Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) (2024)
Q1 Agronomy and Crop Science (2024)
Q1 Aquatic Science (2024)
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2024)
2024
2.
Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database. Eur. Food Res. Technol. 250, 1031-1042, 2024.
Répás, Z., Nagy, R., Polgár, Z., Győri, Z.: Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process. Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Boros, L. G., Seneff, S., Lech, J. C., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen. Med. Hypotheses. 185, 1-5, (cikkazonosító: 111290), 2024.
Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin. Processes. 11 (10), 1-11, (cikkazonosító: 2822), 2023.
Répás, Z., Győri, Z., Boros, L. G.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
Szűts, V., Kelemen-Valkony, I., Ötvös, F., Répás, Z., Kovács, A., Tóth, L., Kiss, A. A., Lőrincz, Á., Szabó, B. P., Gajdán, K., Kertai, Z., Houshmand, N., Szűts, M., Obistioiu, D., Velciov, A. B., Halasy, K., Deim, Z., Deák, D., Gál, J., Csanádi, J., Domonkos, I.: Life style and structure differences between species of freshwater fish. Med. Int. Rev. 30 (2(119)), 98-106, 2022.
Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények magnéziumtartalmának meghatározása. In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium =17th Hungarian Magnesium Symposium, Debreceni Egyetem DE Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2021.
Lech, J. C., Dorfsman, S. I., Répás, Z., Krüger, T. P. J., Gyalai, I. M., Boros, L. G.: What to feed or what not to feed-that is still the question. Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.