Összes letöltés a DEA-ból: 247
Ország | Letöltések |
---|---|
Egyesült Államok (US) | 136 |
Magyarország (HU) | 11 |
Németország (DE) | 9 |
Kína (CN) | 4 |
Csehország (CZ) | 4 |
Hollandia (NL) | 4 |
Oroszország (RU) | 4 |
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK) | 2 |
Bulgária (BG) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Dánia (DK) | 1 |
Egyiptom (EG) | 1 |
Egyesült Királyság (GB) | 1 |
Jordánia (JO) | 1 |
Pakisztán (PK) | 1 |
Lengyelország (PL) | 1 |
Ukrajna (UA) | 1 |
n.a. | 64 |
Megjelenés | Publikáció | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Szőke, Z., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Unraveling changes in the duck microbiome and inflammatory processes due to allithiamine-enriched feed. Acta agrar. Debr. 2024 (1), 163-171, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/374525 | Kiadói változat: 19 |
2023 | Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome.. Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/365477 | Kiadói változat: 31 |
2020 | Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling. Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/290333 Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary | kiadói változat: 35 |
2019 | Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model. Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/273568 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | kiadói változat: 84 |
2018 | Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.). Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/262779 Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary | kiadói változat: 78 |