You are here

Statistics

Gálné Remenyik Judit

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 58

Összes letöltés a DEA-ból: 3209

countrydownloads
United States (US)1591
India (IN)248
Hungary (HU)159
Germany (DE)108
China (CN)91
Russia (RU)57
Indonesia (ID)43
Pakistan (PK)37
South Africa (ZA)33
Bangladesh (BD)29
Egypt (EG)29
Hong Kong S.A.R., China (HK)26
Italy (IT)18
Netherlands (NL)18
France (FR)17
Japan (JP)17
United Kingdom (GB)16
Sri Lanka (LK)16
Canada (CA)15
Singapore (SG)14
Turkey (TR)13
United Arab Emirates (AE)11
Algeria (DZ)11
Romania (RO)11
Czech Republic (CZ)10
Australia (AU)9
Poland (PL)9
Finland (FI)8
Brazil (BR)7
Croatia (HR)7
Iraq (IQ)7
Greece (GR)6
Morocco (MA)6
Mexico (MX)6
Serbia (RS)6
Thailand (TH)6
Chile (CL)5
Jordan (JO)5
Malaysia (MY)5
Ireland (IE)4
Ukraine (UA)4
Vietnam (VN)4
Belgium (BE)3
Bulgaria (BG)3
Spain (ES)3
Israel (IL)3
Nigeria (NG)3
Norway (NO)3
Sweden (SE)3
Switzerland (CH)2
Colombia (CO)2
Denmark (DK)2
Philippines (PH)2
Saudi Arabia (SA)2
Tunisia (TN)2
Andorra (AD)1
Argentina (AR)1
Azerbaijan (AZ)1
Ecuador (EC)1
Ethiopia (ET)1
Ghana (GH)1
Kuwait (KW)1
Lithuania (LT)1
Latvia (LV)1
Libya (LY)1
Portugal (PT)1
Slovakia (SK)1
Uganda (UG)1
n.a.421
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2024Skopkó, B., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change.
Cells. 13 (3), 1-29, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous) (2023)
kiadói változat: 14
2024Petrilla, A., Németh, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Mikolás, M., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Stágel, A., Gál, F., Gál, K., Siposné Sohajda, R., Pham, T., Stündl, L., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Comparative analysis of the postadmission and antemortem oropharyngeal and rectal swab microbiota of ICU patients.
Sci. Rep. 14 (1), 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary (2023)
kiadói változat: 4
2024Váradi, J., Oláh, B., Hosszú, D., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Nagy, B., Fejes, Z., Bácskay, I., Klusóczki, Á.: Development of Imiquimod-induced HaCaT-THP-1 co-culture for modeling of psoriasis.
Eur. J. Pharm. Sci. 200 1-10, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmaceutical Science (2023)
kiadói változat: 12
2024Gálné Remenyik, J., Csige, L., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Rácz, A., Szőllősi, E., Bacsó, Z., Szepsy, I., Molnár, K., Rácz, C., Fidler, G., Kállai, Z., Stündl, L., Dobos, A., Paholcsek, M.: Exploring the interplay between the core microbiota, physicochemical factors, agrobiochemical cycles in the soil of the historic tokaj mád wine region.
PLoS One. 19 (4), 1-24, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 20
2024Nagy, R., Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Bíróné Molnár, P., Cziáky, Z., Murányi, E., Sipos, P., Gálné Remenyik, J.: Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary (2023)
Kiadói változat: 13
2024Szőke, Z., Szilágyi-Tolnai, E., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Unraveling changes in the duck microbiome and inflammatory processes due to allithiamine-enriched feed.
Acta agrar. Debr. 2024 (1), 163-171, 2024.
Kiadói változat: 19
2023Nagy, R., Murányi, E., Bíróné Molnár, P., Szepesi, J., Győri, Z., Veres, S., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q2 Food Science
Q2 Plant Science
kiadói változat: 26
2023Klusóczki, Á., Oláh, B., Hosszú, D., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gyöngyösi, A., Bácskay, I., Váradi, J.: Effectiveness of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Gliadin-Induced Caco-2 Barrier Damage.
