You are here

Statistics

Kárnyáczki Zsuzsanna

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 3

Összes letöltés a DEA-ból: 74

countrydownloads
United States (US)40
China (CN)15
Hungary (HU)11
Germany (DE)5
Hong Kong S.A.R., China (HK)1
Netherlands (NL)1
n.a.1
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2015Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
Agrártud. Közl. 65 49-52, 2015.
kiadói változat: 28
2010Csanádi, J., Kárnyáczki, Z., Bajúsz, I., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J.: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd.
Rev. Fac. Eng. Analecta Tech. Szeged. 2-3 36-43, 2010.
kiadói változat: 4
2010Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
Agrártud. Közl. 40 33-36, 2010.
Kiadói változat: 42