Összes letöltés a DEA-ból: 791
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 320 |
Hungary (HU) | 215 |
Ireland (IE) | 32 |
Germany (DE) | 26 |
China (CN) | 23 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 16 |
Indonesia (ID) | 16 |
Australia (AU) | 13 |
United Kingdom (GB) | 9 |
Romania (RO) | 9 |
Russia (RU) | 9 |
Canada (CA) | 7 |
France (FR) | 4 |
United Arab Emirates (AE) | 3 |
Kenya (KE) | 3 |
Netherlands (NL) | 3 |
Slovakia (SK) | 3 |
South Africa (ZA) | 3 |
Ivory Coast (CI) | 2 |
Malta (MT) | 2 |
Austria (AT) | 1 |
Bangladesh (BD) | 1 |
Brazil (BR) | 1 |
Czech Republic (CZ) | 1 |
Finland (FI) | 1 |
India (IN) | 1 |
Mauritius (MU) | 1 |
New Zealand (NZ) | 1 |
Philippines (PH) | 1 |
Pakistan (PK) | 1 |
Poland (PL) | 1 |
Serbia (RS) | 1 |
Sweden (SE) | 1 |
Thailand (TH) | 1 |
Ukraine (UA) | 1 |
n.a. | 58 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2023 | Vida, V., Madai, H.: Hajdú-Bihar megye demográfiai helyzete a 2022-es népszámlálási adatok alapján. Debr. szle. 31 (2), 138-147, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/356979 | Kiadói változat: 10 |
2023 | Vida, V., Szakály, Z.: Sertéshús és sertéshúskészítmények fogyasztási szokásai, trendjei. TM. 10 (1), 81-97, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357658 | Kiadói változat: 10 |
2023 | Khalid, M., Vida, V.: Strategic Marketing Plan for APPLE Inc.. Netw. Intell. Stud. 11 (21), 61-74, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/357064 | kiadói változat: 51 |
2022 | Vida, V., Kovács, T., Nagy, A., Madai, H., Bittner, B.: Food waste in EU countries. Apstract. 16 (2), 1-10, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346626 | Kiadói változat: 4 |
2022 | Vida, V., Feketéné Ferenczi, A.: Mézfogyasztási és vásárlási szokások alakulása Hajdú-Bihar megyében = Honey consumption and purchasing habits in Hajdú-Bihar county. Régiókut. szle. 7 (1), 88-101, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/345596 | Kiadói változat: 13 |
2021 | Vida, V., Popovics, P.: A COVID-19 járvány hatása Magyarországon az élet különböző területeire (munka, magánélet, egészségi és mentális állapot). Régiókut. szle. 6 (1), 25-36, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304443 | kiadói változat: 83 |
2021 | Feketéné Ferenczi, A., Szűcs, I., Vida, V.: A hazai méhészeti ágazat helyzetének elemzése (termelés, kereskedelem). Táplálkozásmarketing. 8 (2), 21-34, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325246 | kiadói változat: 107 |
2021 | Kovács, K., Vida, V., Madai, H., Szűcs, I.: Jó színvonalú hazai tejtermelő üzem gazdasági elemzése. Tejgazdaság. 78 (1-2), 43-64, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322423 | kiadói változat: 23 |
2020 | Vida, V., Szűcs, I.: Hajdú-Bihar megye társadalmi helyzetének bemutatása a számok tükrében. Régiókut. szle. 5 (1), 27-40, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322435 | kiadói változat: 65 |
2020 | Vida, V., Popovics, P.: Impact of the COVID-19 on Behaviour: A Survey of Different Aspects of Life of the Hungarian Population. Cross Cult. Management J. 22 (2), 161-174, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322436 | kiadói változat: 7 |
2019 | Szőllősi, L., Kovács, K., Vida, V.: Az üzleti tervezés alapjai munkafüzet. Debreceni Egyetem, Debrecen, 65 p., 2019. ISBN: 9789634901778 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/325255 | Kiadói változat: 86 |
2017 | Vida, V., Szűcs, I.: Global tendencies in pork meat - production, trade and consumption. Apstract. 11 (3-4), 105-112, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255501 | kiadói változat: 128 |
2009 | Vida, V.: Az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának alakulása Magyarországon. Agrártud. közl. 34 7-17, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/197704 | kiadói változat: 68 |
2009 | Nábrádi, A., Pető, K., Vida, V., Szabó, E., Bartha, A., Kovács, K.: Efficiency indicators in different dimension. Apstract. 3 (1-2), 7-22, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/170296 | kiadói változat: 105 |
2008 | Tikász, I., Bárány, L., Szűcs, I., Vida, V.: Szabadtartásos baromfitermékek fogyasztói értékítélete. Élelmiszer, táplálkozás és marketing. 5 (2-3), 81-87, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/82085 | kiadói változat: 31 |