Nutrients. 15 (18), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
D1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 7
2023Nagy, R., Neji, C., Gálné Remenyik, J., Sipos, P.: Evaluation of functional properties of physically treated Sorghum flours and development of gluten-free Sorghum breads.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 13 (3), 1-6, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Biotechnology
Q3 Food Science
Q4 Microbiology
Q4 Molecular Biology
kiadói változat: 8
38
2023Skopkó, B., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change.
Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Dentistry (miscellaneous)
kiadói változat: 13
2023Markovics, A., Csige, L., Szőllősi, E., Matyi, H., Lukács, A., Perez, N., Bacsó, Z., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Biró, A.: HPLC Analysis of Polyphenols Derived from Hungarian Aszú from Tokaj Wine Region and Its Effect on Inflammation in an In Vitro Model System of Endothelial Cells.
Int. J. Mol. Sci. 24 (7), 1-14, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
D1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 22
2023Szőke, Z., Dávid, P., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Szilágyi, E., Szilágyi-Rácz, A., Stündl, L., Gál, F., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M.: Investigation of the effect of allithiamine-enriched feed on the poultry gut microbiome composition and resistome..
Agrártud. közl. 2023 (2), 149-155, 2023.
Kiadói változat: 34
2023Pesti-Asbóth, G., Szilágyi, E., Bíróné Molnár, P., Oláh, J., Babinszky, L., Czeglédi, L., Cziáky, Z., Paholcsek, M., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Monitoring physiological processes of fast-growing broilers during the whole life cycle: Changes of redox-homeostasis effected to trassulfuration pathway predicting the development of non-alcoholic fatty liver disease.
PLoS One. 18 (8), 1-28, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
Kiadói változat: 11
2023Gyöngy, Z., Mocsár, G., Hegedűs, É., Stockner, T., Ritter, Z., Homolya, L., Schamberger, A., Orbán, T., Gálné Remenyik, J., Szakács, G., Goda, K.: Nucleotide binding is the critical regulator of ABCG2 conformational transitions.
eLife. 12 1-24, 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
D1 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
D1 Medicine (miscellaneous)
D1 Neuroscience (miscellaneous)
kiadói változat: 12
2023Singh, K., Patil, R., Patel, V., Gálné Remenyik, J., Hegedűs, T., Goda, K.: Synergistic Inhibitory Effect of Quercetin and Cyanidin-3O-Sophoroside on ABCB1.
Int. J. Mol. Sci. 24 (14), 1-24, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
D1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
kiadói változat: 10
2023Szekeres, R., Priksz, D., Kiss, R., Romanescu, D., Bombicz, M., Varga, B., Gesztelyi, R., Szilágyi, A., Takács, B., Tarjányi, V., Pelles-Taskó, B., Forgács, I., Gálné Remenyik, J., Szilvássy, Z., Juhász, B.: Therapeutic Aspects of Prunus cerasus Extract in a Rabbit Model of Atherosclerosis-Associated Diastolic Dysfunction.
Int. J. Mol. Sci. 24 (17), 1-19, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
D1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
kiadói változat: 8
2022Gálné Remenyik, J., Biró, A., Klusóczki, Á., Juhász, K., Szendi-Szatmári, T., Kenesei, Á., Szőllősi, E., Vasvári, G., Stündl, L., Fenyvesi, F., Váradi, J., Markovics, A.: Comparison of the Modulating Effect of Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract on Occludin and ZO-1 on Caco-2 and HUVEC Cultures.
Int. J. Mol. Sci. 23 (16), 1-13, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
Kiadói változat: 29
2022Erdélyi, L., Fenyvesi, F., Gál, B., Haimhoffer, Á., Vasvári, G., Budai, I., Gálné Remenyik, J., Bereczki, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Bácskay, I., Vecsernyés, M., Kovács, R., Váradi, J.: Investigation of the Role and Effectiveness of Chitosan Coating on Probiotic Microcapsules.
Polymers. 14 (9), 1-16, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q1 Polymers and Plastics
kiadói változat: 47
2022Gál, K., Pesti-Asbóth, G., Vass, M., Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Fidler, G., Paholcsek, M., Cziáky, Z., Németh, N., Gálné Remenyik, J., Soltész, P.: Monitoring and recovery of hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction with rheopheresis in diabetic lower extremity ulceration with hyperviscosity.
