Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Mihály, K., Szőllősi, E., Homoki, J., Nagy, A., Takács, F., Karaffa, E. M.: The possibilities for Hungarian sour cherries for storage and elongation of fresh consumption. In: Program and Book of Abstracts, Innovation and advanced technologies for managing postharvest pathogens / Nikolaos Tzortzakis, Chris Watkins, Haissam Jijakli et al, International Society for Plant Pathology, Limassol, Cyprus, 145, 2022.
Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich tart cherry extract on blood antioxidant status in a high fat diet induced obesity mouse model. In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, 146, 2018. ISBN: 9786061215461
Homoki, J., Fári, M., Gálné Remenyik, J.: Magyar meggyfajták antocianin profiljainak összehasonlító elemzése. In: XVI. Növénynemesítési Tudományos Napok : összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, MTA Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Bizottsága, Budapest, 77, 2010.