Jelenlegi hely

Statisztika

Szűcs István

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 42

Összes letöltés a DEA-ból: 16489

OrszágLetöltések
Magyarország (HU)10512
Egyesült Államok (US)2416
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)815
Kína (CN)666
Románia (RO)416
Szlovákia (SK)123
Németország (DE)105
Ukrajna (UA)90
Egyesült Királyság (GB)73
Ausztria (AT)51
Hollandia (NL)49
Szerbia (RS)38
Indonézia (ID)36
Oroszország (RU)36
Franciaország (FR)30
Olaszország (IT)30
Svédország (SE)29
Írország (IE)28
Törökország (TR)26
Csehország (CZ)24
Svájc (CH)17
Lengyelország (PL)14
Lettország (LV)13
Dánia (DK)11
Spanyolország (ES)11
Vietnám (VN)9
Ausztrália (AU)7
Belgium (BE)7
Kanada (CA)7
Görögország (GR)7
Chile (CL)5
Kenya (KE)5
Litvánia (LT)5
Nigéria (NG)5
Thaiföld (TH)5
Kolumbia (CO)4
India (IN)4
Japán (JP)4
Tunézia (TN)4
Horvátország (HR)3
Dél-Afrika (ZA)3
Egyesült Arab Emírségek (AE)2
Ciprus (CY)2
Luxemburg (LU)2
Málta (MT)2
Malajzia (MY)2
Szaud-Arábia (SA)2
Seychelle-szigetek (SC)2
Albánia (AL)1
Algéria (DZ)1
Ecuador (EC)1
Egyiptom (EG)1
Etiópia (ET)1
Finnország (FI)1
Norvégia (NO)1
Portugália (PT)1
Szlovénia (SI)1
Uganda (UG)1
n.a.722
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2022Kovács, K., Juračak, J., Očić, V., Burdiuzha, A., Szűcs, I.: Evaluation of technical efficiency of Hungarian and Croatian livestock sectors using DEA on FADN data.
J. Cent. Eur. Agric. 23 (4), 909-920, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agronomy and Crop Science (2021)
Q4 Animal Science and Zoology (2021)
Kiadói változat: 3
2022Ogundele Lasun, T., Okunlola, O., Alobid, M., Szűcs, I., Kassouri, Y.: Sources and Sectoral Trend Analysis of CO2 Emissions Data in Nigeria Using a Modified Mann-Kendall and Change Point Detection Approaches.
Energies. 15 (3), 1-12, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Control and Optimization (2021)
Q2 Electrical and Electronic Engineering (2021)
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Energy (miscellaneous) (2021)
Q1 Engineering (miscellaneous) (2021)
Q2 Fuel Technology (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
Kiadói változat: 22
2022Alobid, M., Abujudeh, S., Szűcs, I.: The Role of Blockchain in Revolutionizing the Agricultural Sector.
Sustainability. 14 (7), 1-15, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2021)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2021)
Q1 Geography, Planning and Development (2021)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2021)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2021)
kiadói változat: 11
2021Feketéné Ferenczi, A., Szűcs, I., Vida, V.: A hazai méhészeti ágazat helyzetének elemzése (termelés, kereskedelem).
Táplálkozásmarketing. 8 (2), 21-34, 2021.
kiadói változat: 34
2021Szőllősi, L., Béres, E., Szűcs, I.: Effects of modern technology on broiler chicken performance and economic indicators: a Hungarian case study.
Italian Journal of Animal Science. 20 (1), 188-194, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology
kiadói változat: 58
2021Fehér, M., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Stágel, A., Szűcs, I., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Stündl, L.: Effects of phytonutrient-supplemented diets on the intestinal microbiota of Cyprinus carpio.
PLoS One. 16 (4), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 33
2021Alobid, M., Hammo, A., Szűcs, I.: Estimating the Economic Efficiency of Sheep Rearers in Al-Hasakah Governorate/Syria Using the Data Envelopment Analysis.
