Jelenlegi hely

Statisztika

Llanaj Xhensila

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 9

Összes letöltés a DEA-ból: 370

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)62
India (IN)60
Pakisztán (PK)26
Magyarország (HU)17
Egyiptom (EG)16
Fülöp-szigetek (PH)15
Írország (IE)14
Nigéria (NG)11
Hollandia (NL)10
Törökország (TR)10
Irak (IQ)6
Mexikó (MX)6
Kolumbia (CO)5
Oroszország (RU)5
Dél-Afrika (ZA)5
Németország (DE)4
Spanyolország (ES)4
Franciaország (FR)4
Indonézia (ID)4
Olaszország (IT)4
Lengyelország (PL)4
Egyesült Arab Emírségek (AE)3
Brazília (BR)3
Kína (CN)3
Ecuador (EC)3
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)3
Thaiföld (TH)3
Egyesült Királyság (GB)2
Nepál (NP)2
Ukrajna (UA)2
Vietnám (VN)2
Argentína (AR)1
Banglades (BD)1
Burkina Faso (BF)1
Kanada (CA)1
Chile (CL)1
Csehország (CZ)1
Etiópia (ET)1
Finnország (FI)1
Görögország (GR)1
Izrael (IL)1
Kenya (KE)1
Srí Lanka (LK)1
Litvánia (LT)1
Mianmar (MM)1
Namíbia (NA)1
Katar (QA)1
Románia (RO)1
Svédország (SE)1
Tunézia (TN)1
n.a.33
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Abdalla, N., El-Ramady, H., Kiss, A., Solberg, S., Prokisch, J.: Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy.
Foods. 12 (14), 1-26, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 2
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022)
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
Q1 Geography, Planning and Development (2022)
Q2 Hardware and Architecture (2022)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022)
kiadói változat: 7
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 2
2023Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., El-Ramady, H., Peles, F., Prokisch, J.: Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits.
EBSS. 7 101-120, 2023.
kiadói változat: 15
2022El-Ramady, H., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Hajdú, P., Elmahrouk, M., Abdalla, N., Prokisch, J.: A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
Sustainability. 14 (12), 1-34, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 40
2022El-Ramady, H., Abdalla, N., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes.
Sustainability. 14 (9), 1-30, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 10
2022El-Ramady, H., Abdalla, N., Fawzy, Z., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation.
Sustainability. 14 (6), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 85
2022Elsakhawy, T., Omara, A., Abowaly, M., El-Ramady, H., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management.
Sustainability. 14 (7), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 176
2022El-Ramady, H., Hajdú, P., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Kiss, A., Abdalla, N., Omara, A., Elsakhawy, T., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Elmahrouk, M., Prokisch, J.: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture.
Sustainability. 14 (14), 1-43, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 33