You are here

Statistics

Répás Zoltán

Open Access publikációk letöltési adatai a DE intézményi repozitóriumából
Dátum: -
OA publikációk száma a DEA-ban: 4

Összes letöltés a DEA-ból: 77

countrydownloads
United States (US)21
Hungary (HU)4
Russia (RU)2
United Arab Emirates (AE)1
Estonia (EE)1
Netherlands (NL)1
Turkey (TR)1
n.a.46
Megjelenés Publication Fájlletöltések
2024Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Biotechnology (2023)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
Kiadói változat: 28
2024Boros, L., Seneff, S., Lech, J., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
Med. Hypotheses. 185 1-5, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) (2023)
Kiadói változat: 24
2023Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Bioengineering
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Process Chemistry and Technology
kadói változat: 5
2021Lech, J., Dorfsman, S., Répás, Z., Krüger, T., Gyalai, I., Boros, L.: What to feed or what not to feed-that is still the question.
Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Clinical Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
kiadói változat: 20