RIGEO. 11 (8), 237-244, 2021.
Kiadói változat: 36
2021Bauerné Gáthy, A., Soltész, A., Karnai, L., Szűcs, I.: Examination of the perceived and real environmental and health consciousness of students attending the University of Debrecen.
Int. Rev. Appl. Sci. Eng. 12 (1), 92-100, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Engineering (miscellaneous)
Q4 Environmental Engineering
Q4 Information Systems
Q4 Management Science and Operations Research
Q4 Materials Science (miscellaneous)
kiadói változat: 17
2021Alobid, M., Derardja, B., Szűcs, I.: Food Gap Optimization for Sustainability Concerns, the Case of Egypt.
Sustainability. 13 (5), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 30
2021Kovács, K., Vida, V., Madai, H., Szűcs, I.: Jó színvonalú hazai tejtermelő üzem gazdasági elemzése.
Tejgazdaság. 78 (1-2), 43-64, 2021.
kiadói változat: 15
2021Buzás, F., Cehla, B., Kiss, S., Szűcs, I., Posta, L.: Possibilities of mass valuation in land use in Hungary.
Agrártud. Közl. 1 59-68, 2021.
kiadói változat: 8
2021Okunlola, O., Alobid, M., Olubusoye, O., Ayinde, K., Lukman, A., Szűcs, I.: Spatial regression and geostatistics discourse with empirical application to precipitation data in Nigeria.
Sci. Rep. 11 (1), 1-14, 2021.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
Kiadói változat: 27
2020Vida, V., Szűcs, I.: Hajdú-Bihar megye társadalmi helyzetének bemutatása a számok tükrében.
Régiókut. szle. 5 (1), 27-40, 2020.
kiadói változat: 17
2020Szűcs, I., Szántó, L., Szőllősi, L.: Investment analysis of a piglet producer farm: a Hungarian case study.
Apstract. 14 (3-4), 141-152, 2020.
kiadói változat: 20
2020Karnai, L., Szűcs, I.: Profitability analysis of fish production in an extensive pond fish system: a Hungarian case study.
Annals PAAAE. 22 (2), 60-69, 2020.
kiadói változat: 18
2019Alobid, M., Szűcs, I.: Evaluation of crop and irrigation water requirements for some selected crops in Apulia region -Southern Italy.
Apstract. 13 (3-4), 39-50, 2019.
kiadói változat: 12
2019Karnai, L., Szűcs, I.: Táplálkozási szokások vizsgálata a debreceni egyetemisták körében.
Táplálkozásmarketing. 6 (2), 39-50, 2019.
kiadói változat: 5
2019Alobid, M., Alfaraj, N., Szűcs, I.: The impact of the crisis on the area, production, and productivity of major crops in syrian agriculture: a case study of wheat, barley, and cotton.
SEA: Pract. Appl. Sci. 21 (3), 183-196, 2019.
kiadói változat: 2
2019Alobid, M., Szűcs, I., Zeed, M.: The social and economic impacts of small projects in: "Al-Hasaka Province" Syria.
Cross-Cult. Manage. J. 21 (1), 45-55, 2019.
kiadói változat: 37
2018Karnai, L., Szűcs, I.: Outlooks and perspectives of the common carp production.
Annals PAAAE. 20 (1), 64-72, 2018.
kiadói változat: 38
2018Szűcs, I., Tikász, I., Fehér, M., Stündl, L.: Testing for Consumer Preferences of Smoked Asian Sea Bass (Barramundi) Filet Products in Hungary.
Cogent Business & Management. 5 (1), 1-19, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Accounting
Q3 Business and International Management
Q3 Business, Management and Accounting (miscellaneous)
Q4 Management Science and Operations Research
Q3 Marketing
Q3 Organizational Behavior and Human Resource Management
Q3 Strategy and Management
Kiadói változat: 120
2017Szőllősi, L., Molnár, S., Ladányi, K., Karnai, L., Szűcs, I.: Cost analysis of pig slaughtering: a hungarian case study.
Apstract. 11 (3-4), 121-130, 2017.
kiadói változat: 75
2017Vida, V., Szűcs, I.: Global tendencies in pork meat - production, trade and consumption.