Diabetes and Vascular Disease Research. 19 (6), 1-14, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Cardiology and Cardiovascular Medicine
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Internal Medicine
Kiadói változat: 28
2022Molnár, Á., Homoki, D., Bársony, P., Kertész, A., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Fehér, M.: The Effects of Contrast between Dark- and Light-Coloured Tanks on the Growth Performance and Antioxidant Parameters of Juvenile European Perch (Perca fluviatilis).
Water. 14 (6), 1-10, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Aquatic Science
Q2 Biochemistry
Q1 Geography, Planning and Development
Q2 Water Science and Technology
kiadói változat: 53
2022Pesti-Asbóth, G., Bíróné Molnár, P., Forgács, I., Dobránszki, J., Gálné Remenyik, J.: Ultrasonication affects the melatonin and auxin levels and the antioxidant system in potato in vitro.
Front. Plant Sci. 13 1-15, 2022.
Folyóirat-mutatók:
D1 Plant Science
Kiadói változat: 4
2021Hámori, C., Gálné Remenyik, J., Kandra, L., Gyémánt, G.: Colorado potato beetle alpha-amylase: Purification, action pattern and subsite mapping for exploration of active centre.
Int. J. Biol. Macromol. 168 350-355, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q1 Economics and Econometrics
Q1 Energy (miscellaneous)
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q2 Structural Biology
kiadói változat: 33
2021Fehér, M., Fauszt, P., Szilágyi-Tolnai, E., Fidler, G., Pesti-Asbóth, G., Stágel, A., Szűcs, I., Biró, S., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Stündl, L.: Effects of phytonutrient-supplemented diets on the intestinal microbiota of Cyprinus carpio.
PLoS One. 16 (4), 1-24, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 53
2021Singh, K., Tarapcsák, S., Gyöngy, Z., Ritter, Z., Batta, G., Bosire, R., Gálné Remenyik, J., Goda, K.: Effects of Polyphenols on P-Glycoprotein (ABCB1) Activity.
Pharmaceutics. 13 (12), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmaceutical Science
kiadói változat: 63
2020Biró, A., Markovics, A., Fazekas, M., Fidler, G., Szalóki, G., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Allithiamine Alleviates Hyperglycaemia-Induced Endothelial Dysfunction.
Nutrients. 12 (6), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 66
2020Markovics, A., Biró, A., Kun-Nemes, A., Fazekas, M., Szilágyi-Rácz, A., Paholcsek, M., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Extract of Sour Cherry for Hyperglycemia-Induced Inflammatory Response and Impaired Endothelium-Dependent Vasodilation.
Nutrients. 12 (11), 1-13, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 51
2020Biró, A., Markovics, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich sour cherry extract on the level of IL-8 in LPS-induced endothelial cell.
Agrártud. Közl. 2 27-30, 2020.
kiadói változat: 38
2020Csernus, B., Biró, S., Babinszky, L., Komlósi, I., Jávor, A., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Oláh, J., Pesti-Asbóth, G., Czeglédi, L.: Effect of Carotenoids, Oligosaccharides and Anthocyanins on Growth Performance, Immunological Parameters and Intestinal Morphology in Broiler Chickens Challenged with Escherichia coli Lipopolysaccharide.
Animals (Basel). 10 (2), 1-20, 2020.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Animal Science and Zoology
Q1 Veterinary (miscellaneous)
kiadói változat: 97
2020Csernus, B., Biró, S., Stündl, L., Gálné Remenyik, J., Bai, P., Fehér, M., Minya, D., Czeglédi, L.: Effects of bioactive plant extracts on immune-related gene expression of common carp (Cyprinus carpio).
Acta agraria Debreceniensis. 2 49-56, 2020.
kiadói változat: 48
2020Fidler, G., Szilágyi-Tolnai, E., Stágel, A., Gálné Remenyik, J., Stündl, L., Gál, F., Biró, S., Paholcsek, M.: Tendentious effects of automated and manual metagenomic DNA purification protocols on broiler gut microbiome taxonomic profiling.
Sci. Rep. 10 (1), 1-16, 2020.
