Összes letöltés a DEA-ból: 582
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 322 |
Hungary (HU) | 37 |
Germany (DE) | 23 |
China (CN) | 17 |
Malaysia (MY) | 11 |
Indonesia (ID) | 10 |
Netherlands (NL) | 7 |
Philippines (PH) | 7 |
Canada (CA) | 6 |
France (FR) | 6 |
India (IN) | 6 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 5 |
Croatia (HR) | 5 |
Ireland (IE) | 5 |
Peru (PE) | 5 |
Turkey (TR) | 5 |
Finland (FI) | 4 |
Kenya (KE) | 4 |
Romania (RO) | 4 |
Singapore (SG) | 4 |
Egypt (EG) | 3 |
Russia (RU) | 3 |
Ukraine (UA) | 3 |
Czech Republic (CZ) | 2 |
United Kingdom (GB) | 2 |
Japan (JP) | 2 |
Nigeria (NG) | 2 |
Pakistan (PK) | 2 |
Vietnam (VN) | 2 |
South Africa (ZA) | 2 |
United Arab Emirates (AE) | 1 |
Australia (AU) | 1 |
Bosnia and Herzegovina (BA) | 1 |
Brazil (BR) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Estonia (EE) | 1 |
Spain (ES) | 1 |
Ethiopia (ET) | 1 |
Ghana (GH) | 1 |
Greece (GR) | 1 |
Lithuania (LT) | 1 |
Morocco (MA) | 1 |
Saudi Arabia (SA) | 1 |
Slovakia (SK) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 51 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Khalfalla, M., Zsombik, L., Diósi, G., Győri, Z.: Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions. Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368730 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science (2023) Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023) | Kiadói változat: 13 |
2023 | Kutasy, E., Diósi, G., Bódi, E., Nagy, P., Melash, A., Forgács, F., Virág, I., Vad, A., Bytyqi, B., Buday, T., Csajbók, J.: Changes in plant and grain quality of winter oat (Avena sativa L.) varieties in response to silicon and sulphur foliar fertilisation under abiotic stress conditions. Plants-Basel. 12 (4), 1-18, 2023. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/346563 Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics Q1 Plant Science | kiadói változat: 37 |
2021 | Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types. Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310570 | kiadói változat: 37 |
2018 | Olamideo, F., Diósi, G., Mironescu, I., Máthé, E.: Development of fortified bakery products based on kokoro, a traditional Nigerian snack. Acta Univ. Sapientiae, Alim. 11 (1), 145-160, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269723 | kiadói változat: 63 |
2017 | Czipa, N., Diósi, G., Clive, P., Kovács, B.: Examination of honeys and flowers as soil element indicators. Environ. Monit. Assess. 189 (8), 412 [1-12], 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/242714 Folyóirat-mutatók:
Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Medicine (miscellaneous) Q2 Pollution | pre-print: 169 |
2016 | Diósi, G., Sipos, P.: Megosztott nitrogén és kén fejtrágyás hatása az őszi búza minőségére. Agrártud. közl. 67 27-31, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241980 | Kiadói változat: 23 |
2015 | Móré, M., Diósi, G., Sipos, P., Győri, Z.: Investigation of rheological properties winter wheat varieties during storage. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 63-69, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241976 | Kiadói változat: 86 |
2015 | Diósi, G., Móré, M., Sipos, P.: Role of the farinograph test in the wheat flour quality determination. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 8 104-110, 2015. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241977 | Kiadói változat: 130 |
2014 | Móré, M., Diósi, G., Győri, Z., Sipos, P.: Őszi búza fajták reológiai tulajdonságainak változása rövid idejű tárolás során. Agrártud. közl. 56 83-86, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/241981 | Kiadói változat: 24 |