Jelenlegi hely

Statisztika

Prokisch József

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 66

Összes letöltés a DEA-ból: 3490

OrszágLetöltések
Egyesült Államok (US)1710
Magyarország (HU)202
Kína (CN)169
India (IN)115
Németország (DE)92
Törökország (TR)80
Egyiptom (EG)46
Egyesült Királyság (GB)42
Pakisztán (PK)38
Indonézia (ID)32
Ausztrália (AU)30
Hollandia (NL)29
Fülöp-szigetek (PH)28
Oroszország (RU)27
Dél-Afrika (ZA)24
Franciaország (FR)23
Hong Kong SAR (Kínai Népköztársaság) (HK)19
Írország (IE)19
Japán (JP)19
Svédország (SE)19
Románia (RO)18
Kanada (CA)17
Irak (IQ)17
Nigéria (NG)16
Mexikó (MX)15
Ukrajna (UA)15
Csehország (CZ)14
Vietnám (VN)14
Lengyelország (PL)13
Egyesült Arab Emírségek (AE)10
Chile (CL)10
Kolumbia (CO)10
Olaszország (IT)10
Szingapur (SG)10
Malajzia (MY)9
Albánia (AL)8
Brazília (BR)8
Spanyolország (ES)8
Finnország (FI)8
Ecuador (EC)7
Portugália (PT)7
Thaiföld (TH)7
Banglades (BD)6
Görögország (GR)6
Litvánia (LT)6
Bulgária (BG)5
Kuvait (KW)5
Marokkó (MA)5
Argentína (AR)4
Szlovákia (SK)4
Ausztria (AT)3
Új-Zéland (NZ)3
Szerbia (RS)3
Szaud-Arábia (SA)3
Belgium (BE)2
Svájc (CH)2
Ciprus (CY)2
Etiópia (ET)2
Horvátország (HR)2
Kenya (KE)2
Kazahsztán (KZ)2
Luxemburg (LU)2
Mongólia (MN)2
Nepál (NP)2
Bosznia-Hercegovina (BA)1
Burkina Faso (BF)1
Elefántcsontpart (CI)1
Costa Rica (CR)1
Dánia (DK)1
Észtország (EE)1
Izrael (IL)1
Jamaica (JM)1
Srí Lanka (LK)1
Lettország (LV)1
Mianmar (MM)1
Mauritius (MU)1
Namíbia (NA)1
Omán (OM)1
Katar (QA)1
Szíria (SY)1
Togo (TG)1
Tunézia (TN)1
Trinidad és Tobago (TT)1
Üzbegisztán (UZ)1
Zimbabwe (ZW)1
n.a.382
Megjelenés Publikáció Fájlletöltések
2024Sári, D., Ferroudj, A., Semsey, D., El-Ramady, H., Faizy, S., Ibrahim, S., Mansour, H., Brevik, E., Solberg, S., Prokisch, J.: Drought Stress Under a Nano-Farming Approach: A Review.
Egypt. J. Soil Sci. 64 (1), 135-151, 2024.
Kiadói változat: 32
2024Shaikh, A., Wandhekar, S., Ahmed, A., Pandey, V., Oláh, C., Daróczi, L., Prokisch, J., Harsányi, E., Kovács, B.: Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications, and Nutritional and Therapeutic Potential of Juglans regia L. (Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1183-, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science (2022)
D1 Nutrition and Dietetics (2022)
Kiadói változat: 5
2024Prokisch, J., Törős, G., Nguyen, H., Neji, C., Ferroudj, A., Sári, D., Muthu, A., Brevik, E., El-Ramady, H.: Nano-Food Farming: Toward Sustainable Applications of Proteins, Mushrooms, Nano-Nutrients, and Nanofibers.
Agron. J. 14 1-30, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
KIadói változat: 34
2024Nofal, E., Menesy, F., Elbably, S., Abd, -., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Nano-NPK and nano-sulfur boost vegetative growth and chemical constituents of African Mahogany (Khaya senegalensis L.) seedlings under saline soil conditions.
