Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Vidékfejlesztés, Regionális Gazdaságtan és Turizmusmenedzsment Intézet / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Vidékfejlesztés, Regionális Gazdaságtan és Turizmusmenedzsment Intézet
Kóródi, M., Savella, O., Bakos, R.: Analysis of the characteristics of types of tourists based on their experience behavior. In: Challenges in the Carpathian basin : conference volume : 16th Annual International Conference on Economics and Business / editors Fejér-Király Gergely et al, Risoprint, Cluj-Napoca, 266-276, 2023. ISBN: 9789735330385
Kóródi, M., Bakos, R.: A vendéglátás, mint élménygeneráló a hazai falusi turisztikai kínálat elektronikus kommunikációjában. In: III. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia III. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia "Versenyképesség és innováció" : Versenyképesség és innováció (Kecskemét, Magyarország 2018.09.27). Szerk.: Kőszegi Irén Rita, Neumann János Egyetem, Kecskemét, 1060-1066, 2019. ISBN: 9786155817199
Kóródi, M., Bakos, R.: Guesthouse catering facility as an experience generatorin electronic communication of hungarian rural tourism supply. Economica. 10 (2), 15-20, 2019.
Mondok, A., Kóródi, M., Szabó, A. P., Bakos, R.: The role of flight specification in travel decision making. In: Modernity, frontiers and revolutions : proceedings of the 4th International Multidisciplinary Congress (PHI 2018), 3-6 October 2018, S. Miguel, Azores, Portugal / editors Maria do Rosário Monteiro, Mário S. Ming Kong ; co-editor Maria Joao Pereira Neto, CRC Press, Boca Raton, FL, 459-466, 2019, (PHI, ISSN 2161-3907 (Print); 2639-0205 (Online)) ISBN: 9780367023973
Kóródi, M., Bakos, R.: Diversity and variety of experience content in the gastrofestivals' program. In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" : Tanulmányok. Szerk.: Dinya László, Baranyi Aranka, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 1005-1012, 2018. ISBN: 9786155621758
Kóródi, M., Bakos, R.: A vidéki gasztroturisztikai fesztiválok idővonala - avagy az élménytartalom változása. In: Magyar vidék - perspektívák, megoldások a XXI. században : I. Vidékfejlesztési konferencia. Szerk.: Futó Zoltán, Szent István Egyetem Egyetemi Kiadó, Szarvas, 115-120, 2017. ISBN: 9789632696713
Bakos, R., Kalmárné Rimóczi, C., Kóródi, M., Szabó, A. P.: Élményígéret megjelenése a vidéki éttermek online kommunikációjában. Gradus. 4 (2), 508-513, 2017.
Kóródi, M., Bakos, R., Kalmárné Rimóczi, C., Savella, O., Mondok, A., Németh, M.: A helyi termékek interpretációs lehetőségei és szerepük a desztináció fejlesztésében. Economica. 7 (1), 113-116, 2014.
Bakos, R., Kalmárné Rimóczi, C., Kóródi, M., Németh, M., Pichler, J.: Vendéglátásmenedzsment. In: Turizmusmenedzsment. Szerk.: Aubert Antal, Pécsi Tudományegyetem, Pécs, [oldalszám nélküli elektronikus kiadvány], 2011. ISBN: 9789636424336
Kóródi, M., Bakos, R.: A vendéglátás kínálatának jellegzetességei a magyarországi bevásárlóközpontokban. In: A bevásárlóközpontok jelene és jövője. Szerk.: Sikos T. Tamás, Selye János Egyetem Kutatóintézete, Komárom, 147-159, 2007. ISBN: 9788089234332