Apstract. 11 (3-4), 105-112, 2017.
kiadói változat: 83
2017Hubert, K., Szűcs, I.: The Analysis of Agro-Economic Effects of Household Food Wastage Through the Example of Bread.
Apstract. 11 (1-2), 9-18, 2017.
kiadói változat: 80
2016Lukácsik, M., Rácz, K., Domán, C., Szűcs, I.: A haltermelés helyzete és perspektívái Magyarországon = Fish production and its perspectives in Hungary.
Gradus. 3 (1), 214-219, 2016.
kiadói változat: 9
2016Ladányi, K., Szűcs, I.: Economic analysis of organic manure application in Hungary.
Annals PAAAE. 18 (4), 157-162, 2016.
kiadói változat: 4
2016Szűcs, I., Tikász, I., Karnai, L., Stündl, L.: Füstölt barramundi filé termékek hazai fogyasztói megítélésének vizsgálata.
Táplálkozásmarketing. 3 (1), 21-36, 2016.
kiadói változat: 4
2016Kovács, K., Szűcs, I.: Measuring of the Hungarian dairy farms efficiency.
Annals PAAAE. 18 (5), 92-96, 2016.
kiadói változat: 3
2015Szűcs, I., Nagy, A.: A projektmenedzsment gyakorlata.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 117 p., 2015. ISBN: 9786158029094
teljes szöveg: 2409
683
2015Szőllősi, L., Szűcs, I.: Az üzleti tervezés alapjai.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 116 p., 2015. ISBN: 9786158029070
kiadói változat: 9743
2015Karnai, L., Szűcs, I.: Kézműves csokoládéfogyasztás főbb jellemzői Hajdú-Bihar megyében.
Táplálkozásmarketing. 2 (2), 59-66, 2015.
kiadói változat: 10
2015Szűcs, I., Szőllősi, L.: Problems of the Hungarian dairy sector in connection with the abolition of the milk quota system.
Annals of the Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists. 17 (3), 379-385, 2015.
kiadói változat: 37
2014Szőllősi, L., Szűcs, I.: An economic approach to broiler production: a case study from Hungary.
Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 16 (3), 275-281, 2014.
Kiadói változat: 34
2014Szűcs, I., Szőllősi, L.: Potential of vertical and horizontal integration in the Hungarian fish product chain.
Apstract. 8 (2-3), 5-15, 2014.
kiadói változat: 100
2014Szűcs, I., Szőllősi, L., Felföldi, J., Blaskó, B., Szénásné Ványi, N., Kovács, K., Kurmai, V.: Üzleti jellegű esettanulmányok készítésének gyakorlata: case study handbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 206 p., 2014.
könyv: 2271
2013Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére.
Agrártud. közl. 51 33-37, 2013.
kiadói változat: 22
2012Blaskó, B., Kovács, K., Szőllősi, L., Szűcs, I.: Complex problem analysis of the Hungarian dairy farms.
Apstract. 6 (1-2), 93-100, 2012.
kiadói változat: 163
2011Biró, S., Kapronczai, I., Székely, E., Szűcs, I.: A Nemzeti Vidékstratégia a mezőgazdasági vízgazdálkodás és az öntözés tükrében.
Gazdálkodás. 55 (3), 245-250, 2011.
kiadói változat: 103
2008Szűcs, I., Kovács, K., Tikász, I.: A hazai halhús-fogyasztási szokások főbb jellemzői.
Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (1), 53-62, 2008.
kiadói változat: 11
2008Szűcs, I., Tikász, I.: Fogyasztói attitűdök vizsgálata a haltermékek piacán.
Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (2-3), 51-57, 2008.
kiadói változat: 15
2008Tikász, I., Bárány, L., Szűcs, I., Vida, V.: Szabadtartásos baromfitermékek fogyasztói értékítélete.
Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (2-3), 81-87, 2008.
kiadói változat: 19
2001Jávor, A., Nábrádi, A., Kukovics, S., Békési, G., Hajdúk, P., Sáfár, L., Ráki, Z., Bedő, S., Poti, P., Molnár, A., Molnár, G., Székelyhidi, T., Szűcs, I., Ábrahám, M.: Strategic Steps in the Sheep and Goat Branches.
J. Agric. Sci. 1 61-68, 2001.
Kiadói változat: 48