Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Pandey, V. K., Singh, K., Suthar, T., Srivastava, S., Rustagi, S., Ungai, D., Kovács, B., Shaikh, A. M.: Current Strategies to Modify the Functional Properties of Proteins Extracted from Pumpkin Seeds: A Comprehensive Review. Horticulturae. 10 (11), 1-21, (cikkazonosító: 1194), 2024.
Divya, S., Pandey, V. K., Dixit, R., Rustagi, S., Suthar, T., Atuahene, D., Nagy, V., Ungai, D., Ahmed, A. E. M., Kovács, B., Shaikh, A. M.: Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review. Nutrients. 16 (19), 1-22, (cikkazonosító: 3423), 2024.
Bartolome, D. O., Kovács, B., Shaikh, A. M., Ahmed, A. E. M., Ungai, D., Várallyay, S.: Investigation of sample preparation methods for microelemental analyses of milk powder. In: 12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána, CEFood, Szeged, 90, 2024. ISBN: 9786155270826
Avinash, P. G., Hamid,, Shams, R., Dash, K. K., Shaikh, A. M., Ungai, D., Harsányi, E., Suthar, T., Kovács, B.: Recent insights into the morphological, nutritional and phytochemical properties of Indian Gooseberry (Phyllanthus emblica) for the development of functional foods. Plants-Basel. 13 (5), 1-19, (cikkazonosító: 574), 2024.
Várallyay, S., Bartolome, D. O., Ungai, D., Kovács, B.: Savak alkalmazhatóságának vizsgálata mintaelőkészítés során tejpor elemanalíziséhez = Investigation the applicability of acids in sample preparation for the elemental analysis of milk powderR. In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 97, 2024. ISBN: ISBN9789634906568
Neji, C., Ungai, D., Seres, E., Sipos, P.: Effect of nitrogen fertilization on the quality of soybean flour and protein isolate. In: Book of abstracts : VIII International Conference Sustainable Postharvest and Food Technologies - Inoptep 2023 and XXXV. Scientific-Professional Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2023. Eds.: Filip Kulić; Ivan Pavkov, National Society of Processing and Energy in Agriculture, Novi Sad, 88, 2023. ISBN: 9788675205814
Ungai, D., Sipos, P., Győri, Z.: Az őszi búza ásványianyag-tartalmának alakulása Magyarországon 30 év mérési eredményei alapján. Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (3), 4006-4012, 2022.
Ungai, D., Sipos, P., Győri, Z.: Evolution of the mineral content of winter wheat in Hungary based on 30 years of measurement results. ÉVIK. 68 (3), 4013-4019, 2022.
Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Az ásványianyag-tartalom alakulása a Jubilejnaja 50 őszi búzafajtában (Triticum aestivum L.), különböző termesztési években és termőterületeken, Magyarországon. Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 65 (1), 2397-2405, 2019.
Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Investigation of long term quality stability in two winter wheat varieties (Jubilejnaja 50 and GK Öthalom) in Hungary. In: Proceeding of the 9th International Congress Flour-Bread '17, 11th Croatian Congress of Cereal Technologists Brasno-Kruh '17. Eds.: Antun Jozinovic, Sandra Budzaki, Ivica Strelec, Faculty of Food Technology Osijek, Osijek, 131-138, 2018, (1848-2562)
Győri, Z., Sipos, P., Ungai, D., Boros, N.: Microelement content of herb varieties on a Floodplain Pasture of Upper Tisza River. Eur. Chem. Bull. 1 (11), 485-488, 2012.
Sipos, P., Győri, Z., Ungai, D.: Effect of crop year and mineral NPK fertilization on the quality stability of winter wheat on calcerous chernozem soil. In: 15th World Fertilizer Congress of the International Scientific Centre for Fertilizers (CIEC) - Meeting the fertilizer demand on a changing globe: biofuels, climate change and contaminants. Szerk.: Cristian Hera, Publishing House of the Romanian Academy, Bucharest, 475-481, 2011.
Győri, Z., Kruppa, J., Győriné Mile, I., Ungai, D., Sipos, P.: Examination of technological and nutritional properties of breads made from triticale flour. In: Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. Ed.: Zaneta Ugarcic-Hardy, University of Osijek, Osijek, 503-507, 2010.
Sipos, P., Gombosné Nagy, I., Borbélyné Varga, M., Győri, Z., Ungai, D.: Effect of harvesting time and processing on the quality of spice paprika powder. J. Agroaliment. Process. Techn. 16 (2), 93-95, 2010.
Borbélyné Varga, M., Peles, F., Bácskai, T., Sándor, M., Sipos, P., Ungai, D., Győri, Z.: Investigation of mycotoxin contamination of wheat and wheat flour. In: Workshop for variety registration in cereals for Fusarium resistance in EU, Gabonakutató Nonprofit Kft., Szeged, 1, 2010.
Sipos, P., Ungai, D., Kovács, B., Győri, Z.: Element composition of wines of different regions. In: Trace elements in the food chain. Eds.: Szilágyi Mihály, Szentmihályi Klára, HAS, Budapest, 88-92, 2009.