Egypt. J. Soil Sci. 64 (2), 631-642, 2024.
Kiadói változat: 3
2024Nguyen, H., Muthu, A., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, L., Kéki, S., Béni, Á., Csarnovics, I., Prokisch, J.: Optimization of Extraction Conditions to Synthesize Green Carbon Nanodots from Maillard Reaction.
Mater. Adv. [Epub ahead of print] (-), -, 2024.
Post-print változat: 21
2024El-Ramady, H., Prokisch, J., Mansour, H., Bayoumi, Y., Shalaby, T., Veres, S., Brevik, E.: Review of Crop Response to Soil Salinity Stress: Possible Approaches from Leaching to Nano-Management.
Soil Systems. 8 (1), 1-29, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Earth-Surface Processes (2022)
Q1 Soil Science (2022)
Kiadói változat: 15
2024El-Ramady, H., Brevik, E., Abowaly, M., Ali, R., Saad Moghanm, F., Gharib, M., Mansour, H., Fawzy, Z., Prokisch, J.: Soil Degradation under a Changing Climate: Management from Traditional to Nano-Approaches.
Egypt. J. Soil Sci. 64 (1), 287-298, 2024.
Kiadói változat: 30
2023El, -., Elmahrouk, M., Elesawy, T., Omara, A., Elbehiry, F., El-Ramady, H., Béni, Á., Prokisch, J., Brevik, E., Solberg, S.: Biological Nanofertilizers to Enhance Growth Potential of Strawberry Seedlings by Boosting Photosynthetic Pigments, Plant Enzymatic Antioxidants, and Nutritional Status.
Plants-Basel. 12 (2), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology (2022)
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 31
2023Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Abdalla, N., El-Ramady, H., Kiss, A., Solberg, S., Prokisch, J.: Biotechnological applications of mushrooms under the water-energy-food nexus: crucial aspects and prospects from farm to pharmacy.
Foods. 12 (14), 1-26, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
Kiadói változat: 2
2023Prokisch, J., Sári, D., Muthu, A., Nagy, A., El-Ramady, H., Abdalla, N., Dobránszki, J.: Biotechnology of Nanofiber in Water, Energy, and Food Sectors.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-31, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
Kiadói változat: 220
2023Nguyen, H., El-Ramady, H., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Chemical Composition and Health Attributes of Agri-Foods: A Scientific Overview on Black Foods.
Sustainability. 15 (4), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications (2022)
Q2 Energy Engineering and Power Technology (2022)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2022)
Q1 Geography, Planning and Development (2022)
Q2 Hardware and Architecture (2022)
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law (2022)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2022)
kiadói változat: 8
2023Muthu, A., Sári, D., Ferroudj, A., El-Ramady, H., Béni, Á., Badgar, K., Prokisch, J.: Microbial-Based Biotechnology: Production and Evaluation of Selenium-Tellurium Nanoalloys.
Appl. Sci.-Basel. 13 (21), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Computer Science Applications (2022)
Q2 Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Fluid Flow and Transfer Processes (2022)
Q2 Instrumentation (2022)
Q2 Materials Science (miscellaneous) (2022)
Q3 Process Chemistry and Technology (2022)
Kiadói változat: 6
2023Törős, G., El-Ramady, H., Prokisch, J., Velasco, F., Llanaj, X., Nguyen, H., Peles, F.: Modulation of the Gut Microbiota with Prebiotics and Antimicrobial Agents from Pleurotus ostreatus Mushroom.
Foods. 12 (10), 1-23, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2022)
Q1 Health Professions (miscellaneous) (2022)
Q2 Health (social science) (2022)
Q2 Microbiology (2022)
Q1 Plant Science (2022)
kiadói változat: 2
2023Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., El-Ramady, H., Peles, F., Prokisch, J.: Mushroom Cultivation Systems: Exploring Antimicrobial and Prebiotic Benefits.
