kína (CN) | 17 |
Németország (DE) | 10 |
Törökország (TR) | 5 |
Ukrajna (UA) | 5 |
Oroszország (RU) | 4 |
Svédország (SE) | 4 |
Indonézia (ID) | 3 |
India (IN) | 3 |
Románia (RO) | 3 |
Szlovákia (SK) | 3 |
Kanada (CA) | 2 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 2 |
Dél-Afrika (ZA) | 2 |
Ausztria (AT) | 1 |
Csehország (CZ) | 1 |
Franciaország (FR) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Görögország (GR) | 1 |
Olaszország (IT) | 1 |
Litvánia (LT) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Szerbia (RS) | 1 |
Thaiföld (TH) | 1 |
n.a. | 65 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Barna, D., Alshaal, T., Tóth, I., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N.: Bioactive metabolite profile and antioxidant properties of brown juice, a processed alfalfa (Medicago sativa) by-product. Heliyon. 8 (11), 1-9, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/341259 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2021) | 7 |
2022 | Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products. Foods. 11 (16), 1-18, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/336989 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2021) Q1 Health Professions (miscellaneous) (2021) Q1 Health (social science) (2021) Q3 Microbiology (2021) Q1 Plant Science (2021) | kiadói változat: 8 |
2021 | Barna, D., Kisvarga, S., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants. Plants-Basel. 10 (6), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310472 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 33 |
2021 | Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.). Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/312781 Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 42 |
2020 | Bákonyi, N., Kisvarga, S., Barna, D., Tóth, O., El-Ramady, H., Abdalla, N., Kovács, S., Rozbach, M., Fehér, C., Elhawat, N., Alshaal, T., Fári, M.: Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia. Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/281019 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | Kiadói változat: 52 |
2020 | Barna, D., Tóth, I., Fári, M., Bákonyi, N.: Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data. Agrártud. Közl. 2 23-26, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303447 | kiadói változat: 28 |
2020 | Kisvarga, S., Barna, D., Kovács, S., Csatári, G., Tóth, I., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Fermented Alfalfa Brown Juice Significantly Stimulates the Growth and Development of Sweet Basil (Ocimum basilicum L.) Plants. Agronomy-Basel. 10 (5), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/286419 Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science | kiadói változat: 44 |
2012 | Bákonyi, N.: Az apoplazmatikus pH szerepe a tápanyagfelvételben. Agrártud. Közl. 50 65-71, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/293809 | kiadói változat: 9 |
2012 | Tóth, B., Veres, S., Bákonyi, N., Gajdos, É., Marozsán, M., Lévai, L.: Industrial by-products as possible soil-amendments. J.Environ.Biol. 33 (2), 425-429, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/214229 Folyóirat-mutatók:
Q2 Environmental Engineering Q3 Health, Toxicology and Mutagenesis Q3 Toxicology | kiadói változat: 13 pre-print: 8 |
2011 | Bákonyi, N.: Response of maize seedlings to the latent zinc deficiency under different Fe/Zn ratio. Agrártud. közl. 44 125-128, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/307562 | kiadói változat: 20 |
2010 | Bákonyi, N., Gajdos, É., Tóth, B., Marozsán, M., Kovács, S., Veres, S., Lévai, L.: A közeg pH-jának szerepe a látens tápanyaghiány kialakulásában fiatal kukorica és uborka növényeknél. Növénytermelés. 59 (2), 5-23, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/113619 | pre-print: 139 |
2010 | Tóth, B., Bákonyi, N., Veres, S.: Effects of different industrial wastes on the plant growth and development in the agro-ecosystem. Növénytermelés. 59 (Suppl.), 605-607, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/221118 | post-print: 14 |
2010 | Tóth, B., Bákonyi, N., Gajdos, É., Marozsán, M., Lévai, L., Veres, S.: Mész- és cementgyári porok növényfiziológiai hatásának vizsgálata. Növénytermelés. 59 (3), 65-83, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/105294 | post-print: 113 |