Összes letöltés a DEA-ból: 558
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 243 |
Hungary (HU) | 41 |
Germany (DE) | 24 |
Turkey (TR) | 21 |
Russia (RU) | 17 |
Ukraine (UA) | 17 |
Ireland (IE) | 14 |
Czech Republic (CZ) | 10 |
Netherlands (NL) | 10 |
United Kingdom (GB) | 9 |
China (CN) | 8 |
Romania (RO) | 8 |
Cyprus (CY) | 7 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 6 |
India (IN) | 6 |
Poland (PL) | 6 |
Canada (CA) | 5 |
Switzerland (CH) | 5 |
Italy (IT) | 5 |
Philippines (PH) | 5 |
Sudan (SD) | 5 |
Japan (JP) | 4 |
Malaysia (MY) | 4 |
Belgium (BE) | 3 |
Brazil (BR) | 3 |
France (FR) | 3 |
Greece (GR) | 3 |
South Africa (ZA) | 3 |
Finland (FI) | 2 |
Croatia (HR) | 2 |
Latvia (LV) | 2 |
Vietnam (VN) | 2 |
Albania (AL) | 1 |
Australia (AU) | 1 |
Bulgaria (BG) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Egypt (EG) | 1 |
Spain (ES) | 1 |
Indonesia (ID) | 1 |
Pakistan (PK) | 1 |
Portugal (PT) | 1 |
Serbia (RS) | 1 |
Singapore (SG) | 1 |
Syria (SY) | 1 |
n.a. | 42 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2019 | Kántor, A., Alexa, L., Topa, E., Kovács, B., Czipa, N.: Change of antioxidant compounds of spices during drying. Agrártud. Közl. 2 77-81, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/300573 | kiadói változat: 42 |
2018 | Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of element contents of commercial and homemade jams. Agrártud. Közl. 74 71-75, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269744 | kiadói változat: 62 |
2018 | Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of micro and trace elements of commercial beers. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 432-436, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269824 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology Q4 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 31 |
2018 | Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B., Czipa, N.: Determination of nutritional parameters of commercial and homemade jams. J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 7 (3), 407-411, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269821 Folyóirat-mutatók:
Q4 Biotechnology Q4 Food Science Q4 Microbiology Q4 Molecular Biology | kiadói változat: 34 |
2018 | Alexa, L., Kántor, A., Kovács, B., Czipa, N.: Determining the antioxidant compounds of beer. Agrártud. Közl. 74 5-10, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269762 | kiadói változat: 65 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production, University of Debrecen: Proceedings of abstracts. University of Debrecen, Debrecen, 30 p., 2018. ISBN: 9789634900412 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/258196 | teljes szöveg: 27 |
2018 | Kovács, B., Czipa, N., Peles, F., Bódi, É., Kántor, A., Petróczki, F., Alexa, L.: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries. University of Debrecen, Debrecen, 58 p., 2018. ISBN: 9789634900320 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/263090 | teljes szöveg: 246 |
2018 | Czipa, N., Kántor, A., Alexa, L., Kovács, B.: The effect of collecting area on the element content of Hungarian acacia honeys. Agrártud. Közl. Klsz. 129-138, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/269763 | kiadói változat: 51 |