EBSS. 7 101-120, 2023.
kiadói változat: 15
2023Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Béni, Á., Jamalifard, R., Prokisch, J., El-Ramady, H., Elsakhawy, T., Omara, A., Brevik, E.: Nano-Enabled Agriculture Using Nano-Selenium for Crop Productivity: What Should be Addressed More?.
EBSS. 7 85-99, 2023.
kiadói változat: 16
2023El-Ramady, H., Abdalla, N., Sári, D., Ferroudj, A., Muthu, A., Prokisch, J., Fawzy, Z., Brevik, E., Solberg, S.: Nanofarming: Promising Solutions for the Future of the Global Agricultural Industry.
Agronomy-Basel. 13 (6), 1-32, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
kiadói változat: 43
2023Sári, D., Ferroudj, A., Abdalla, N., El-Ramady, H., Dobránszki, J., Prokisch, J.: Nano-Management Approaches for Salt Tolerance in Plants under Field and In Vitro Conditions.
Agronomy-Basel. 13 (11), 1-27, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science (2022)
Kiadói változat: 8
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering (2022)
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous) (2022)
Q2 Process Chemistry and Technology (2022)
kadói változat: 5
2022El-Ramady, H., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Hajdú, P., Elmahrouk, M., Abdalla, N., Prokisch, J.: A Comparative Photographic Review on Higher Plants and Macro-Fungi: a Soil Restoration for Sustainable Production of Food and Energy.
Sustainability. 14 (12), 1-34, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 40
2022El-Ramady, H., Brevik, E., Bayoumi, Y., Shalaby, T., Elmahrouk, M., Taha, N., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Abdalla, N., Prokisch, J., Solberg, S., Ling, W.: An Overview of Agro-Waste Management in Light of the Water-Energy-Waste Nexus.
Sustainability. 14 (23), 1-30, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 18
2022Masoodi, L., Gull, A., Masoodi, F., Gani, A., Nissar, J., Ahad, T., Nayik, G., Shaikh, A., Kovács, B., Prokisch, J., El-Ramady, H., Solberg, S.: An Overview on Traditional vs. Green Technology of Extraction Methods for Producing High Quality Walnut Oil.
Agronomy-Basel. 12 (10), 1-17, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Kiadói változat: 10
2022Shalaby, T., Bayoumi, Y., Eid, Y., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Prokisch, J., El-Ramady, H., Ling, W.: Can Nanofertilizers Mitigate Multiple Environmental Stresses for Higher Crop Productivity?.
Sustainability. 14 (6), 1-22, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 5
2022El-Ramady, H., Abdalla, N., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Edible Mushrooms for Sustainable and Healthy Human Food: nutritional and Medicinal Attributes.
Sustainability. 14 (9), 1-30, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 10
2022Prokisch, J., El-Ramady, H., Daróczi, L., Nagy, É., Badgar, K., Kiss, A., Shaikh, A., Gilányi, I., Oláh, C.: Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level.
Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 31
2022El-Ramady, H., Abdalla, N., Fawzy, Z., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Eid, Y., Prokisch, J.: Green Biotechnology of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus L.): a Sustainable Strategy for Myco-Remediation and Bio-Fermentation.
Sustainability. 14 (6), 1-21, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 85
2022Elsakhawy, T., Omara, A., Abowaly, M., El-Ramady, H., Badgar, K., Llanaj, X., Törős, G., Hajdú, P., Prokisch, J.: Green Synthesis of Nanoparticles by Mushrooms: A Crucial Dimension for Sustainable Soil Management.
Sustainability. 14 (7), 1-27, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 177
2022El-Ramady, H., Brevik, E., Fawzy, Z., Elsakhawy, T., Omara, A., Amer, M., Faizy, S., Abowaly, M., Elhenawy, A., Kiss, A., Törős, G., Prokisch, J., Ling, W.: Nano-restoration for sustaining soil fertility: A pictorial and diagrammatic review article.
