Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Shaikh, S. S., Atuahene, D., Nagy, V., Knop, R.: Emerging challenge of antibiotic resistance in poultry: a one health approach. In: Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma 2025 -Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 83, 2025.
Buzgó, L., Nagy, V., Freytag, C., Orosz, N., Bodnár, F., Bőkényné Tóth, R., Laczkó, L., Kardos, G., Gömöri, G.: Third generation sequencing methods for infection control: lessons from a pilot study. In: Final Programme : 35th Congress of the European Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases / Robert Leo Skov, Annelies Zinkernagel, Jacob Moran-Gilad, ESCMID Global, Vienna, 144-145, 2025.
Pandita, G., Sharma, S., Oommen, I. E., Madaan, N., Bhosale, Y., Nagy, V., Shaikh, A. M., Kovács, B.: A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties. Ultrason. Sonochem. 111, 1-13, (cikkazonosító: 107087), 2024.
Aszalósné Balogh, R., Nagy, V., Furkó, L., Fekete, I., Kovács, S.: A kövér porcsin, mint gyomnövény élelmiszeriparba való bekapcsolhatóságának vizsgálata = Exploring the potential of purslane as a weed for the food industry. In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 11, 2024. ISBN: 9789634906568
Aszalósné Balogh, R., Nagy, V., Csatári, G., Burzán, J., Diósi, G., Veres, S., Nagy, B. M., Máthé, E., Kovács, S.: Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy. In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Divya, S., Pandey, V. K., Dixit, R., Rustagi, S., Suthar, T., Atuahene, D., Nagy, V., Ungai, D., Ahmed, A. E. M., Kovács, B., Shaikh, A. M.: Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (19), 1-22, (cikkazonosító: 3423), 2024.
Csatári, G., Aszalósné Balogh, R., Nagy, V., Kovács, S.: Mungóbab és amaránt növények zöld biomasszájából keletkező présrostban rejlő biológiai értékek vizsgálata. In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 67, 2024. ISBN: 9786156457431
Nagy, V., Aszalósné Balogh, R., Csatári, G., Burzán, J., Kovács, S., Veres, S., Máthé, E., Nagy, B. M., Diósi, G.: Sieve analysis of Barley-based BSG for food applications = Analiza sitowa BSG na bazie jęczmienia do żywności. In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 98-99, 2024.
Nagy, V., Syed, R. N. A., Máthé, E., Diósi, G.: Brewers' spent grain biscuit development - A potential source of fiber?. In: Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, DOSZ - Doktoranduszok Országos Szövetsége, Debrecen, 33, 2023. ISBN: 9786156457189
Nagy, V., Csatári, G., Aszalósné Balogh, R., Burzán, J., Kovács, S., Máthé, E., Diósi, G.: Comparison of the Klason lignin content of different beer industry by-products. In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veres Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 54, 2023. ISBN: 9789634905356
Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: The current situation of the use of brewers' spent grain. In: Scientific Conference of PhD Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation - Proceedings of abstracts on occasion of the Science and Technology Week in the Slovak Republic. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 67, 2023. ISBN: 9788055226606
Nagy, V., Jevcsák, S., Máthé, E., Diósi, G.: Csokoládé a sör szerelmeseinek: A sör melléktermékeinek újrafelhasználása az édesiparban. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 46, 2022. ISBN: 9786155606120
Diósi, G., Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S.: Malátával és sörtörköllyel dúsított élesztővel és kovásszal készített ciabatta. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 29, 2022. ISBN: 9786155606120
Jevcsák, S., Nagy, V., Máthé, E., Diósi, G.: Sütőipari termékek fejlesztése különböző rostok és technológiák alkalmazásával. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése: Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 40-40, 2022. ISBN: 9786155606120
Nagy, V., Fekete, I., Balogh, K., Diósi, G.: Alkoholmentes malátaitalok fejlesztése és organoleptikus elemzése. In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 94-105, 2021.
Nagy, V., Diósi, G.: A sörtörköly, mint söripari melléktermék sütőiparban történő alkalmazása. Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3327-3338, 2021.
Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types. Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
Nagy, V., Jevcsák, S., Nagy, A., Diósi, G.: Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban. In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
Nagy, V., Diósi, G.: Using brewer's spent grain as a byproduct of the brewing industry in the bakery industry. Élelmiszervizsgálati Közlemények. 67 (1), 3339-3350, 2021.