Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
A képen látható kód
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Általános Orvostudományi Kar. Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézet / University of Debrecen. Faculty of Medicine. Department of Biochemistry and Molecular Biology
Sipka, S., Nagy, A., Nagy, J., Nokhoijav, E., Csősz, É., Baráth, S.: Measurement of chemiluminescence induced by cytochrome c plus hydrogen peroxide to characterize the peroxidase activity of various wines and the Botrytis cinerea related quality of Aszú wines of Tokaj in Hungary. Eur. Food Res. Technol. 250, 111-118, 2024.
Martos, R., Tar, I., Nagy, A. C., Csősz, É., Kiss, C., Márton, I.: Hypercitrullination and anti-citrullinated protein antibodies in chronic apical periodontitis, a laboratory investigation. Does autoimmunity contribute to the pathogenesis?. Int. Endod. J. 56 (5), 584-592, 2023.
Kalló, G., Bertalan, P. M., Márton, I., Kiss, C., Csősz, É.: Salivary Chemical Barrier Proteins in Oral Squamous Cell Carcinoma-Alterations in the Defense Mechanism of the Oral Cavity. Int. J. Mol. Sci. 24 (17), 1-20, (cikkazonosító: 13657), 2023.