Jelenlegi hely

Statisztika

Gál Ferenc

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 3

Összes letöltés a DEA-ból: 157

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)94
Magyarország (HU)10
Németország (DE)6
Csehország (CZ)4
Oroszország (RU)4
Hollandia (NL)3
Kína (CN)2
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)2
Bulgária (BG)1
Chile (CL)1
Dánia (DK)1
Egyesült Királyság (GB)1
Lengyelország (PL)1
Ukrajna (UA)1
n.a.26
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2020Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
kiadói változat: 30
2019Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 60
2018Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 67