Jelenlegi hely

Statisztika

Koroknai Judit Ágnes

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 11

Összes letöltés a DEA-ból: 297

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)183
Magyarország (HU)34
Németország (DE)11
Hollandia (NL)4
Egyesült Arab Emírségek (AE)3
Kína (CN)3
Finnország (FI)2
Franciaország (FR)2
Egyesült Királyság (GB)2
Horvátország (HR)2
India (IN)2
Fülöp-szigetek (PH)2
Vietnám (VN)2
Brazília (BR)1
Chile (CL)1
Csehország (CZ)1
Görögország (GR)1
Izland (IS)1
Japán (JP)1
Pápua Új-Guinea (PG)1
Oroszország (RU)1
Svédország (SE)1
Törökország (TR)1
n.a.35
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2023Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
Agrártud. közl. 1 35-39, 2023.
kiadói változat: 8
2023Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 17
2022Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Domingos, G., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
Foods. 11 (16), 1-18, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
kiadói változat: 11
2020Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of Bioactive Phytochemicals in Leaf Protein Concentrate of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.).
Plants-Basel. 9 (7), 1-17, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 40
2020Kaszás, L., Alshaal, T., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., El-Ramady, H., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Refining high-quality leaf protein and valuable co-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) for sustainable protein supply.
Biomass Conv. Bioref. 10 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 64
2019Kaszás, L., Alshaal, T., El-Ramady, H., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N., Nagy, É., Cziáky, Z., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Finding valuable bioactive components from Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) 2 leaf protein concentrate in a green biorefinery concept.
bioRxiv Plant Biology [Epub ahead of print]2019.
pre-print: 4
2014Kaprinyák, T., Kurucz, E., Koroknai, J., Fári, M.: Rippl-Rónai színei a hazai közparkokban: új, szintetikus mezei zsálya színkeverék előállítása és felhasználása.
Agrártud. Közl. 55 59-64, 2014.
kiadói változat: 17
2013Kaprinyák, T., Koroknai, J., Kováts, Z., Fári, M.: A ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) populáció és szelektált klónok virágzásbiológiájának összehasonlító vizsgálata.
Agrártud. közl. 51 113-118, 2013.
kiadói változat: 28
2013Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Szakadát, G., Lévai, P., Kováts, Z., Fári, M.: Evaluation of colour versions of wild sage (Salvia nemorosa L.).
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 111-115, 2013.
kiadói változat: 80
2012Kaprinyák, T., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Kováts, Z., Lévai, P., Szakadát, G.: Új ligeti zsálya (Salvia nemorosa L.) színváltozatok kiemelése és jellemzése.
Agrártud. közl. 46 41-44, 2012.
kiadói változat: 17
2003Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
kiadói változat: 11