Összes letöltés a DEA-ból: 85
Ország | Letöltések |
---|---|
Magyarország (HU) | 30 |
Egyesült Államok (US) | 19 |
Szlovákia (SK) | 2 |
Kanada (CA) | 1 |
Németország (DE) | 1 |
Írország (IE) | 1 |
Ukrajna (UA) | 1 |
n.a. | 30 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Adácsi, C., Kovács, S., Pusztahelyi, T.: Aflatoxin M1 binding by probiotic bacterial cells and cell fractions. Acta Aliment. 52 (4), 579-588, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/362112 Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science (2022) | Kiadói változat: 8 |
2023 | Molnár, K., Rácz, C., Dövényi-Nagy, T., Bakó, K., Pusztahelyi, T., Kovács, S., Adácsi, C., Pócsi, I., Dobos, A.: The effect of environmental factors on mould counts and AFB1 toxin production by Aspergillus flavus in maize. Toxins. 15 (3), 1-18, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/348176 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis (2022) Q1 Toxicology (2022) | kiadói változat: 21 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Pusztahelyi, T.: Elimination of Deoxynivalenol, Aflatoxin B1, and Zearalenone by Gram-Positive Microbes (Firmicutes). Toxins. 14 (9), 1-12, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337036 Folyóirat-mutatók:
Q2 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | Kiadói változat: 9 |
2022 | Adácsi, C., Kovács, S., Pócsi, I., Győri, Z., Dombrádi, Z., Pusztahelyi, T.: Microbiological and Toxicological Evaluation of Fermented Forages. Agriculture-Basel. 12 (3), 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/329312 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 32 |
2022 | Horváth, E., Pusztahelyi, T., Adácsi, C., Tanyi, E., Pócsi, I.: Optimization and Validation of ELISA for Aflatoxin B1 Detection in Fermented Forages and Feeds. Scientifica. 2022 1-6, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337413 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) Q2 Environmental Science (miscellaneous) | Kiadói változat: 9 |
2017 | Sipos, P., Horváth, M., Adácsi, C., Horváth, B., Babka, B., Győri, Z.: Enrichment of pasta products using beetroot. Food and Environment Safety. 16 (4), 209-215, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/354273 | Kiadói változat: 6 |