Összes letöltés a DEA-ból: 2876
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 1162 |
Egyesült Államok (US) | 606 |
Németország (DE) | 161 |
Kína (CN) | 101 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 85 |
Ukrajna (UA) | 64 |
Olaszország (IT) | 57 |
Kanada (CA) | 50 |
Franciaország (FR) | 43 |
Oroszország (RU) | 28 |
Indonézia (ID) | 26 |
Románia (RO) | 24 |
Szlovákia (SK) | 24 |
Spanyolország (ES) | 18 |
Japán (JP) | 17 |
India (IN) | 13 |
Csehország (CZ) | 11 |
Fülöp-szigetek (PH) | 11 |
Vietnám (VN) | 11 |
Egyesült Királyság (GB) | 10 |
Hollandia (NL) | 10 |
Svédország (SE) | 10 |
Törökország (TR) | 8 |
Portugália (PT) | 7 |
Szerbia (RS) | 5 |
Ausztria (AT) | 4 |
Brazília (BR) | 4 |
Argentína (AR) | 3 |
Ausztrália (AU) | 3 |
Görögország (GR) | 3 |
Thaiföld (TH) | 3 |
Dél-Afrika (ZA) | 3 |
Örményország (AM) | 2 |
Belgium (BE) | 2 |
Svájc (CH) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Írország (IE) | 2 |
Peru (PE) | 2 |
Azerbajdzsán (AZ) | 1 |
Bosznia-Hercegovina (BA) | 1 |
Banglades (BD) | 1 |
Bulgária (BG) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Kolumbia (CO) | 1 |
Ciprus (CY) | 1 |
Dominikai Köztársaság (DO) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Ghána (GH) | 1 |
Irak (IQ) | 1 |
Kenya (KE) | 1 |
Kazahsztán (KZ) | 1 |
Malajzia (MY) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Seychelle-szigetek (SC) | 1 |
n.a. | 263 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Mihály, T., Soós, M.: A haltermékek piaci versenyképességének vizsgálata = Examining the competitiveness of fish products on the market. Int. J. Eng. Manag. Sci. 7 (3), 151-163, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344066 | Kiadói változat: 4 |
2022 | Szakály, M., Soós, M.: A magyar lakosság étkezési motivációinak vizsgálata a TEMS-modell alapján. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 81-93, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343478 | Kiadói változat: 3 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 48 |
2021 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói preferenciák vizsgálata a növényi alapú táplálkozással kapcsolatban. Táplálkozásmarketing. 8 (1), 3-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327166 | kiadói változat: 12 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 64 |
2020 | Szakály, Z., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Kontor, E.: The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary. Foods. 9 (5), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 37 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270148 | Kiadói változat: 30 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány. Veztud. 48 (4), 46-54, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270167 | Kiadói változat: 124 |
2016 | Kiss, M., Szakály, Z., Soós, M., Kontor, E.: Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. In: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése : Program és az előadások kivonatai. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2016. ISBN: 9786155606021 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238451 | Kiadói változat: 21 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 640-649, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238406 | Kiadói változat: 934 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Program és absztrakt füzet. Szerk.: Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 30, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247134 | kiadói változat: 7 |
2016 | Fehér, A., Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos konferencia Tanulmánykötet: Hitelesség és értékorientáció a marketingben: 2016 augusztus 29-31.. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 764 p., 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243426 | kiadói változat: 1343 elhelyezési megállapodás: 7 |
2014 | Szakály, Z., Horvát, A., Soós, M., Pető, K., Szente, V.: A minőségre és származásra utaló jelölések szerepe a fogyasztói döntéshozatalban. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 10 (1), 3-10, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304795 | kiadói változat: 14 |
2014 | Fehér, A., Soós, M., Szakály, Z.: Az élelmiszer-fogyasztói magatartás vizsgálata online környezetben: létezik-e hazánkban a digitális élelmiszerfogyasztó?. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 29-38, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/231376 | Kiadói változat: 194 |
2014 | Soós, M., Szabó, S., Szakály, Z.: The characteristics of consumer attitudes in the food market in Hungary. Apstract. 8 (2-3), 43-49, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322223 | kiadói változat: 19 |
2013 | Szakály, Z., Pető, K., Soós, M., Szente, V.: Az életstílus hatása az egészségmagatartásra és a funkcionális élelmiszerek fogyasztására. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 3-11, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191346 | kiadói változat: 15 |