Jelenlegi hely

Statisztika

Gál Ferenc

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 5

Összes letöltés a DEA-ból: 247

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)136
Magyarország (HU)11
Németország (DE)9
Kína (CN)4
Csehország (CZ)4
Hollandia (NL)4
Oroszország (RU)4
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)2
Bulgária (BG)1
Chile (CL)1
Dánia (DK)1
Egyiptom (EG)1
Egyesült Királyság (GB)1
Jordánia (JO)1
Pakisztán (PK)1
Lengyelország (PL)1
Ukrajna (UA)1
n.a.64
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Szőke, Z., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Unraveling changes in the duck microbiome and inflammatory processes due to allithiamine-enriched feed.
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 163-171, 2024.
Kiadói változat: 19
2023Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
Kiadói változat: 31
2020Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
kiadói változat: 35
2019Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 84
2018Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 78