Összes letöltés a DEA-ból: 156
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 55 |
Magyarország (HU) | 11 |
Kína (CN) | 7 |
Hollandia (NL) | 6 |
Törökország (TR) | 5 |
Elefántcsontpart (CI) | 4 |
Franciaország (FR) | 4 |
Egyesült Arab Emírségek (AE) | 2 |
Vietnám (VN) | 2 |
Ausztria (AT) | 1 |
Brazília (BR) | 1 |
Németország (DE) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Finnország (FI) | 1 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 1 |
Nigéria (NG) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Oroszország (RU) | 1 |
Szlovákia (SK) | 1 |
n.a. | 50 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Bársony, P., Komlósi, I., Bacsadi, Á., Bistyák, A.: Assessment of the microbiological status of two Hungarian ostrich farms. Acta Vet. Hung. 71 1-9, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/355045 Folyóirat-mutatók:
Q2 Veterinary (miscellaneous) (2022) | Kiadói változat: 7 |
2023 | Brassó, D., Knop, R., Rózsáné Várszegi, Z., Komlósi, I.: The analysis of ostrich chick vitality. Agrártud. közl. 2023 (2), 35-40, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/363776 | Kiadói változat: 21 |
2022 | Brassó, D., Török, E., Komlósi, I., Posta, J.: Factors Affecting the Survival of Ostrich from Hatching Until the Age of 48 Weeks. Agriculture-Basel. 12 1-11, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337388 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | Kiadói változat: 7 |
2021 | Brassó, D., Komlósi, I.: Evaluation of egg quality parameters of two Hungarian ostrich populations. Agrártud. Közl. 1 51-57, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/326521 | kiadói változat: 13 |
2021 | Sipos, P., Peles, F., Brassó, D., Béri, B., Pusztahelyi, T., Pócsi, I., Győri, Z.: Physical and Chemical Methods for Reduction in Aflatoxin Content of Feed and Food. Toxins. 13 (3), 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304153 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q1 Toxicology | kiadói változat: 59 |
2021 | Brassó, D., Szabó, V., Komlósi, I., Pusztahelyi, T., Rózsáné Várszegi, Z.: Preliminary Study of Slaughter Value and Meat Characteristics of 18 Months Ostrich Reared in Hungary. Agriculture-Basel. 11 (9), 1-15, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/333133 Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science Q2 Food Science Q2 Plant Science | kiadói változat: 38 |
2021 | Brassó, D., Komlósi, I.: Studies on ostrich (Struthio camelus) meat - Review. Revista Ciencias Agropecuarias. 7 (2), 83-91, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344591 | Kiadói változat: 9 |
2020 | Brassó, D., Béri, B., Komlósi, I.: Studies on Ostrich (Struthio Camelus) - Review. Agrártud. Közl. 1 15-22, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/337393 | Kiadói változat: 2 |