Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Pepó, P., Tóth, S. Z., Kovácsné Oskolás, H.: Agrobiotechnológia a búza (Triticum aestivumL.) és kukorica (Zea mays L.) szelekcióban. In: Növénynemesítés a megújuló mezőgazdaságban : Növénynemesítési Tudományos Nap, Budapest, 2014. március 18. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 359-363, 2014. ISBN: 9789638351425
Tóth, S. Z., Vincze, S., Pepó, P.: Klimaváltozás káros hatásaival szembeni rezisztencianemesítés a napraforgó (Helianthus annus L.) esetében. In: Növénynemesítés a megújuló mezőgazdaságban : Növénynemesítési Tudományos Nap, Budapest, 2014. március 18. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 469-473, 2014. ISBN: 9789638351425
Pepó, P., Tóth, S. Z., Kovácsné Oskolás, H.: Role of genebank in maize (Zea mays L.) and wheat (Triticum aestivum L.) breeding. Rev. agric. rural dev. 3 (1), 87-92, 2014.
Pepó, P., Erdei, É., Tóth, S. Z., Kovácsné Oskolás, H.: Alternatívák az energetikai célú növénynemesítésben. In: XIX. Növénynemesítési Tudományos Nap : Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 2013. március 07. : összefoglalók. Szerk.: Hoffmann Borbála, Kollaricsné Horváth Margit ; [rend.] az MTA Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága és a Magyar Növénynemesítők Egyesülete, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 63, 2013. ISBN: 9789639639508
Tóth, S. Z., Kovácsné Oskolás, H., Nádházi, A., Pepó, P.: Az antioxidáns tartalom növelésének lehetőségei a kukorica (Zea mays L.) nemesítésben. In: XIX. Növénynemesítési Tudományos Nap : Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 2013. március 07. : összefoglalók. Szerk.: Hoffmann Borbála, Kollaricsné Horváth Margit ; [rend.] az MTA Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága és a Magyar Növénynemesítők Egyesülete, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 64, 2013. ISBN: 9789639639508
Erdei, É., Kovácsné Oskolás, H., Tikász, G., Pepó, P.: Heterosis and interrelationship study on the values of the maize Kernel's major ingredients and its thousand weight. Cereal Res. Commun. 41 (1), 170-181, 2013.
Tikász, G., Pepó, P., Varga, P.: Különböző termőterületeken termesztett államilag elismert hazai őszi búzafajták (Triticum aestivum L.) csírázóképesség és életerő vizsgálatai.. In: Talaj-Víz-Növény kapcsolatrendszer a növénytermesztési térben / Lehoczky Éva, MTA ATK TAKI, Budapest, 209-213, 2012. ISBN: 97896389041
Tóth, S. Z., Vig, R., Dobos, A., Tikász, G., Pepó, P.: A normalizált vegetációs index (NDVI) és a SPAD érték mérésének alkalmazása a kukurica (Zea mays L.) nemesítésben. In: XVII. Növénynemesítési Tudományos Napok (XVII)(2011)(Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Kar)
Pepó, P., Kovácsné Oskolás, H., Tikász, G., Szabó, E., Tóth, S. Z.: Növénygenetikai és nemesítési kutatások a génmódosítás tükrében. Debr. szle. 19 (4), 415-420, 2011.
Pepó, P., Tóth, S. Z., Szabó, E., Tikász, G., Erdei, É., Kovácsné Oskolás, H.: Advancement of effectiveness in winter wheat (Triticum aestivum L.) and maize breeding.. XVII. Növénynemesítési Tudományos Napok (XVII)(2011)(Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Kar) 3 (0), 81, 2010.
Pepó, P., Tóth, S. Z., Tikász, G.: Az őszi búza (triticum aestivum L.) nemesítésének hagyományos és új lehetőségei a fenntartható mezőgazdaság számára. In: Növénynemesítés és fajtafenntartás az Észak-Alföldi régióban. Szerk.: Lazányi János, MTA Debreceni Akadémiai Bizottság, Debrecen, 31-35, 2010. ISBN: 9789638893000
Pepó, P.: Biodiversity Policies in the United States, Europe and Hungary. In: Resource Management Towards Sustainable Agriculture and Development. Ed.: R. K. Behl, J. Kubat and T. Kleynhans, Daya, New Delhi, 189-196, 2010.
Pepó, P., Kovácsné Oskolás, H.: Genetic resources provided by genetic engineering. In: Crop Science and Land Use for Food and Bioenergy. Ed.: R. K. Behl, W. Merbach, H. Meliczek, C. Kaetsch, Agrobios, Jodhpur, 25-34, 2010.