Plants-Basel. 11 (18), 1-33, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 17
2022El-Ramady, H., Hajdú, P., Törős, G., Badgar, K., Llanaj, X., Kiss, A., Abdalla, N., Omara, A., Elsakhawy, T., Elbasiouny, H., Elbehiry, F., Amer, M., Elmahrouk, M., Prokisch, J.: Plant Nutrition for Human Health: A Pictorial Review on Plant Bioactive Compounds for Sustainable Agriculture.
Sustainability. 14 (14), 1-43, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 34
2022Badgar, K., Abdalla, N., El-Ramady, H., Prokisch, J.: Sustainable Applications of Nanofibers in Agriculture and Water Treatment: a Review.
Sustainability. 14 (1), 1-17, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 93
2022Saffan, M., Koriem, M., Elhenawy, A., El-Mahdy, S., El-Ramady, H., Elbehiry, F., Omara, A., Bayoumi, Y., Badgar, K., Prokisch, J.: Sustainable Production of Tomato Plants (Solanum lycopersicum L.) under Low-Quality Irrigation Water as Affected by Bio-Nanofertilizers of Selenium and Copper.
Sustainability. 14 (6), 1-17, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Computer Networks and Communications
Q2 Energy Engineering and Power Technology
Q2 Environmental Science (miscellaneous)
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Hardware and Architecture
Q2 Management, Monitoring, Policy and Law
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
kiadói változat: 33
2021Badgar, K., Prokisch, J.: A simple method for preparing elemental selenium nano- coating inside a silicone surface.
Acta agrar. Debr. 2021 (1), 35-43, 2021.
kiadói változat: 14
2021Badgar, K., Prokisch, J.: Elemental Selenium Enriched Nanofiber Production.
Molecules. 26 1-9, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 28
2021Zommara, M., El, -., Elgammal, A., Prokisch, J., Swelam, S.: In vitro biosynthesis of organic selenium by Lactobacillus casei from inorganic selenium forms.
Rom Biotechnol Lett. 26 (5), 2916-2925, 2021.
kiadói változat: 21
2021Vicas, S., Laslo, V., Timar, A., Balta, C., Herman, H., Ciceu, A., Gharbia, S., Rosu, M., Mladin, B., Chiana, L., Prokisch, J., Puschita, M., Miutescu, E., Cavalu, S., Cotoraci, C., Hermenean, A.: Nano Selenium-Enriched Probiotics as Functional Food Products against Cadmium Liver Toxicity.
Materials. 14 (9), 1-16, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Condensed Matter Physics
Q2 Materials Science (miscellaneous)
kiadói változat: 8
2021Badgar, K., Prokisch, J.: Preparation of red and grey elemental selenium for food fortification.
Acta Aliment. 50 (2), 289-298, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Food Science
kiadói változat: 28
2021Badgar, K., Prokisch, J.: Testing Toxicity and Antidote Effect of Selenium Nanoparticles with Paramecium caudatum.
Open J. Anim. Sci. 11 (04), 532-542, 2021.
kiadói változat: 11
2021Badgar, K., Prokisch, J.: The production methods of selenium nanoparticles.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 14 (1), 14-43, 2021.
kiadói változat: 33
2021Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N., Bákonyi, N., Razem, M., Fári, M., Prokisch, J., Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T.: Uptake Dynamics of Ionic and Elemental Selenium Forms and Their Metabolism in Multiple-Harvested Alfalfa (Medicago sativa L.).
Plants-Basel. 10 (7), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Ecology
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Plant Science
kiadói változat: 44
2020Szabó, Z., Buró, B., Szabó, J., Tóth, C., Baranyai, E., Herman, P., Prokisch, J., Tomor, T., Szabó, S.: Geomorphology as a Driver of Heavy Metal Accumulation Patterns in a Floodplain.
