Összes letöltés a DEA-ból: 820
country | downloads |
---|---|
United States (US) | 463 |
Hungary (HU) | 86 |
China (CN) | 21 |
Indonesia (ID) | 21 |
Turkey (TR) | 15 |
United Kingdom (GB) | 12 |
Ukraine (UA) | 12 |
Canada (CA) | 11 |
Germany (DE) | 9 |
Pakistan (PK) | 9 |
Netherlands (NL) | 8 |
France (FR) | 6 |
Hong Kong S.A.R., China (HK) | 6 |
Mexico (MX) | 6 |
South Africa (ZA) | 6 |
Australia (AU) | 5 |
Brazil (BR) | 5 |
Portugal (PT) | 5 |
Romania (RO) | 5 |
Ireland (IE) | 4 |
Israel (IL) | 4 |
Italy (IT) | 4 |
Russia (RU) | 4 |
Singapore (SG) | 4 |
United Arab Emirates (AE) | 3 |
Spain (ES) | 3 |
India (IN) | 3 |
Vietnam (VN) | 3 |
Bangladesh (BD) | 2 |
Belgium (BE) | 2 |
Finland (FI) | 2 |
Greece (GR) | 2 |
Iceland (IS) | 2 |
Lithuania (LT) | 2 |
Philippines (PH) | 2 |
Argentina (AR) | 1 |
Chile (CL) | 1 |
Czech Republic (CZ) | 1 |
Croatia (HR) | 1 |
Kenya (KE) | 1 |
Macao S.A.R., China (MO) | 1 |
Nigeria (NG) | 1 |
Norway (NO) | 1 |
New Zealand (NZ) | 1 |
Poland (PL) | 1 |
Thailand (TH) | 1 |
Uganda (UG) | 1 |
n.a. | 51 |
Megjelenés | Publication | Fájlletöltések |
---|---|---|
2022 | Kovács, B., Szakály, Z.: Market orientation and corporate performance in the health industry. Manag. Market. 17 (1), 41-60, 2022. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/330935 Folyóirat-mutatók:
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) | kiadói változat: 50 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Soós, M., Kiss, M., Balsa-Budai, N.: Adaptation and Validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary. Foods. 10 1-17, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/320900 Folyóirat-mutatók:
Q1 Food Science Q1 Health Professions (miscellaneous) Q1 Health (social science) Q3 Microbiology Q1 Plant Science | kiadói változat: 73 |
2021 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Popovics, P., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary. Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/303429 Folyóirat-mutatók:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism Q2 Genetics | kiadói változat: 41 |
2021 | Fehér, A., Véha, M., Boros, H., Kovács, B., Kontor, E., Szakály, Z.: The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition. Int. J. Environ. Res. Public Health. 18 (19), 1-18, 2021. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322071 Folyóirat-mutatók:
Q1 Health, Toxicology and Mutagenesis Q2 Pollution Q2 Public Health, Environmental and Occupational Health | kiadói változat: 61 |
2020 | Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Pető, D., Gál, T., Soós, M.: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model. Nutrients. 12 (11), 1-19, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/302094 Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science Q1 Nutrition and Dietetics | Kiadói változat: 92 |
2020 | Szalánczi, Z., Kovács, B., Bácsné Bába, É.: Socializing effect of child soccer players on their parents. J. Phys. Education Sport. 20 (6), 3400-3410, 2020. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/301217 Folyóirat-mutatók:
Q3 Physical Therapy, Sports Therapy and Rehabilitation Q4 Sports Science | kiadói változat: 97 |
2019 | Vukoszavlyev, S., Polereczki, Z., Kovács, B.: A globális innovációs index és egyes jóléti mutatók kapcsolata. In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdálkodástudományi Kar, Debrecen, 196-205, 2019. ISBN: 9789634901327 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/360550 | Könyvfejezet: 1 |
2019 | Balsa-Budai, N., Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z.: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary. Sustainability. 11 (6), 1-15, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/264587 Folyóirat-mutatók:
Q2 Energy Engineering and Power Technology Q2 Environmental Science (miscellaneous) Q2 Geography, Planning and Development Q2 Management, Monitoring, Policy and Law Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment | kiadói változat: 129 |
2019 | Kontor, E., Kovács, B., Szakály, Z., Kiss, M.: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései. Stat. Szle. 97 (4), 364-386, 2019. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265108 | Kiadói változat: 82 |
2018 | Kiss, M., Kovács, B., Szakály, Z., Kontor, E.: A védjegyekkel kapcsolatos fogyasztói attitűd és az életstílusjegyek kapcsolata. In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése : Program füzet és az előadások összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Mezőkövesd, 32-32, 2018. ISBN: 97861556060609 Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/257485 | teljes szöveg: 10 |
2018 | Barna, F., Bauerné Gáthy, A., Kovács, B., Szakály, Z.: Az alternatív étrendet követők helyi termékek vásárlásához kapcsolódó attitűdjei. Táplálkozásmarketing. 5 (2), 3-15, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/322213 | kiadói változat: 70 |
2018 | Gál, T., Kovács, B., Árváné Ványi, G.: Heutagógiai módszerek alkalmazása a vállalkozói képzésekben. Int. J. Eng. Manag. Sci. 3 (4), 364-373, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/265603 | Kiadói változat: 89 |
2018 | Szakály, Z., Kiss, M., Gál, T., Kovács, B.: Nemzetközi piacszegmentáció a tejtermékek piacán. Tejgazdaság. 75 (1), 43-54, 2018. Teljes szöveg: https://hdl.handle.net/2437/255183 | kiadói változat: 25 |