Összes letöltés a DEA-ból: 393
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 192 |
Magyarország (HU) | 73 |
Kína (CN) | 23 |
Indonézia (ID) | 13 |
Ukrajna (UA) | 9 |
Törökország (TR) | 8 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 6 |
Németország (DE) | 5 |
Mexikó (MX) | 5 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 3 |
Franciaország (FR) | 3 |
Románia (RO) | 3 |
Svédország (SE) | 3 |
Ausztrália (AU) | 2 |
Banglades (BD) | 2 |
Finnország (FI) | 2 |
Argentína (AR) | 1 |
Belgium (BE) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Csehország (CZ) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Japán (JP) | 1 |
Makaó (MO) | 1 |
Hollandia (NL) | 1 |
Fülöp-szigetek (PH) | 1 |
Oroszország (RU) | 1 |
Szlovákia (SK) | 1 |
Dél-Afrika (ZA) | 1 |
n.a. | 29 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 72 |
2021 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható fogyasztói magatartás vizsgálata a tej és tejhelyettesítők piacán. Tejgazdaság. 78 (1-2), 3-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322191 | kiadói változat: 42 |
2020 | Szakály, Z., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Kontor, E.: The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary. Foods. 9 (5), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 57 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary. Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264587 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 129 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kontor, E.: A vállalati társadalmi felelősségvállalás és kapcsolata az emberierőforrás-menedzsmenttel. In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 206-216, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360532 | Könyvfejezet: 2 |
2019 | Kontor, E., Balsa-Budai, N., Papp-Bata, Á., Kiss, M.: Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/275431 | könyvfejezet: 44 |
2018 | Balsa-Budai, N., Szakály, Z.: A fenntartható értékrend vizsgálata a debreceni egyetemisták körében. Táplálkozásmarketing. 5 (1), 3-20, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257677 | kiadói változat: 47 |