• English, British
  • Magyar

Kutatóink

Apáti Ferenc
gazdasági agrármérnök
Kovács Krisztián
gazdasági agrármérnök
Összes kutatónk
Apáti Ferenc
gazdasági agrármérnök
Kovács Krisztián
gazdasági agrármérnök
Szőllősi László
gazdasági agrármérnök

Közlemények megoszlása
műfaj szerint

Közlemények megoszlása
évszám szerint

Közlemények megoszlása
nyelv szerint

Tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolása

iDEa Tudomány

iDEa Tehetség

iDEa

Üzemtani és Vállalati Tervezés Tanszék

Egység keresése
Elérhetőség
Név: Üzemtani és Vállalati Tervezés Tanszék
Alapítás ideje: 2014-08-01
Szakma
Média anyagok

Teljes publikációs lista

Hiányzó közlemények feltöltése >> Feltöltött közlemény:
DEA-ban:
OA:
Publikációs időszak:
197
128
52
2006-2017
2017
  1. Szőllősi, L., Molnár, S., Ladányi, K., Karnai, L., Szűcs, I.: Cost analysis of pig slaughtering: a hungarian case study.
    Apstract. 11 (3-4), 121-130, 2017.
  2. Molnár, S.: Production and trade of duck production in global view.
    Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 19 (3), 199-205, 2017.
2016
  1. Kurmai, V.: A hazai fagyasztott meggy termelés gazdasági elemzése.
    J. Cent. Eu. Green Innovation. 4 (1), 53-66, 2016.
  2. Kurmai, V.: A meggyfeldolgozás üzemgazdasági megítélése.
    KASZ Szakmaközi Szerv. és Terméktanács : MKSZ Nonprofit Kft. : NAIK GYKI Újfehértói Kut. Állomás, Újfehértó, 2016.
  3. Kurmai, V., Apáti, F., Kicska, T.: A meggy termékpálya gazdasági jelentősége, felépítése és szerkezete.
    KASZ Szakmaközi Szerv. és Terméktanács : MKSZ Nonprofit Kft. : NAIK GYKI Újfehértói Kut. Állomás, Újfehértó, 2016.
  4. Apáti, F., Kurmai, V.: A meggy versenyképessége, piaci helyzete és kilátásai.
    Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Nonprofit Közhasznú Kft, Újfehértó, 2016.
  5. Apáti, F., Kurmai, V.: Az iparimeggy-termékpályák költség-jövedelem eloszlása.
    KASZ Szakmaközi Szerv. és Terméktanács : MKSZ Nonprofit Kft. : NAIK GYKI Újfehértói Kut. Állomás, Újfehértó, 2016.
  6. Nagy, A., Szták, B., Tobak, J.: Családi gazdaságok versenyképessége és ökonómiai elemzése.
    Károli Gáspár Református Egyetem, Budapest, 2016.
  7. Molnár, S.: Evaluation of the Hungarian and Polish goose meat production.
    Rocz. Nauk. Stow. Ekon. Rol. Agrobiz. 18 (3), 255-261, 2016.
2015
  1. Szűcs, I., Nagy, A.: A projektmenedzsment gyakorlata.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 2015.
  2. Szőllősi, L., Szűcs, I.: Az üzleti tervezés alapjai.
    Debreceni Egyetem, Debrecen, 2015.
  3. Dajnoki, K., Szőllősi, L.: Interdiszciplináris tudományos konferencia: tanulmánykötet.
    Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar és a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 2015.
2014
Mindet mutasd