Összes letöltés a DEA-ból: 3507
country | downloads |
---|---|
Hungary (HU) | 1513 |
United States (US) | 718 |
Germany (DE) | 167 |
China (CN) | 102 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 87 |
Ukraine (UA) | 64 |
Italy (IT) | 57 |
France (FR) | 54 |
Canada (CA) | 52 |
Russia (RU) | 34 |
Malaysia (MY) | 28 |
Romania (RO) | 28 |
Indonesia (ID) | 26 |
Slovakia (SK) | 25 |
Philippines (PH) | 22 |
Spain (ES) | 18 |
Japan (JP) | 17 |
India (IN) | 15 |
Portugal (PT) | 15 |
Netherlands (NL) | 14 |
United Kingdom (GB) | 13 |
Czech Republic (CZ) | 11 |
Turkey (TR) | 11 |
Vietnam (VN) | 11 |
Sweden (SE) | 10 |
Brazil (BR) | 7 |
United Arab Emirates (AE) | 6 |
Serbia (RS) | 6 |
Lithuania (LT) | 5 |
Mexico (MX) | 5 |
Argentina (AR) | 4 |
Austria (AT) | 4 |
Australia (AU) | 4 |
Bangladesh (BD) | 4 |
Finland (FI) | 3 |
Greece (GR) | 3 |
Thailand (TH) | 3 |
South Africa (ZA) | 3 |
Armenia (AM) | 2 |
Belgium (BE) | 2 |
Switzerland (CH) | 2 |
Chile (CL) | 2 |
Ireland (IE) | 2 |
Peru (PE) | 2 |
Azerbaijan (AZ) | 1 |
Bosnia and Herzegovina (BA) | 1 |
Bulgaria (BG) | 1 |
Benin (BJ) | 1 |
Colombia (CO) | 1 |
Cyprus (CY) | 1 |
Dominican Republic (DO) | 1 |
Ecuador (EC) | 1 |
Ghana (GH) | 1 |
Iraq (IQ) | 1 |
Kenya (KE) | 1 |
Kazakhstan (KZ) | 1 |
Macao S.A.R., China (MO) | 1 |
Norfolk Island (NF) | 1 |
Nigeria (NG) | 1 |
Poland (PL) | 1 |
Seychelles (SC) | 1 |
n.a. | 309 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2024 | Bayındır-Gümüş, A., Öztürk, E., Soós, M.: Adaptation of the scale of effects of social media on eating behavior in Hungarian university students. 75 (1(2024),), 59-65, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/368011 Folyóirat-mutatók:
Q3 Medicine (miscellaneous) (2023) Q3 Public Health, Environmental and Occupational Health (2023) | Kiadói változat: 58 |
2024 | Szepesi, C., Böszörményi-Zelizi, P., Szemán-Nagy, A., Soós, M., Horváth, N., Rekenyi, V., Zurashvili, S., Kolozsvári, L.: Multimodal assessment of social anxiety among international students. Pers. Individ. Differ. 225 1-11, 2024. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/369003 Folyóirat-mutatók:
Q1 Psychology (miscellaneous) (2023) | kiadói változat: 5 |
2022 | Mihály, T., Soós, M.: A haltermékek piaci versenyképességének vizsgálata = Examining the competitiveness of fish products on the market. Int. J. Eng. Manag. Sci. 7 (3), 151-163, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344066 | Kiadói változat: 10 |
2022 | Szakály, M., Soós, M.: A magyar lakosság étkezési motivációinak vizsgálata a TEMS-modell alapján. Táplálkozásmarketing. 9 (2), 81-93, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/343478 | Kiadói változat: 12 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 74 |
2021 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói preferenciák vizsgálata a növényi alapú táplálkozással kapcsolatban. Táplálkozásmarketing. 8 (1), 3-20, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/327166 | kiadói változat: 18 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 92 |
2020 | Szakály, Z., Soós, M., Balsa-Budai, N., Kovács, S., Kontor, E.: The Effect of an Evaluative Label on Consumer Perception of Cheeses in Hungary. Foods. 9 (5), 1-21, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/299372 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | Kiadói változat: 58 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata. Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344777 | Kiadói változat: 15 |
2019 | Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: A kényelmi étkezés és az íz kapcsolatának meghatározása. In: Egészségpiaci kutatások : lektorált tanulmánykötet : Fogyasztói vizsgálatok munkacsoport. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 75-83, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360545 | Könyvfejezet: 1 |
2019 | Soós, M., Kiss, V.: A lakosság testtömeg-menedzselésének vizsgálata. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 114-123, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360546 | Könyvfejezet: 9 |
2019 | Szakály, M., Soós, M.: Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/344775 | Kiadói változat: 4 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Applying new innovative market research methods in the innovation process of new products. Int. J. Eng. Manag. Sci. 2 (3), 56-69, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270148 | Kiadói változat: 51 |
2017 | Gál, T., Soós, M., Szakály, Z.: Egészségtudatos táplálkozással kapcsolatos fogyasztói insight-ok feltárása netnográfiával - esettanulmány. Veztud. 48 (4), 46-54, 2017. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/270167 | Kiadói változat: 125 |
2016 | Kiss, M., Szakály, Z., Soós, M., Kontor, E.: Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. In: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése : Program és az előadások kivonatai. Szerk.: Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 38, 2016. ISBN: 9786155606021 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238451 | Kiadói változat: 24 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Tanulmánykötet. Szerk.: Fehér András, Kiss Virág Ágnes, Soós Mihály, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 640-649, 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/238406 | Kiadói változat: 1250 |
2016 | Kontor, E., Szakály, Z., Soós, M., Kiss, M.: Egészségtudatos magatartás a 14-25 év közötti fiatalok körében. In: Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos Konferenciája : Hitelesség és értékorientáció a marketingben : Program és absztrakt füzet. Szerk.: Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 30, 2016. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/247134 | kiadói változat: 9 |
2016 | Fehér, A., Kiss, V., Soós, M., Szakály, Z.: Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXII. Országos konferencia Tanulmánykötet: Hitelesség és értékorientáció a marketingben: 2016 augusztus 29-31.. Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 764 p., 2016. ISBN: 9789634728504 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/243426 | kiadói változat: 1404 elhelyezési megállapodás: 8 |
2014 | Szakály, Z., Horvát, A., Soós, M., Pető, K., Szente, V.: A minőségre és származásra utaló jelölések szerepe a fogyasztói döntéshozatalban. Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 10 (1), 3-10, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/304795 | kiadói változat: 16 |
2014 | Fehér, A., Soós, M., Szakály, Z.: Az élelmiszer-fogyasztói magatartás vizsgálata online környezetben: létezik-e hazánkban a digitális élelmiszerfogyasztó?. Táplálkozásmarketing. 1 (1-2), 29-38, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/231376 | Kiadói változat: 214 |
2014 | Soós, M., Szabó, S., Szakály, Z.: The characteristics of consumer attitudes in the food market in Hungary. Apstract. 8 (2-3), 43-49, 2014. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322223 | kiadói változat: 22 |
2013 | Szakály, Z., Pető, K., Soós, M., Szente, V.: Az életstílus hatása az egészségmagatartásra és a funkcionális élelmiszerek fogyasztására. Élelm. táplálk. mark. 9 (1), 3-11, 2013. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/191346 | kiadói változat: 28 |