Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Sipiczki, M., Czentye, K., Kállai, Z.: High intragenomic, intergenomic, and phenotypic diversity in pulcherrimin-producing Metschnikowia yeasts indicates a special mode of genome evolution. Sci. Rep. 14 (1), 1-13, (cikkazonosító: 10521), 2024.
Pfliegler, V. P., Kállai, Z., Toxeitova, A., Imre, A., Németh, B., Harmath, A., Pócsi, I., Debreceni Egyetem.: Mead yeasts: a student research project at the University of Debrecen. In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2024. évi Nagygyűlése / Hungarian Society for Microbiology General Meeting 2024.: Absztraktok / Abstracts, Magyar Mikrobiológiai Társaság és az MMT Alapítványa, Siófok, 77-78, 2024.
Csoma, H., Kállai, Z., Czentye, K., Sipiczki, M.: Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment. Int. J. Food. Microbiol. 401 (1), 1-10, (cikkazonosító: 110282), 2023.
Drezek, K., Sobczyk, M. K., Kállai, Z., Detman, A., Bardadyn, P., Mierzejewska, J.: Valorisation of Whey Permeate in Sequential Bioprocesses towards Value-Added Products?Optimisation of Biphasic and Classical Batch Cultures of Kluyveromyces marxianus. Int. J. Mol. Sci. 24 (8), 1-17, (cikkazonosító: 7560), 2023.
Rakonczás, N., Kállai, Z.: Terroir - A hagyomány forradalma II. Szakrális megfontolás. Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 12 p., 2022. ISBN: 9789635750917
Rakonczás, N., Kállai, Z.: Terroir - A hagyomány forradalma I. Technológiai megközelítés Agyag, ásvány, mineralitás, a bentonitos derítés hatása. Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 18 p., 2022. ISBN: 9789635750801
Kállai, Z., Oros, G.: Vintage Effect on the Strain Dependent Dynamics of Ethanol Production in Vineries of Tokaj. Adv. Bios. Bio. 12 (01), 31-44, 2021.
Kállai, Z., Antunovics, Z., Oros, G.: Comparative Evaluation of the Dynamics of Alcohol Production of Wine Yeast Strains Isolated in Tokaj Region. Glob. J. Sci. Front. Res. 20 (6), 1-22, 2020.
Kállai, Z., Pfliegler, V. P., Mitercsák, J., Szendei, G., Sipiczki, M.: Preservation of diversity and oenological properties of wine yeasts during long-term laboratory maintenance: A study of strains of a century-old Tokaj wine yeast collection. LWT-Food Sci. Technol. 101, 789-798, 2019.