Folyóirat-mutatók:
D1 Multidisciplinary
kiadói változat: 37
2019Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 103
2019Kiss, R., Pesti-Asbóth, G., Szarvas, M., Stündl, L., Cziáky, Z., Hegedűs, C., Kovács, D., Badale, A., Máthé, E., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Diosgenin and Its Fenugreek Based Biological Matrix Affect Insulin Resistance and Anabolic Hormones in a Rat Based Insulin Resistance Model.
Biomed Res. Int. 2019 1-13, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
Q2 Medicine (miscellaneous)
Kiadói változat: 151
2019Biró, A., Gálné Remenyik, J.: Effect of allithiamine on the level of hyperglycaemia-induced advanced glycation end products.
Agrártud. Közl. 2 41-44, 2019.
kiadói változat: 32
2019Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Hegedűs, C., Kovács, D., Peitl, B., Gál, F., Stündl, L., Szilvássy, Z., Gálné Remenyik, J.: Effect of Anthocyanin-Rich Tart Cherry Extract on Inflammatory Mediators and Adipokines Involved in Type 2 Diabetes in a High Fat Diet Induced Obesity Mouse Model.
Nutrients. 11 (9), 1-17, 2019.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 86
2019Simon, Á., Gulyás, G., Mészár, Z., Bhide, M., Oláh, J., Bai, P., Csősz, É., Jávor, A., Komlósi, I., Gálné Remenyik, J., Czeglédi, L.: Proteomics alterations in chicken jejunum caused by 24 h fasting.
PeerJ. 7 e6588-1-19, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Neuroscience (miscellaneous)
kiadói változat: 87
2018Kun-Nemes, A., Szőllősi, E., Stündl, L., Biró, A., Homoki, J., Szarvas, M., Balogh, P., Cziáky, Z., Gálné Remenyik, J.: Determination of Flavonoid and Proanthocyanidin Profile of Hungarian Sour Cherry.
Molecules. 23 (12), 1-20, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
kiadói változat: 114
2018Kun-Nemes, A., Homoki, J., Kiss, R., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice.
Agrártud. Közl. 150th Anniversary Issue 335-341, 2018.
kiadói változat: 36
2018Szabó, K., Gesztelyi, R., Lampé, N., Kiss, R., Gálné Remenyik, J., Pesti-Asbóth, G., Priksz, D., Szilvássy, Z., Juhász, B.: Fenugreek (Trigonella Foenum-Graecum) Seed Flour and Diosgenin Preserve Endothelium-Dependent Arterial Relaxation in a Rat Model of Early-Stage Metabolic Syndrome.
Int. J. Mol. Sci. 19 (3), 1-21, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
Q1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
Q1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
Q1 Spectroscopy
Kiadói változat: 133
2018Biró, A., Gál, F., Hegedűs, C., Batta, G., Cziáky, Z., Peitl, B., Stündl, L., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Isolation of allithiamine from Hungarian red sweet pepper seed (Capsicum annuum L.).
Heliyon. 4 (12), 1-17, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Multidisciplinary
kiadói változat: 80
2018Nguyen, T., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gogolák, P., Bácskay, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Vasvári, G., Vecsernyés, M., Váradi, J.: Protective Effect of Pure Sour Cherry Anthocyanin Extract on Cytokine-Induced Inflammatory Caco-2 Monolayers.
Nutrients. 10 (7), 1-14, 2018.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
kiadói változat: 117
2018Pesti-Asbóth, G., Novotniné Dankó, G., Győri, Z., Stündl, L., Szarvas, M., Gálné Remenyik, J.: The effect of supplemental pig milk replacer on carbohydrate metabolism: a review.
Agrártud. közl. 75 (2), 67-71, 2018.
kiadói változat: 32
2017Vigh, S., Cziáky, Z., Sinka, L., Pribac, C., Moş, L., Turcuş, V., Gálné Remenyik, J., Máthé, E.: Analysis of phytoconstituent profile of fenugreek - Trigonella foenum-graecum L. - seed extracts.
