Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties. Journal of Agriculture and Food Research. 7, 1-8, (cikkazonosító: 100280), 2022.
Tóth, A. R., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition. Int. j. hortic. sci. 26, 60-64, 2020.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Édesburgonya fajták ásványielem-tartalmának alakulása. In: 16. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9789639970960
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Szabó, F. M., Kiss, A.: Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production. Notulae Botanicae. 47 (1), 201-206, 2019.
Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology. In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Tóth, A. R., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing. In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes. Agrártud. Közl. 1 (2), 115-119, 2019.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season. Agrártud. Közl. 74, 459-469, 2018.
Tóth, A. R., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition. In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Cottonaro, A.: Céklafajták ásványi elem tartalmának alakulása: A céklalevél értéke = Evaluation of mineral element content of beetroot varieties: The value of beetroot leaves. In: 15. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 14-17, 2017. ISBN: 9789639970714