You are here

Statistics

Jevcsák Szintia

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 6

Összes letöltés a DEA-ból: 386

countrydownloads
United States (US)215
Hungary (HU)93
Ireland (IE)14
Germany (DE)12
China (CN)9
United Kingdom (GB)6
Hong Kong S.A.R., China (HK)3
South Africa (ZA)3
Benin (BJ)2
Czech Republic (CZ)1
Denmark (DK)1
France (FR)1
Indonesia (ID)1
Japan (JP)1
Netherlands (NL)1
Romania (RO)1
Russia (RU)1
Seychelles (SC)1
n.a.20
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2021Nagy, V., Máthé, E., Jevcsák, S., Fülep, Z., Fülep, Á., Diósi, G.: Comparison of chemical parameters of enzyme active and inactive malt types.
Agrártud. Közl. 2021/1 (1), 161-166, 2021.
kiadói változat: 31
2019Jevcsák, S., Sipos, P.: Pszeudocereáliákból készített innovatív próbatermékek vizsgálata és fogyasztói értékelése.
Táplálkozásmarketing. 6 (1), 57-68, 2019.
kiadói változat: 34
2017Jevcsák, S., Sipos, P.: Az agrotechnikai kezelések hatása a közönséges köles beltartalmi paramétereire.
Agrártud. Közl. 72 65-69, 2017.
Kiadói változat: 13
2017Jevcsák, S., Murányi, E., Stündl, L., Jóvér, J., Sipos, P.: Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 10 107-115, 2017.
kiadói változat: 77
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: A cirok és a köles - mint alternatív gabonafélék - táplálkozás-élettani hatásai.
Agrártud. Közl. 69 91-95, 2016.
Kiadói változat: 134
2016Jevcsák, S., Sipos, P.: Alternative grains in nutrition.
Acta Univ. Sapientiae. Alimentaria. 9 (1), 69-76, 2016.
kiadói változat: 97