Jelenlegi hely

Nagy Vivien

Név: Nagy Vivien
További profilok: LinkedIn, MTMT
Szakterület: élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök

Teljes publikációs lista

A lista áttöltése az MTMT rendszerébe
Hiányzó közlemények feltöltése
Hitelesített Publikációs Lista igénylése
OA letöltési statisztika megtekintése
Feltöltött közlemény:
26
DEA-ban:
26
OA:
1
Publikációs időszak:
2018-2024
2024
  1. Pandita, G., Sharma, S., Oommen, I., Madaan, N., Bhosale, Y., Nagy, V., Shaikh, A., Kovács, B.: A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties.
    Ultrason. Sonochem. 111 1-13, 2024.
    Folyóirat-mutatók:
    D1 Acoustics and Ultrasonics (2023)
    D1 Chemical Engineering (miscellaneous) (2023)
    Q1 Environmental Chemistry (2023)
    D1 Inorganic Chemistry (2023)
    D1 Organic Chemistry (2023)
    D1 Radiology, Nuclear Medicine and Imaging (2023)
  2. Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: A sörtörköly új élete.
    Magyar Mezőgazd. 79 (16), 28, 2024.
  3. Csatári, G., Aszalósné Balogh, R., Nagy, V., Kovács, S.: Mungóbab és amaránt növények zöld biomasszájából keletkező présrostban rejlő biológiai értékek vizsgálata.
    In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 67, 2024. ISBN: 9786156457431
2023
  1. Nagy, V., Syed, R., Máthé, E., Diósi, G.: Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?.
    In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
  2. Nagy, V., Csatári, G., Aszalósné Balogh, R., Burzán, J., Kovács, S., Máthé, E., Diósi, G.: Comparison of the Klason lignin content of different beer industry by-products.
    In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
  3. Nagy, V., Csatári, G., Kovács, S., Burzán, J., Máthé, E., Diósi, G.: Növényi rostfrakciók meghatározása technológiai és analitikai módszerek alkalmazásával sörtörköly mintákban.
    In: XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 - Absztrakt kötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 515, 2023. ISBN: 9786156457233
  4. Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: The current situation of the use of brewers' spent grain.
    In: Scientific Conference of PhD Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation - Proceedings of abstracts on occasion of the Science and Technology Week in the Slovak Republic. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 67, 2023. ISBN: 9788055226606
2022
  1. Nagy, V., Jevcsák, S., Máthé, E., Diósi, G.: Csokoládé a sör szerelmeseinek: A sör melléktermékeinek újrafelhasználása az édesiparban.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 46, 2022. ISBN: 9786155606120
  2. Diósi, G., Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S.: Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 29, 2022. ISBN: 9786155606120
  3. Jevcsák, S., Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 40-40, 2022. ISBN: 9786155606120
2021
  1. Nagy, V., Fekete, I., Balogh, K., Diósi, G.: Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése.
    In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
  2. Nagy, V., Diósi, G.: A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása.
    Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3327-3338, 2021.
    Folyóirat-mutatók:
    Q4 Food Science
  3. Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
    Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
  4. Nagy, V., Jevcsák, S., Nagy, A., Diósi, G.: Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban.
    In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
  5. Nagy, V., Máthé, E., Nagy, A., Jevcsák, S., Diósi, G.: Élelmi rost tartalom vizsgálata különféle árpamaláta típusokban.
    In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2021. ISBN: 9786155586996
  6. Nagy, V., Diósi, G.: Enzim aktív maláták beltartalmi vizsgálata.
    In: Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal : Absztraktkötet 2020/2021. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 178-179, 2021. ISBN: 9789633189283
  7. Nagy, V., Diósi, G.: Sötét maláta élelmiszeripari hasznosításának lehetősége.
    In: Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal : Absztraktkötet 2020/2021. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 78-79, 2021. ISBN: 9789633189283
2020
  1. Nagy, V.: A sörtörköly, mint sörgyártási melléktermék hasznosítási lehetőségei a sütőiparban.
    In: XXIII. MÉTE Országos Tudományos Diákköri Online Konferencia Programfüzet. Szerk.: Tömösközi Sándor, Zsarnóczay Gabriella, Budapesti Műszaki Egyetem, Budapest, 57, 2020.
  2. Nagy, V., Diósi, G.: Sörtörköllyel dúsított sütőipari termékek élelmi rost tartalmának vizsgálata.
    In: XIV. Táplálkozásmarketing Konferencia : Új irányok a táplálkozásmarketingben : Merre tovább? : Összefoglalók, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 37, 2020.
  3. Nagy, V., Diósi, G.: Világos maláta sütőipari hasznosítása.
    In: XII. Sántha Kálmán Tudományos Kerekasztal Absztraktkötet 2019/2020. Szerk.: Matolay Orsolya, Fábián Zsófia Andrea, Debreceni Egyetem, Debrecen, 68-69, 2020. ISBN: 9789633188569
2019
  1. Nagy, V.: Sörgyártás alapanyagainak és melléktermékének hasznosítási lehetőségei a sütőiparban.
    In: Harmadik Sántha-füzet : a 2018/2019-es tanév tudományos kerekasztal előadásainak absztraktkötete. Szerk.: Tóth Péter, Debreceni Egyetem, Debrecen, 123-124, 2019. ISBN: 9789634901068
  2. Nagy, V.: Sörtörköly hasznosítási lehetősége a sütőiparban.
    In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak I. Tudományos Konferenciája Programfüzet. Szerk.: Szűcs Lászlóné Siska Katalin, Debreceni Egyetem, Debrecen, 32, 2019.
  3. Ciosek, A., Nagy, V., Szczepanik, O., Fulara, K., Poreda, A.: Wpływ nachmielenia brzeczki na bakterie kwasu mlekowego = The Effect of Wort hopping on Lactic Acid Bacteria.
    Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-warzywny. 1 (12), 6-9, 2019.
2018
  1. Diósi, G., Nagy, V., Jevcsák, S., Máthé, E.: Amerikai és európai zabkásák tejes és vizes alapú elkészítésének reológiai tulajdonságai.
    In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 24, 2018. ISBN: 97861556060609
Mindet mutasd
frissítve: 2024-10-06, 01:08

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

Tudományos folyóiratcikkek száma: 5
Q1/D1 1 (20%)
Q1 1 (20%)
Q4 1 (20%)
n.a. 3 (60%)
-
OK

SCImago kategóriák

Agricultural and Biological Sciences (1)
Food Science (1)
Chemical Engineering (1)
Chemical Engineering (miscellaneous) (1)
Chemistry (1)
Inorganic Chemistry (1)
Organic Chemistry (1)
Environmental Science (1)
Environmental Chemistry (1)
Medicine (1)
Radiology, Nuclear Medicine and Imaging (1)
Physics and Astronomy (1)
Acoustics and Ultrasonics (1)

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Egyéb társszerzők