Összes letöltés a DEA-ból: 644
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 478 |
Germany (DE) | 38 |
China (CN) | 16 |
Hungary (HU) | 10 |
Indonesia (ID) | 9 |
Pakistan (PK) | 9 |
Iraq (IQ) | 7 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 6 |
France (FR) | 5 |
Turkey (TR) | 5 |
Canada (CA) | 4 |
Poland (PL) | 4 |
Portugal (PT) | 4 |
India (IN) | 3 |
Romania (RO) | 3 |
Slovakia (SK) | 3 |
South Africa (ZA) | 3 |
United Arab Emirates (AE) | 2 |
Egypt (EG) | 2 |
Morocco (MA) | 2 |
Russia (RU) | 2 |
Bulgaria (BG) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Czech Republic (CZ) | 1 |
Finland (FI) | 1 |
United Kingdom (GB) | 1 |
Israel (IL) | 1 |
Mexico (MX) | 1 |
Nigeria (NG) | 1 |
Netherlands (NL) | 1 |
Peru (PE) | 1 |
Saudi Arabia (SA) | 1 |
Sweden (SE) | 1 |
n.a. | 17 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2014 | Gergely, A., Papp, N., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A., Rábai, M., Szentmihályi, K.: Assessment and examination of mineral elements in apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars: a special attention to selenium and other essential elements. Eur. Chem. Bull. 3 (8), 760-762, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200601 | kiadói változat: 30 |
2013 | Papp, N., Szabó, T., Szabó, Z., Nyéki, J., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Antioxidant capacity and total polyphenolic content in quince (Cydonia oblonga Mill.) fruit. Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4), 33-35, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200599 | kiadói változat: 69 |
2013 | Hegedűs, A., Papp, N., Stefanovits-Bányai, É.: A review of nutritional value and putative health-effects of quince (Cydonia oblonga Mill.) fruit. Int. J. Hortic. Sci. 19 (3-4), 29-32, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200600 | kiadói változat: 139 |
2012 | Süle, K., Fehér, E., Blázovics, A., Fébel, H., Papp, N., Mátis, E., May, Z., Stefanovits-Bányai, É., Szentmihályi, K.: Changes in metal homeostasis in experimentally induced fatty liver by the effect of sour cherry consumption. Eur. Chem. Bull. 1 (9), 360-363, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200595 | kiadói változat: 41 |
2012 | Rácz, G., Papp, N., Hegedűs, A., Szabó, Z., Nyéki, J., Szabó, T., Stefanovits-Bányai, É., Vatai, G.: Concentration of 'Oblachinska' sour cherry juice using osmotic distillation. Int. J. Hortic. Sci. 18 (1), 31-34, 2012. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200596 | kiadói változat: 110 |
2011 | Szikriszt, B., Papp, N., Taller, D., Halász, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Preliminary evaluation of breeding perspectives of Ukrainian sweet cherry cultivars: nutraceutical properties and self-incompatibility. Int. J. Hortic. Sci. 17 (1-2), 7-11, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200590 | kiadói változat: 56 |
2011 | Papp, N., Szőke, F., Szabó, Z., Nyéki, J., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Preliminary evaluation of selected Prunus spinosa and P. insititia genotypes for their nutraceutical properties. Int. J. Hortic. Sci. 17 (4-5), 19-22, 2011. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200591 | kiadói változat: 67 |
2010 | Papp, N., Nyéki, J., Szabó, Z., Stefanovits-Bányai, É., Szabó, T., Hegedűs, A.: Large variations in antioxidant capacity and contents of Hungarian sour and sweet cherry cultivars. Int. J. Hortic. Sci. 16 (3), 25-28, 2010. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/293900 | kiadói változat: 33 |
2009 | Tordai, E., Papp, N., Szilvássy, B., Pedryc, A., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Factors affecting apricot fruit antioxidant capacity and mineral element content. Int. J. Hortic. Sci. 15 (1-2), 95-99, 2009. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200583 | kiadói változat: 6 |
2008 | Papp, N., Szilvássy, B., Szabó, Z., Nyéki, J., Stefanovits-Bányai, É., Hegedűs, A.: Antioxidant capacity, total phenolics and mineral element contents in fruits of Hungarian sour cherry cultivars. Int. J. Hortic. Sci. 14 (1-2), 59-64, 2008. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/200576 | kiadói változat: 93 |