Összes letöltés a DEA-ból: 386
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 215 |
Hungary (HU) | 93 |
Ireland (IE) | 14 |
Germany (DE) | 12 |
China (CN) | 9 |
United Kingdom (GB) | 6 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 3 |
South Africa (ZA) | 3 |
Benin (BJ) | 2 |
Czech Republic (CZ) | 1 |
Denmark (DK) | 1 |
France (FR) | 1 |
Indonesia (ID) | 1 |
Japan (JP) | 1 |
Netherlands (NL) | 1 |
Romania (RO) | 1 |
Russia (RU) | 1 |
Seychelles (SC) | 1 |
n.a. | 20 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2021 | Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types. Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/310570 | kiadói változat: 31 |
2019 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése. Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/272661 | kiadói változat: 34 |
2017 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire. Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248274 | Kiadói változat: 13 |
2017 | Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/246997 | kiadói változat: 77 |
2016 | Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai. Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/248273 | Kiadói változat: 134 |
2016 | Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition. Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/244125 | kiadói változat: 97 |