Water. 12 (2), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Aquatic Science
Q3 Biochemistry
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Water Science and Technology
kiadói változat: 87
2020Badgar, K., Prokisch, J.: The Effects of Selenium Nanoparticles (SeNPs) on Ruminant.
Proc. Mong. Acad. Sci. 60 (4), 1-8, 2020.
kiadói változat: 9
2019Csapó, J., Prokisch, J., Albert, C., Sipos, P.: Effect of UV light on food quality and safety.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 12 (1), 21-41, 2019.
kiadói változat: 192
2018Czompa, A., Szőke, K., Prokisch, J., Gyöngyösi, A., Bak, I., Balla, G., Tósaki, Á., Lekli, I.: Aged (Black) versus Raw Garlic against Ischemia/Reperfusion-Induced Cardiac Complications.
Int. J. Mol. Sci. 19 (4), 1-13, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
Q1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
Q1 Spectroscopy
kiadói változat: 171
2017Albert, C., Gombos, S., Salamon, R., Csiki, Z., Prokisch, J., Csapó, J.: Production of highly nutritious functional food with the supplementation of wheat flour with lysine.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 10 (1), 5-20, 2017.
kiadói változat: 67
2017Prokisch, J., Csiki, Z., Albert, C., Csapó, J.: Production of high-lysine-content biscuit and examination of the absorption of lysine in humans.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 21-35, 2017.
kiadói változat: 71
2017Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly I. Fat-soluble vitamins.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 127-145, 2017.
kiadói változat: 101
2017Csapó, J., Albert, C., Prokisch, J.: The role of vitamins in the diet of the elderly II. Water-soluble vitamins.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 (1), 146-166, 2017.
kiadói változat: 75
2016Bodnár, D., Ruzsnavszky, O., Oláh, T., Dienes, B., Balatoni, I., Ungvári, É., Benkő, I., Babka, B., Prokisch, J., Csernoch, L., Szentesi, P.: Dietary selenium augments sarcoplasmic calcium release and mechanical performance in mice.
Nutr. Metab. (Lond). 13 (76), 1-13, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 98
2016Szemán-Nagy, G., Pinczes, G., Pintér, G., Pócsi, I., Prokisch, J., Bánfalvi, G.: In situ electron microscopy of lactomicroselenium particles in probiotic bacteria.
Int. J. Mol. Sci. 17 (7), 1-8, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
Q1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
Q1 Spectroscopy
kiadói változat: 111
2015Türk, G., Prokisch, J., Simon, E., Szabó, S.: Loading and dilution: arsenic, sodium and nutrients in a section of the River Tisza, Hungary.
Open Geosci. 7 (1), 627-636, 2015.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Earth and Planetary Sciences (miscellaneous)
kiadói változat: 104
2015Pusztahelyi, T., Kovács, S., Pócsi, I., Prokisch, J.: Selenite-stress selected mutant strains of probiotic bacteria for Se source production.
J. Trace Elem. Med. Biol. 30 96-101, 2015.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biochemistry
Q2 Inorganic Chemistry
Q3 Molecular Medicine
post-print: 300
2014Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére.
Agrártud. közl. 57 43-48, 2014.
Kiadói változat: 43
2014Gulyás, G., Czeglédi, L., Prokisch, J., Csősz, É., Szabó, Z., Janáky, T., Jávor, A.: Effect of selenium supplement on proteome of chicken egg white and yolk.
Scient. Papers Animal Sci. Biotech. 47 (2), 83-88, 2014.
kiadói változat: 24
2013Elhawat, N., Alshaal, T., Kratz, S., Domokos-Szabolcsy, É., El-Ramady, H., Prokisch, J., Eszenyi, P., Sztrik, A., Babka, B., Fári, M.: Ecotoxicology of Copper in Horticultural Soils: a Review.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 7-18, 2013.
kiadói változat: 95
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Controlled Atmosphere.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 101-110, 2013.
kiadói változat: 87
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Effects of Foliar Nutrition on Onion Seed Storage under Modified Atmosphere Packages.