Stud. Univ. Babes-Bolyai Chem. 62 (2), 145-166, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Chemistry (miscellaneous)
kiadói változat: 511
2017Vigh, S., Cziáky, Z., Sinka, L., Pribac, C., Moş, L., Turcuş, V., Gálné Remenyik, J., Máthé, E.: Comparative chemomapping of phytoconstituents from different extracts of globe artichoke - Cynara scolymus L..
Stud. Univ. Babes-Bolyai Chem. 62 (2), 125-143, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Chemistry (miscellaneous)
kiadói változat: 138
2017Varga, B., Priksz, D., Lampé, N., Bombicz, M., Kurucz, A., Szabó, A., Pósa, A., Szabó, R., Kemény-Beke, Á., Gálné Remenyik, J., Gesztelyi, R., Juhász, B.: Protective Effect of Prunus Cerasus (Sour Cherry) Seed Extract on the Recovery of Ischemia/Reperfusion-Induced Retinal Damage in Zucker Diabetic Fatty Rat.
Molecules. 22 (10), [1-12], 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Analytical Chemistry
Q1 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
Kiadói változat: 115
2016Vigh, S., Zsvér-Vadas, Z., Pribac, C., Moş, L., Cziáky, Z., Czapár, M., Mihali, C., Turcuş, V., Gálné Remenyik, J., Máthé, E.: Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) extracts are inducing dose-dependent hormetic response and cytotoxic effects in case of human breast cancer cell lines.
Stud. Univ. "Vasile Goldiş" Arad, Ser. Ştiinţ. vieţii. 26 (4), 435-448, 2016.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q4 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q4 Environmental Science (miscellaneous)
Q4 Medicine (miscellaneous)
Kiadói változat: 132
2015Kun-Nemes, A., Baranyai, E., Gálné Remenyik, J.: A meggy jelentősége a vaspótlásban.
Agrártud. Közl. 63 101-104, 2015.
kiadói változat: 16
2015Biró, A., Kun-Nemes, A., Gálné Remenyik, J.: A meggymag mint ipari gamma-tokoferol forrás.
Agrártud. Közl. 63 27-33, 2015.
kiadói változat: 18
2015Homoki, J., Gyémánt, G., Gálné Remenyik, J.: Régi hormon új csodája: magyarországi meggyfajták mint természetes melatonin források.
Agrártud. Közl. 63 65-72, 2015.
kiadói változat: 31
2015Kun-Nemes, A., Stefanovits-Bányai, É., Gálné Remenyik, J.: Új mérési eljárások fejlesztése a növényi antioxidáns státusz meghatározására.
Agrártud. Közl. 63 105-112, 2015.
kiadói változat: 32
2014Homoki, J., Kun-Nemes, A., Gálné Remenyik, J.: A meggy mint funkcionális élelmiszer.
Agrártud. Közl. 55 41-47, 2014.
kiadói változat: 36
2014Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére.
Agrártud. közl. 57 43-48, 2014.
Kiadói változat: 53
2013Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére.
Agrártud. közl. 51 33-37, 2013.
kiadói változat: 24
2013Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk.
Agrártud. Közl. 52 25-30, 2013.
kiadói változat: 11
2013Bódi, É., Gálné Remenyik, J., Kun-Nemes, A., Homoki, J., Peles, F., Fekete, I., Kovács, B.: The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis.
Scientific papers. Series A., Agronomy. 56. 196-201, 2013.
post-print: 19
2011Csávás, M., Májer, G., Herczeg, M., Gálné Remenyik, J., Lázár, L., Mándi, A., Borbás, A., Antus, S.: Investigation of glycosylating properties of 1-deoxy-1-ethoxysulfonyl-hept-2-ulopyranosyl derivatives: Synthesis of a new sulfonic acid mimetic of the sialyl Lewis X tetrasaccharide.
Carbohydr. Res. 346 (12), 1527-1533, 2011.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q3 Biochemistry
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q2 Organic Chemistry
pre-print: 163
2005Veres, Z., Gálné Remenyik, J., Nyéki, J., Szabó, Z., Popovics, L., Holb, I., Fári, M.: A meggy (Prunus cerasus) bioaktív anyagai (különös tekintettel az antioxidáns aktivitásra és antioxidáns sűrűségre).
Agrártud. közl. : 17 (17), 83-87, 2005.
Kiadói változat: 8