Int. J. Hortic. Sci. 10 (1-2), 93-100, 2013.
kiadói változat: 98
2013Shehata, S., Hashem, M., Mahmoud, G., Abd El, -., El-Ramady, H., Alshaal, T., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N., Prokisch, J., Fári, M.: Foliar Nutrition and Post-Harvest of Onion Seed: effects of storage temperatures, storage period and foliar nutrition.
Int. J. Hortic. Sci. 19 (1-2), 29-47, 2013.
kiadói változat: 91
2012Gulyás, G., Czeglédi, L., Prokisch, J., Jávor, A.: Csirkemáj proteomjának változása szelén indukció hatására - 2D PAGE optimalizálás.
Agrártud. közl. 50 9-14, 2012.
kiadói változat: 19
2011Domokos-Szabolcsy, É., Barnóczki, A., Prokisch, J., Sztrik, A., Fári, M.: Variation in selenium tolerance among two onion cultivars in closed fortificatin system.
Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 75-77, 2011.
kiadói változat: 17
2010Szemán-Nagy, G., Pintér, G., Prokisch, J., Tornyai, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Szabó, T., Fári, M.: Comparative study of sour cherry samples for their anthocyanin content measured by tools of the laboratory and by portable equipments.
Int. j. hortic. sci. 16 (3), 29-31, 2010.
Kiadói változat: 104
2010Szabó, S., Gosztonyi, G., Babka, B., Dócs, N., Braun, M., Csorba, P., Türk, G., Molnár, L., Bakos, B., Szabó, G., Futó, I., Gönczy, S., Ágoston, C., Szabó, M., Szabó, G., Prokisch, J.: GIS database of heavy metals in the floodplain of the Tisza river.
Stud. Univ. "Vasile Goldiş" Arad, Ser. Ştiinţ. vieţii. 20 (4), 97-104, 2010.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q3 Environmental Science (miscellaneous)
Q3 Medicine (miscellaneous)
kiadói változat: 34
2008Szabó, S., Posta, J., Gosztonyi, G., Mészáros, I., Prokisch, J.: Heavy metal content of flood sediments and plants near the river Tisza.
Acta geogr. Debr., Landsc. environ. ser. 2 (2), 120-131, 2008.
kiadói változat: 20
2007Széles, É., Tóth, Á., Nagy, A., Prokisch, J., Kovács, B., Győri, Z.: A szelén jelentősége az élővilágban és a kutatásban.
Agrártud. közl. 26 278-286, 2007.
kiadói változat: 48
2007Széles, É., Tóth, Á., Nagy, A., Prokisch, J., Kovács, B., Győri, Z.: A szelén jelentősége napjainkban.
Agrártud. közl. 26 278-286, 2007.
post-print: 63
2006Bódi, Z., Pepó, P., Zubor, Á., Tóth, S., Prokisch, J., Győri, Z.: A genetikai diverzitás vizsgálata sugárkezelt kukoricavonalakban és kapcsolata hibridjeik teljesítményével.
Agrártud. közl. 23 (Különsz.), 20-26, 2006.
kiadói változat: 44
2005Domokos-Szabolcsy, É., Holb, I., Prokisch, J., Kovács, B., Veres, Z., Fári, M.: Impact of sodium-selenate on the growth of radish (Raphanus sativus L.) seedlings in vitro.
Int. J. Hortic. Sci. 11 (2), 109-111, 2005.
kiadói változat: 72
1997Péter, D., Kovács, B., Prokisch, J., Győri, Z.: Heavy metal dispersion detected in soils and plants alongside roads in Hungary.
Chem. Speciation Bioavail. 9 83-93, 1997.
kiadói változat: 9